בקשת מידע | חסימה מינימאלית
-
@ישיביש אמר בבקשת מידע | חסימה מינימאלית:
@אבי-ברגר ברעיון אם אתה משלם לכושר פלי ואומר להם לפתוח את כל האפליקציות שאתה רוצה זה יעבוד..
או שאפשר להשתמש בבקרת הורים ולשים את הקוד אצל חבר
ו אולי אפשר עם גרסה של שלום כהן שהוא מביא לך מה שאתה רוצה...איזו בקרת הורים בחינם יש?
ומה זו הגירסא של שלום כהן? -
@תורה-צוה-לנו-משה אמר בבקשת מידע | חסימה מינימאלית:
@אבי-ברגר חברות התקשורת מספקות כל מיני שירותי סינון והגנה למיניהם.. לא בדקתי (כי זה לא רלוונטי אלי), בדקת אותם?
נראה לי שהם פחות ממינימאלי ובקלות אפשר לפרוץ אותם. לא?
-
@לוי-ק אמר בבקשת מידע | חסימה מינימאלית:
נראה לי שהם פחות ממינימאלי ובקלות אפשר לפרוץ אותם. לא?
@תורה-צוה-לנו-משה אמר בבקשת מידע | חסימה מינימאלית:
לא בדקתי
-
@לוי-ק אמר בבקשת מידע | חסימה מינימאלית:
נראה לי שהם פחות ממינימאלי
כל אחד והמינימלי שלו
יש להם פירוט מה הם חוסמים , ואכמ"ל@לוי-ק אמר בבקשת מידע | חסימה מינימאלית:
ובקלות אפשר לפרוץ אותם. לא?
עד כמה שידוע לי זה יותר מקשה
היה לחבר שלי ובדקנו את זהאבל שוב זה חוזר לנקודה מה כן חוסם ומה לא , ופה כל אחד יחליט לעצמו אם מה שהם כותבים שם מספיק לו
-
@אבי-ברגר אמר בבקשת מידע | חסימה מינימאלית:
@אבי-ברגר ברעיון אם אתה משלם לכושר פלי ואומר להם לפתוח את כל האפליקציות שאתה רוצה זה יעבוד..
ו אולי אפשר עם גרסה של שלום כהן שהוא מביא לך מה שאתה רוצה...איזו בקרת הורים בחינם יש?
ומה זו הגירסא של שלום כהן?של גוגל. זה הכי טוב.
-
אם אני רוצה לקנות שיאומי, ואני לא רוצה שיהיה לי אינטרנט פתוח לגמרי, אבל אני לא רוצה שיחסמו את גוגל פליי כל האפליקציות והרשתות החברתיות אלא רק דברי תועבה וכדו', מה אני צריך לעשות?
אתה סותר את עצמך, אם אתה רוצה שהאינטרנט לא יהיה פרוץ לגמרי אתה חייב לוותר על המושג רשתות חברתיות בדגש על טלגרם וטויטר.
בקרת הורים שהחברה של הסים מפעילה חוסמת גלישה בדפדפן כאשר אתה משתמש במנוע חיפוש של גוגל אבל לא חוסמת תכנים בתוך האפליקציות ואכמ"ל.
אולי הגנה כמו נטספארק שעובד עם vpn יכול לעזור, אבל לא לגמרי כי אז לא יעבוד לך טלגרם וכדו'.
מסקנה: אתה חייב לוותר על רשתות חברתיות ורק אז אולי תהיה מוגן (וגם אז יש מספיק דרכים לעקוף) אלא"כ אתה מסכים לוותר על רשתות חברתיות ולהשתמש בהגנה של הדרן נתיב (עסקן) !!! -
ומה זו הגירסא של שלום כהן?של גוגל. זה הכי טוב.
אפשר קישור?
-
של גוגל. זה הכי טוב.
זה לא חסימה אלא הגדרת אפליקציות מסויימות דווקא (כך שאם בחרת שיהיה דפדפן יש הכל, וד"ל), וכמו שאמר @דוד-חזן בבקשת מידע | חסימה מינימאלית:
בקרת הורים שהחברה של הסים מפעילה חוסמת גלישה בדפדפן כאשר אתה משתמש במנוע חיפוש של גוגל אבל לא חוסמת תכנים בתוך האפליקציות ואכמ"ל.