בקשת מידע | איך לנעול קובץ שמע מהורדה או העתקה, מבלי לנעול אותו הרמטית משימוש במערכת שמע?
-
-
@A0533057932 אמר בבקשת מידע | איך לנעול קובץ שמע מהורדה או העתקה, מבלי לנעול אותו הרמטית משימוש במערכת שמע?:
@חזקיהו-0 נתחיל בזה שאין דרך
יש אולי ניסיונות לפתרונות להפיץ נגן ששבור לו החיבור למחשב ומגיע מראש עם הקובץ וכד'
וכן שאין לו חיבור אוזניות\אוקס
-
@yosi44 אמר בבקשת מידע | איך לנעול קובץ שמע מהורדה או העתקה, מבלי לנעול אותו הרמטית משימוש במערכת שמע?:
@A0533057932 אמר בבקשת מידע | איך לנעול קובץ שמע מהורדה או העתקה, מבלי לנעול אותו הרמטית משימוש במערכת שמע?:
@חזקיהו-0 נתחיל בזה שאין דרך
יש אולי ניסיונות לפתרונות להפיץ נגן ששבור לו החיבור למחשב ומגיע מראש עם הקובץ וכד'
וכן שאין לו חיבור אוזניות\אוקס
וגם לא זה לא יודע כי אפשר לחבר כבל אוקס - שבמקום שהכבל ילך לרמקולים מוסיפים להם ראש כבל אוקס ומשם להקלטה לנגן וכדו'
-
הבעיה בדברים האלו שנכון שלא כל אחד יודע איך לחבר והלחמות וכו' אבל מספיק אחד שהחליט שצריכים להפיץ את השירים והוא כן יודע מה עושים, וכבר הפסדת את הכל ברגע קטן
-
אני במגמה להגיע לפתרון, אפילו אם הוא יקר.
לכן אני מתענין, מה התכוונת:
אלא אם תשלם על פיתוח מיוחד לקושחה עצמאית לנגנים
?
-
@חזקיהו-0 אמר בבקשת מידע | איך לנעול קובץ שמע מהורדה או העתקה, מבלי לנעול אותו הרמטית משימוש במערכת שמע?:
אני במגמה להגיע לפתרון, אפילו אם הוא יקר.
לכן אני מתענין, מה התכוונת:
אלא אם תשלם על פיתוח מיוחד לקושחה עצמאית לנגנים
?
תשאל את @A0533057932 מה התכוון
אם אתה לא חושש לדברים רחוקים אתה יכול לקחת נגן או MP3 כמו טייפ עם רמקולים מובנים ולשבור את כל החיבורים החיצוניים ורק אונקי יהיה מחובר לא בחיבור USB רגיל אלא רק הלחמות מהלוח USB ישירות לחוטי USB. אז רק עקשן שילחים ויעשה השתדלות רצינית יצליח לחלץ את השמע (לא כתבתי את כל הפרטים איך לגרום שלא יוכלו לנתק את האונקי ולחבר למחשב כל הנ"ל רק באופן כללי) -
@חזקיהו-0 אמר בבקשת מידע | איך לנעול קובץ שמע מהורדה או העתקה, מבלי לנעול אותו הרמטית משימוש במערכת שמע?:
ועדין יוכלו להקליט את זה באיכות גבוהה מאד מאד בעזרת מכשיר הקלטה סטנדרטי שעלותו באזור ה1000 ש"ח
אתה צריך לצאת מנקודת הנחה שאין הגנה
הדרך היחידה היא רק שהחומר לא יוצא מהידיים שלך
כלומר שאתה או מישהו מטעמך מפעיל את זה בכיתות
ואין גישה לחומר בשום צורה לאף אדם שלא עובד אצלך