הבנת אופן הפעלה וניהול של קמפיינים וצינתוקים במערכת ימות המשיח
-
@by6199 אמר בהבנת אופן הפעלה וניהול של קמפיינים וצינתוקים במערכת ימות המשיח:
3 צינתוקים בחינם אפשריים לרשימה שהלקוחות נרשמו לבד, רשימה זו נסתרת ולא ניתן לראות או לצפות בה, אופן ההפעלה רק דרך הטלפון
אפשר עם הצטרפות לרשימת תפוצה או עם המודול הזה
-
@אדון אמר בהבנת אופן הפעלה וניהול של קמפיינים וצינתוקים במערכת ימות המשיח:
בכל מקרה לא ניתן שמערכת תשמש גם לצינתוק וגם לקמפיין
ז"א שלא ניתן להגדיר בכל קמפיין בפני עצמו האם יהיה של הודעות או צינתוקים?
הוא דיבר על האופציה דרך השירות לקוחות
אבל אתב כן יכול שיהיה רק צינתוק אם תעלה קובץ שקט אבל זה עולה יחידה
ובמחיר הזה כדאי לך להקליט הודעה של 59 שניות (לחסוך כמה שיותר) -
בכל מקרה לא ניתן שמערכת תשמש גם לצינתוק וגם לקמפיין
ז"א שלא ניתן להגדיר בכל קמפיין בפני עצמו האם יהיה של הודעות או צינתוקים?
נכון.
ניתן להגדיר רק פער מערכת דרך השירות לקוחות -
@אדון אנסה להסביר בקצרה.
לצורך העלאת הודעה מוקלטת יוצרים קמפיין חדש רשימת תפוצה ומעלים הודעה, ככל ורוצים שההודעה תושמע בשלוחה הראשית או תפריט אחר ניתן להגדיר שם להשמיע את הודעת הקמפיין.
אין אפשרות למיטב ידיעתי שהקמפיין יועתק באופן אוטומטי לשלוחה של שמיעת קבצים, כן אפשר להעביר ידני את ההקלטה כל פעם.מצאתי ב"ה אפשרות (בתקווה שהבנתי נכון):
שכפול הודעת הקמפיין
כאשר מקליטים הודעה בקמפיין
ניתן להגדיר שההקלטה לקמפיין ישוכפל בנוסף גם לתיקיה במערכת שלכם
הגדרה לשכפול כל ההקלטות של הקמפיין לתיקיה /5/8 במערכתtype=admin_login
admin_login_campaign_message_template_default_copy=/5/8במידה וברצונכם שרק במידה והטמפלט ברירת מחדל שאליו אתם מקליטים עכשיו הוא טמפלט מסויים
ורק אם זה הטמפלט המסויים לשכפל קובץ ניתן להגדירtype=admin_login
admin_login_campaign_message_template_8_copy=/5/9כאן ישכפל לתיקיה המוגדרת רק במידה וטמפלט ברירת מחדל המוגדר כרגע הוא טמפלט 8
-
@sh774 אמר בהבנת אופן הפעלה וניהול של קמפיינים וצינתוקים במערכת ימות המשיח:
תפוצה
מה הקשר בין מודול ספירת מספרי טלפון לצינתוקים בחינם?
אני יסביר עושים=link_record ומספר השלוחה ששמה רוצים שישמעו את ההודעה=link_record
ובנוסף אפשר לדעת מי ברשימת צינתוקים על ידי הגדרה של מעקב על שלוחה מסוימת שעושים הצטרפות שקטה לרשימת תפוצה -
@אדון אנסה להסביר בקצרה.
לצורך העלאת הודעה מוקלטת יוצרים קמפיין חדש רשימת תפוצה ומעלים הודעה, ככל ורוצים שההודעה תושמע בשלוחה הראשית או תפריט אחר ניתן להגדיר שם להשמיע את הודעת הקמפיין.
אין אפשרות למיטב ידיעתי שהקמפיין יועתק באופן אוטומטי לשלוחה של שמיעת קבצים, כן אפשר להעביר ידני את ההקלטה כל פעם.מצאתי ב"ה אפשרות (בתקווה שהבנתי נכון):
שכפול הודעת הקמפיין
כאשר מקליטים הודעה בקמפיין
ניתן להגדיר שההקלטה לקמפיין ישוכפל בנוסף גם לתיקיה במערכת שלכם
הגדרה לשכפול כל ההקלטות של הקמפיין לתיקיה /5/8 במערכתtype=admin_login
admin_login_campaign_message_template_default_copy=/5/8במידה וברצונכם שרק במידה והטמפלט ברירת מחדל שאליו אתם מקליטים עכשיו הוא טמפלט מסויים
ורק אם זה הטמפלט המסויים לשכפל קובץ ניתן להגדירtype=admin_login
admin_login_campaign_message_template_8_copy=/5/9כאן ישכפל לתיקיה המוגדרת רק במידה וטמפלט ברירת מחדל המוגדר כרגע הוא טמפלט 8
ומה עם מקליטים את ההודעה דרך שלוחה להקלטת הודעת קמפיין?
אז עושים את מה שאני אמרתי -
אני יסביר עושים=link_record ומספר השלוחה ששמה רוצים שישמעו את ההודעה=link_record
ובנוסף אפשר לדעת מי ברשימת צינתוקים על ידי הגדרה של מעקב על שלוחה מסוימת שעושים הצטרפות שקטה לרשימת תפוצה@sh774 אמר בהבנת אופן הפעלה וניהול של קמפיינים וצינתוקים במערכת ימות המשיח:
אז עושים את מה שאני אמרתיהתוכל בבקשה להסביר במפורט איך עושים שלוחה להקלטת קמפיין שתעתיק הודעה לשלוחה? (את כל קודי ההגדרות, אני רק מתחיל להבין את שפת הקודים של המערכת...)
תודה רבה! -
ובנוסף אפשר לדעת מי ברשימת צינתוקים על ידי הגדרה של מעקב על שלוחה מסוימת שעושים הצטרפות שקטה לרשימת תפוצה@sh774 אמר בהבנת אופן הפעלה וניהול של קמפיינים וצינתוקים במערכת ימות המשיח:
אז עושים את מה שאני אמרתיהתוכל בבקשה להסביר במפורט איך עושים שלוחה להקלטת קמפיין שתעתיק הודעה לשלוחה? (את כל קודי ההגדרות, אני רק מתחיל להבין את שפת הקודים של המערכת...)
תודה רבה!type=record folder_move=template ניתן לבחור קמפיין מסוים על ידי הקשה על - ואז המספר קמפיין copy_record_link=/כאן תכתוב איזה שלוחה אתה מעונין שיכנס ההודעה
מדברים על זה כאן
עכשיו זה ידוע עוד לפני שפתחתי את הנושא שם הבעיה היא שהוא משמיע כמה פעמים את ההודעת קמפיין האחרונה (הסבר תראה שמה)