בעיה | המחשב דורש אתחול לכונן , האם ניתן לגשת לקבצים מבלי לאתחל?
-
ה הנני העני סימן נושא זה כשאלה ב
-

האם בלינוקס זה יעבוד?
האם פקודת chdsk תפתור את העניין?
[הכונן עובד תקין , פשוט המכשיר שהכונן היה בו פרמט אותו לצורה שווינדוס לא מזהה.]
תודה.@הנני-העני מניסיון ממקרים דומים, יכול להיות שבלינוקס זה יעלה תקין
בכל אופן, אני יכול לנסות לסדר את זה בשליטה מרחוק -
@הנני-העני מניסיון ממקרים דומים, יכול להיות שבלינוקס זה יעלה תקין
בכל אופן, אני יכול לנסות לסדר את זה בשליטה מרחוק@מתכנת-חובב אמר בבעיה | המחשב דורש אתחול לכונן , האם ניתן לגשת לקבצים מבלי לאתחל?:
בכל אופן, אני יכול לנסות לסדר את זה בשליטה מרחוקהתקנתי את התוכנה הזו:
https://www.cgsecurity.org/Download_and_donate.php/testdisk-7.2-WIP.win.zip
ומריץ cmd:

נמתין לכשיגמור.בכ"א אשמח לשמוע את האופציה דרך לינוקס , איזה לינוקס להוריד וכיצד לפעול - האם פשוט לפתוח הכונן משם או יש איזו פרוצדורה שצריך לעשות?
-
@מתכנת-חובב אמר בבעיה | המחשב דורש אתחול לכונן , האם ניתן לגשת לקבצים מבלי לאתחל?:
בכל אופן, אני יכול לנסות לסדר את זה בשליטה מרחוקהתקנתי את התוכנה הזו:
https://www.cgsecurity.org/Download_and_donate.php/testdisk-7.2-WIP.win.zip
ומריץ cmd:

נמתין לכשיגמור.בכ"א אשמח לשמוע את האופציה דרך לינוקס , איזה לינוקס להוריד וכיצד לפעול - האם פשוט לפתוח הכונן משם או יש איזו פרוצדורה שצריך לעשות?
-
מניסיוני, לפעמים אם מחכים עם הכונן שבוע או שבועיים פתאום הכל עובד חלק בלי לדרוש אתחול. ולפעמים זה לא מצליח ואז צריך לעשות את הנ"ל, דברים שלא הבנתי אותם...
-
ה הנני העני סימן נושא זה כנפתר ב
-
@הנני-העני מחובר עכשיו...

-

@מתכנת-חובב אמר בבעיה | המחשב דורש אתחול לכונן , האם ניתן לגשת לקבצים מבלי לאתחל?:

לא נורא. מידע לא כה חשוב.
בכ"א , להעשרת הידע שלי , תוכל להסביר לי כיצד ניתן להציל הקבצים ע"י שימוש בלינוקס?
איזה לינוקס להתקין? וכיצד? -

לא נורא. מידע לא כה חשוב.
בכ"א , להעשרת הידע שלי , תוכל להסביר לי כיצד ניתן להציל הקבצים ע"י שימוש בלינוקס?
איזה לינוקס להתקין? וכיצד?@הנני-העני זה לא איזה קסם
פשוט בלינוקס לפעמים הכונן מזוהה כרגיל
אין לי הרבה מושג למה -
@הנני-העני זה לא איזה קסם
אין לי הרבה מושג למה@מתכנת-חובב אמר בבעיה | המחשב דורש אתחול לכונן , האם ניתן לגשת לקבצים מבלי לאתחל?:
אין לי הרבה מושג למהאיזה לינוקס? כל לינוקס? סבתא , קינמון , לינדורס , אובונטו , קאלי ?
אתה אומר שפשוט זה מזוהה טוב בסייר קבצים שם? -
אין לי הרבה מושג למהאיזה לינוקס? כל לינוקס? סבתא , קינמון , לינדורס , אובונטו , קאלי ?
אתה אומר שפשוט זה מזוהה טוב בסייר קבצים שם?@הנני-העני אני משתמש בקאלי
-
@הנני-העני אני משתמש בקאלי
ואפשר להעלות את הלינוקסים האלו בלייב? כמו דיסק טכנאים? או שמוכרח אני להתקין אותם על המחשב?
-
ואפשר להעלות את הלינוקסים האלו בלייב? כמו דיסק טכנאים? או שמוכרח אני להתקין אותם על המחשב?
@הנני-העני קאלי וודאי אפשר
לא יודע מה עוד -
לא יודע מה עוד@מתכנת-חובב אמר בבעיה | המחשב דורש אתחול לכונן , האם ניתן לגשת לקבצים מבלי לאתחל?:
לא יודע מה עודתודה לך.
-
@הנני-העני אמר בבעיה | המחשב דורש אתחול לכונן , האם ניתן לגשת לקבצים מבלי לאתחל?:
אפשר בלייב.
-
@הנני-העני אמר בבעיה | המחשב דורש אתחול לכונן , האם ניתן לגשת לקבצים מבלי לאתחל?:
אפשר בלייב.
@106 אמר בבעיה | המחשב דורש אתחול לכונן , האם ניתן לגשת לקבצים מבלי לאתחל?:
אפשר בלייב.
תודה גם לך!
-
ה הנני העני התייחס לנושא זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות