בעיה | בעיה | שכחתי סיסמת חשבון גוגל
-
שכחתי את הסיסמה עשיתי איפוס סיסמה ואז רשמתי את הסיסמה האחרונה שהשתמשתי בה ועשיתי המשך אבל זה כתב לא מסרת מספיק פרטים... וכו' וגם למייל אני לא מצליח להכנס אשמח אם מישהו יעזור
-
שכחתי את הסיסמה עשיתי איפוס סיסמה ואז רשמתי את הסיסמה האחרונה שהשתמשתי בה ועשיתי המשך אבל זה כתב לא מסרת מספיק פרטים... וכו' וגם למייל אני לא מצליח להכנס אשמח אם מישהו יעזור
-
@צייר-מקצועי תכנס פשוט למייל אם אתה באותו מחשב ולא שאתה מתחבר ממחשב אחר
@השטיגניסט כשאני עושה "אני רוצה לנסות דרך אחרת" זה עושה לי כך:
-
@צייר-מקצועי תכנס פשוט למייל אם אתה באותו מחשב ולא שאתה מתחבר ממחשב אחר
@השטיגניסט ד"א אני מתחבר מאותו מחשב
-
-
-
-
@השטיגניסט ד"א אני מתחבר מאותו מחשב
-
@צייר-מקצועי לא היה לך רשום פאלאפון לשחזור? או אימייל לשחזור?
-
@צייר-מקצועי לא היה לך רשום פאלאפון לשחזור? או אימייל לשחזור?
@היהודי לא
-
@צייר-מקצועי אין לך בצד בועה עם הפרופיל שלך
@השטיגניסט יש לי בצד, הכחול הזה
-
@צייר-מקצועי אין לך בצד בועה עם הפרופיל שלך
@השטיגניסט הצלחתי אבל לא שלח קוד
-
@השטיגניסט הצלחתי אבל לא שלח קוד
-
@צייר-מקצועי תעשה רענון
@השטיגניסט עשיתי (...)
-
@השטיגניסט עשיתי (...)
-
@השטיגניסט עשיתי (...)
-
@צייר-מקצועי למייל
@השטיגניסט ודאי, אלא למה???
-
@צייר-מקצועי אתה תקבל קוד
או שתעשה אפשרות לקבל קוד לפלאפון@השטיגניסט אם אני עושה לנסות דרך אחרת זה עושה לי אותו דבר
-
@השטיגניסט אם אני עושה לנסות דרך אחרת זה עושה לי אותו דבר
-
@צייר-מקצועי זה אמור לשלוח לך קוד אם אתה לא מקבל אז זה כבר בעיה אחרת
@השטיגניסט נכון, עשיתי את כל התהליך כבר כמה פעמים ומשום מה זה לא שולח.
אני אנסה דרך כתובת מייל אחרת. בכ"א תודה על העזרה -
@צייר-מקצועי אפשר לנסות אם התוכנה הזאת Advanced Password Recovery Suitel.exe שמשחזר כל החשבונות שהיו במחשב.
-
@צייר-מקצועי אפשר לנסות אם התוכנה הזאת Advanced Password Recovery Suitel.exe שמשחזר כל החשבונות שהיו במחשב.
-
@ע-1195 אמר בבעיה | בעיה | שכחתי סיסמת חשבון גוגל:
זוהה וירוס