בעיה | המחשב לא נדלק !!! (הוא לא נכנס לווינדוס כתוב שהמחשב נכנס לבעיה)
-
@שמואל-0 אמר בבעיה | המחשב לא נדלק !!! (הוא לא נכנס לווינדוס כתוב שהמחשב נכנס לבעיה):
@משהקפלן
לדעתי הוא כן קיבל מכה קטנה !
לא משהו שאני חושב שבגלל זה זה אמור להישבר
אבל באמת מיד אחרי שהנחתי אותו על השולחן
הוא כתב לי שהמחשב נכנס לבעיה !
(2דקות לפני זה הוא עבד מצויון!)הוא כבה באמצע העבודה? או שרק אחרי שכיבית והדלקת שוב הוא קרס?
-
-
@שמואל-0 אמר בבעיה | המחשב לא נדלק !!! (הוא לא נכנס לווינדוס כתוב שהמחשב נכנס לבעיה):
@שמואל-0
אה סליחה !
אני חושב שעכשיו הבנתי אתה מתכוון שבמקום להתקין
אני יעשה תקן את מחשבך
השאלה האם אתה יודע אם הוא מתקן בלי למחוק קבצים ?הוא מקסימום לא מצליח לתקן, אבל לא נוגע בקבצים.
-
@משהקפלן אמר בבעיה | המחשב לא נדלק !!! (הוא לא נכנס לווינדוס כתוב שהמחשב נכנס לבעיה):
@שמואל-0 אתה צריך להכין דיסק התקנה של וינדוס לפי המדריך הנ"ל
https://mitmachim.top/topic/138/מדריך-התקנה-נקייה-של-ווינדוס-10
ואח"כ כשמגיעים לכאן
לבחור "תקן את מחשבך"
שם יש אפשרות לעשות תיקון לוינדוסיש טענה שאומרת/וגם נסיתי את האופצייה הנ"ל כמה פעמים
ש"תקן את מחשבך" של ווינדוס 10 לא יעיל בעליל
יצא לך פעם להעזר בזה? -
על איזה קובץ אני צריך לראות אם יש לי גיבוי ?
@amit5470 אמר בבעיה | המחשב לא נדלק !!! (הוא לא נכנס לווינדוס כתוב שהמחשב נכנס לבעיה):
קובץ SYSTEM של הרגיסטרי
הקובץ נקרא SYSTEM
מה בדיוק אני צריך לעשות
@amit5470 אמר בבעיה | המחשב לא נדלק !!! (הוא לא נכנס לווינדוס כתוב שהמחשב נכנס לבעיה):
תנסה לעשות שחזור מערכת
ואם זה לא עובד (צריך בשביל הפעולות הבאות דיסק טכנאים כגון סרגיי) תנסה לראות אם יש לך גיבוי לקובץ הזה במיקום > C:\Windows\System32\config\RegBack
או בכל מקום אחר
אם יצא להסיר תוכנה כלשהיא עם ריבו אז יש סיכוי גדול שהקובץ מגובה
תנסה לאתר אותו עם תוכנת חיפוש everything
אם הצלחת לאתר את הקובץ תחליף אותו בקובץ השני שנמצא C:\Windows\System32\config
(כמובן שתגבה את הקבצים לפני כן) -
-
@ראובן-שבתי אמר בבעיה | המחשב לא נדלק !!! (הוא לא נכנס לווינדוס כתוב שהמחשב נכנס לבעיה):
@משהקפלן אמר בבעיה | המחשב לא נדלק !!! (הוא לא נכנס לווינדוס כתוב שהמחשב נכנס לבעיה):
ואח"כ כשמגיעים לכאן
לבחור "תקן את מחשבך"
שם יש אפשרות לעשות תיקון לוינדוסיש טענה שאומרת/וגם נסיתי את האופצייה הנ"ל כמה פעמים
ש"תקן את מחשבך" של ווינדוס 10 לא יעיל בעליל
יצא לך פעם להעזר בזה?לא פעם ולא פעמיים, מאד תלוי אם זה מהתקן חיצוני, או התיקון של הוינ' עצמו
-
ואח"כ כשמגיעים לכאן
לבחור "תקן את מחשבך"
שם יש אפשרות לעשות תיקון לוינדוס
נו עשיתי כל מה שאמרת לחצתי על תקן את המחשב שלך
וזה נותן לי את אותם אפשרויות שיש לי עכשיו
אז מה עשינו ???
