בעיה | עדכון וינדוס לא עובד שגיאה 0x800f0806
-
העניין הוא כזה: אני בנטפרי ועדכוני וינדוס חסומים אצלי בגלל הספק. אז בד"כ שאני רוצה לעדכן אני הולך לחבר ומעדכן דרכו. עכשיו ניסיתי וזה לא עובד ומציג את השגיאה 0x800f0806 בדקתי על מחשב והוא עובד טוב ניסיתי מספר פתרונות ברשת עשיתי SFC/SCANNOW וכן מחקתי את קבצי העדכון כמו שמובא שם ולא עזר. למישהו מהמומחים יש פתרון???
-
@ישיביש אמר בבעיה | עדכון וינדוס לא עובד שגיאה 0x800f0806:
אני בנטפרי ועדכוני וינדוס חסומים אצלי בגלל הספק
תבקש מהספק שלך שיפתח לך
-
@ישיביש אתה יכול לבצע עדכון אופליין עם קבצים שמיקרוסופט נותנת. זה יכול לחסוך לך גם את ההליכה לחבר וכו'.
הדרך לעשות זאת די פשוטה.
- כנס לכאן ובדוק מהו העדכון האחרון של ווינדוס 11. ליד מספר העדכון אמור להיות קוד שמייצג אותו. לדוגמא: "KB5015882".
- כנס לקטלוג ווינדוס והכנס את המספר למקום המתאים.
- כעת בחר בהורדה באפשרות "עבור 64" (ולא "ARM 64" שמתאים לסוג מחשבים אחר)
- יפתח חלון קטן של גוגל לחץ על הקישור שבו. זהו - העדכון יורד!
-
@NH-LOCAL אני בבטא ולא הצלחתי למצוא את העדכונים האלו שם.
ואגב אם חסום לי מצד הספק אז גם האתר הזה לא עובד... וזה מה שעורר את חשדי כי שהלכתי לחבר (שאגב הוא ממש לידי...) אז האתר כן עבד אבל עדיין לא הצלחתי לעדכן...
אקיצר עכשיו עשיתי DISM.EXE RESTORE SYSTEM HEALTH אז אולי זה עזר אני אבדוק ואעדכן... -
-
אז ככה במחשב שלי אין אפשרות משום מה לעשות עדכון למערכת ההפעלה. אני נכנס לתפריט העדכון בהגדרות ווינדוס ועושה חיפוש עדכונים. המחשב רושם "אתה מעודכן" עם התאריך והשעה הנוכחית. למרות שוודאי לי שישנם עדכונים... מבירור מול נטפרי הם לא אלו שחוסמים לי את העדכונים אך סלקום הספקית של האינטרנט טוענת שהיא לא חוסמת כלום והכל זה הסינון. מה עליי לעשות ??
אם הספק חוסם מה אני אמור לבקש ממנו. כי הם טוענים שהכל פתוח ואם יש בעייה זה רק נטפרי -
@ישי-ניצנוב זה לא רק סלקום יש עוד חברה באמצע: RL יוסי תקשורת ועוד כמה אתה צריך לברר באיזה מהם אתה נמצא ואז להתקשר ולבקש