שאלה | פקודת מאקרו לתיקון שגיאות
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@תודה-רבה-4 עכשיו ברצינות, אתה יכול לסמן בקצרה מה צריך למחוק מהפקודה
1568978283541-מאקרו-תיקון-שגיאות.docm
רק אם זה בקלות..
-
@ש-בר את אחד מהקטעים הבאים [או את כולם, לפי בחירתך].
Selection.Find.Execute Replace:=wdReplaceAll With Selection.Find .Text = "-" .Replacement.Text = " - " .Forward = True .Wrap = wdFindContinue .Format = False .MatchCase = False .MatchWholeWord = False .MatchKashida = False .MatchDiacritics = False .MatchAlefHamza = False .MatchControl = False .MatchWildcards = False .MatchSoundsLike = False .MatchAllWordForms = False End With Selection.Find.Execute Replace:=wdReplaceAll With Selection.Find .Text = " -" .Replacement.Text = " -" .Forward = True .Wrap = wdFindContinue .Format = False .MatchCase = False .MatchWholeWord = False .MatchKashida = False .MatchDiacritics = False .MatchAlefHamza = False .MatchControl = False .MatchWildcards = False .MatchSoundsLike = False .MatchAllWordForms = False End With Selection.Find.Execute Replace:=wdReplaceAll With Selection.Find .Text = "- " .Replacement.Text = "- " .Forward = True .Wrap = wdFindContinue .Format = False .MatchCase = False .MatchWholeWord = False .MatchKashida = False .MatchDiacritics = False .MatchAlefHamza = False .MatchControl = False .MatchWildcards = False .MatchSoundsLike = False .MatchAllWordForms = False End With
-
@תודה-רבה-4 וואו תותח וזריז..
מקווה שאני אצליח למחוק בלי לגעת בדברים האחרים, מסתמא כן
-
@תודה-רבה-4 אולי תפרש מה זה אחד מהקטעים, ולפי מה אני אמור לבחור [למה נפק"מ]
-
@ש-בר אתה יוצר פקודת מאקרו חדשה ולא עושה בה כלום, ואז עושה 'ערוך',
ואז מדביק את הלפני ואחרי של הקטעים האלו, בלעדיהם.
הקטע הראשון, מחליף כל דוגמה-דוגמה בדוגמה - דוגמה.
השני כל דוגמה -דוגמה בדוגמה - דוגמה.
השלישי מחליף כל דוגמה- דוגמה בדוגמה - דוגמה.
[יתכן שהשני והשלישי הפוכים, אבל זה הכיוון.]עריכה: זה לא נראה מספיק ברור, אז אבאר. הראשון מחליף מקף שצמוד לשני המילים, ברווח לפני ואחרי,
השני או השלישי מחליף מקף שצמוד למילה הראשונה או השניה בלבד, ברווח לפני ואחרי,
השלישי או השני מחליף מקף שצמוד למילה השניה או הראשונה בלבד, ברווח לפני ואחרי.
ואידך זיל גמור ותן לחכם ויחכם עוד. -
@תודה-רבה-4 עכשיו הבנתי, תודה
אגב, גילית את המאקרואים שלך, אם זה בטעות אולי תערוך, ואם לא אולי תשתף את הציבור.. -
@תודה-רבה-4 יש לאשתי במחשב בבית
לא צריך ללכת רחוק..
בכל אופן תודה רבה רבה על כל העזרה, זה חשוב לי מאד.
-
@תודה-רבה-4 סליחה על הבורות, איך אני מעתיק את זה ממחשב למחשב, דרך וורד פשוט? [זה עבר לי מושחר כזה]
-
@תודה-רבה-4 ועי' בהקדמה לשערי יושר..
אבל מה בקשר להעתקה? -
@ש-בר מחפש ברשימת הפקודות מאקרו את הפקודה הזו > ערוך, בוחר את כל הפקודה הספיציפית הזו [לא את כל המאקרואים...], צועד מעדנות למחשב השני, יוצר פקודת מאקרו חדשה שאין בה כלום > ערוך, ומדביק ושומר.
וזה לא קשור להעתקה, זה קשור לתודה. אני לא עומד בקצב... -
@תודה-רבה-4 לא הבנתי, יש לי את הפקודת מאקרו השלמה, ובנוסף יש את מה שאתה כתבת שצריך למחוק, אני נמצא בחדר מחשבים, רוצה לקחת את מה שכתבת בשביל לראות מה למחוק [לא זוכר בע"פ [לא נפה"ח ולא מאקרו], איך אני לוקח את זה? בקובץ וורד? זה העתיק לי את זה מושחר
עריכה: האמת לא נורא, אני יעתיק את זה ככה, ומקווה להסתדר, ה' יעזור.
-
@ש-בר אה... לוחץ על הכפתור הכחול שיש בקצה הימני העליון של המסך השחור, והטקסט מועתק. כעת אתה פותח קובץ טקסט חדש במחשב, מיישר לשמאל [ע"י לחיצה על ctrl+shift שמאליים יחד] ומדביק שם. שומר, מעתיק לאונקי, מגיע הביתה, פותח את הטקסט, מעתיק, מדביק במאקרו.
-
@תודה-רבה-4 זה מה שעשיתי, הוא מעתיק את זה שחור, ככה זה?
עכשיו זה לא כזה משנה כי אני רק צריך לדעת מה למחוק, אבל כשאני מוסיף למאקרו, זה גם יעבוד? -
@תודה-רבה-4 העתקתי לוורד ולא לפנקס רשימות, לעכשיו זה לא משנה, מאוחר,
תודה רבה444
אגב, האשכול טעון גניזה..
לילה טוב