בעיה | לא מצליח להיכנס לביוס במחשב טושיבה
-
@רפאל-vnkl ניסית delete \ enter ?
-
@רפאל-vnkl ניסית delete \ enter ?
@מתכנת-חובב לחיצה ארוכה? לחיצות מהירות?
-
@רפאל-vnkl עקרונית מספיקה גם לחיצה קצרה אחת אבל מומלץ הרבה קצרות ומהירות כדי לתפוס את הרגע
-
@רפאל-vnkl ניסיתי גם לחיצה ארוכה וגם לחיצות קצרה... לא עובד...
-
@רפאל-vnkl
אם יש לך גישה למערכת הפעלה יש לך אפשרות דרך הגדרות-עדכון ואבטחה-שחזור-הגדרות אתחול מתקדמות -
@רפאל-vnkl
אם יש לך גישה למערכת הפעלה יש לך אפשרות דרך הגדרות-עדכון ואבטחה-שחזור-הגדרות אתחול מתקדמות -
@amit5470
בהגדרות של ווינדוס 11 זה כך:
(למרות של- @רפאל-vnkl הצילום הזה לא יעזור כי הוא עדיין לא עם ווינדוס 11, אבל לאחרים זה ודאי יכול לסייע...)@dfhzrhree קודמך לא הביא תמונה אבל הוא כתב נתיב מדוייק איך להגיע לתמונה שלך בווינדוס 10
-
@dfhzrhree קודמך לא הביא תמונה אבל הוא כתב נתיב מדוייק איך להגיע לתמונה שלך בווינדוס 10
-
@amit5470
בהגדרות של ווינדוס 11 זה כך:
(למרות של- @רפאל-vnkl הצילום הזה לא יעזור כי הוא עדיין לא עם ווינדוס 11, אבל לאחרים זה ודאי יכול לסייע...)@dfhzrhree אני חושב שיש את זה גם ב 10, אני הולך להגדרות - עדכון ואבטחה - אפשרויות שחזור - וכאן קורה משהו מוזר, אני רק נכנס לאפשרויות שחזור - וההגדרות נסגר.
-
@dfhzrhree אני חושב שיש את זה גם ב 10, אני הולך להגדרות - עדכון ואבטחה - אפשרויות שחזור - וכאן קורה משהו מוזר, אני רק נכנס לאפשרויות שחזור - וההגדרות נסגר.
@רפאל-vnkl
תריץ את זה (שים לב לצאת מכל התוכנות והקבצים הפתוחים כי זה מפעיל את המחשב מחדש) -
@רפאל-vnkl
תריץ את זה (שים לב לצאת מכל התוכנות והקבצים הפתוחים כי זה מפעיל את המחשב מחדש) -
@רפאל-vnkl אחרי שנכנסת לביוס, אמור להופיע לך תפריט ושם יש לבחור ב'בוט מניו' ולבחור את הדיסק און קי מהרשימה שתוצג שם.
-
@dfhzrhree אוקיי, אבל בסקריפט ש @amit5470 הביא על מה אני צריך ללחוץ כדי להיכנס לביוס?
-
@dfhzrhree אני חושב שיש את זה גם ב 10, אני הולך להגדרות - עדכון ואבטחה - אפשרויות שחזור - וכאן קורה משהו מוזר, אני רק נכנס לאפשרויות שחזור - וההגדרות נסגר.
@רפאל-vnkl אמר בבעיה | לא מצליח להיכנס לביוס במחשב טושיבה:
וכאן קורה משהו מוזר, אני רק נכנס לאפשרויות שחזור - וההגדרות נסגר.
יש לך את התוכנה של רימון על המחשב?
-
@רפאל-vnkl
לא כ''כ הבנתי איפה נתקעת
עכ''פ תעיין פה איך להגיע לביוס אחרי הפעלת הסקריפט@amit5470 אמר בבעיה | לא מצליח להיכנס לביוס במחשב טושיבה:
@רפאל-vnkl
לא כ''כ הבנתי איפה נתקעת
עכ''פ תעיין פה איך להגיע לביוס אחרי הפעלת הסקריפטכבר חשבתי שהבאת משהו לא קשור, אבל ראיתי בפנים שאכן (למרות שהנושא שם הוא אחר, אבל) יש שם הדרכה ברורה, אמנם באנגלית אבל הסמלים מספיק ברורים..
יש"כ!
כקיצור דרך מעלה את המידע הרלוונטי כאן.