מצ"ב תמונות- מיד אחרי לחיצת תקן את המחשב שלך
- שאני נכנס לפתור בעיות
בקיצור יש לי את כל האפשרויות גם עכשיו !
-
@שמואל-0 תראה אני לא מבין כל כך במחשבים אבל היה לי בדיוק את מה שקרה לך שהוא לא מצליח לתקן
אבל אני חושב שאם דרך שורת הפקודה הוא כן קורא את הנתונים אז לא שייך שיהיה משהו שבור מסברא
לי זה קרה בגלל שכיביתי את המחשב באמצע שהוא יצר משתמש חדש וכשהדלקתי מחקתי את המשתמש ואז הוא נכבה וגם ניסיתי תיקון והגיע לי בדיוק כמו התמונה שהעלת תוציא את החומר ואז תפרמט את הדיסק הקשיח ותתקין מחדש אם זה לא יעבוד כנראה שמשהו נשבר -
@שמואל-0
צדיק
לא כ"כ עכבתי אחר מה שקורה פה-
אשתדל לענות בצורה מסודרת.כרגע המחשב נמצא במצב של bsod.
עומדות לפניך כמה אפשרויות:-
אית בידך גיבוי להכל
-
לית בידך גיבוי להכל
- עשה התקנה נקייה וחסל.
- א. ניתן לנסות לעשות איפוס דרך אפשרויות מתקדמות אך הדבר נתון בסיכון כפי שכתבו לעיל
ב. ניתן להביא dok עם ווינ צרוב עליו ולבחור בתקן ווינדוס אך הדבר נתון בסיכון גם
ג. ניתן להביא dok עם דיסק טכנאים למשל סרגיי צרוב עליו ולהעלות אותו בבוט ולגבות הכל לכונן אחר שתביא גם ואז לעשות התקנה נקייה למחשב וזו הדרך הכי בטוחה וחכמה ויעילה לשימור החומר האישי שלך. (וזאת משום שהתיקון של ווינדוס אמנםיכול לתקן את הbsod אבל לרוב גורר רצף תקלות אחריו.. משא"כ בתקנה נקייה.)
מקוה שהבנת , בהצלחה מרובה!
:::
ואני רואה שזו הייתה טעות שלא לדווח על העדכון הכושל של ווינדוס 10 כי נראה שיש הרבה משתמשים כאן בפורום עם מסך כחול בשבוע האחרון אז הנה לכם:
https://www.tgspot.co.il/usb-printer-stop-working-in-windows-10-after-update/
לפני כשנה פירסמתי דבר דומה וזה הציל הרבה משתמשים , אולי גם כאן העדכון מתעסק עם דרייברים וגורם למסכים כחולים..:::
-
-
@הנני-העני אמר בבעיה | המחשב לא נדלק !!! (הוא לא נכנס לווינדוס כתוב שהמחשב נכנס לבעיה):
ב. ניתן להביא dok עם ווינ צרוב עליו ולבחור בתקן ווינדוס אך הדבר נתון בסיכון גם
ניסיתי לעשות ככה אבל הוא לא מצליח לתקן
השאלה שלי האם זה אומר שנדפק משהו ?
בכל זאת אני ינסה עם דיסק טכנאים
אני מקווה שזה יסתדר לי -
@הנני-העני אמר בבעיה | המחשב לא נדלק !!! (הוא לא נכנס לווינדוס כתוב שהמחשב נכנס לבעיה):
ג. ניתן להביא dok עם דיסק טכנאים למשל סרגיי צרוב עליו ולהעלות אותו בבוט ולגבות הכל לכונן אחר שתביא גם ואז לעשות התקנה נקייה למחשב וזו הדרך הכי בטוחה וחכמה ויעילה לשימור החומר האישי שלך. (וזאת משום שהתיקון של ווינדוס אמנםיכול לתקן את הbsod אבל לרוב גורר רצף תקלות אחריו.. משא"כ בתקנה נקייה.)
אני כעת באמצע להוריד את הסרגיי
רק אני מקווה שלא מדי מסובך לעבוד איתו
סה"כ אני רק צריך להעתיק את הקבצים
אז אם זה מסובך אם אפשר לתת לי משהו יותר קל
כי אני עדיין באמצע להוריד אותו !