בקשת מידע | עיצוב ספרי קודש
-
@הרב-יעקב-ישראל אמר בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
@אלישי יש הרבה פוסטים והדרכות שנכתבו בנושא של עימוד בוורד בחודשים האחרונים בפורום,
אם לדעתך יש תועלת אני אשתדל לציין הפניות כדי שיוכלו להעביר אותם לקטגוריה החדשה, (ונשמח אם עוד יוכלו לעזור בזה ) - אולי בפוסט חדש,
אשמח לדעת אם יש בכך תועלת.מעולה.
-
@simcha33345 אמר בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
שלום לכולם
עברתי די מלמעלה עד כל הנושא כאן..
והיות וראיתי שמישהוא כאן הציע קורס לוורד בסכום של 2000 שח או 150 שח לשעה.
וכן בגלל עוד כמה וכמה הודעות בנושא שלא אפרטם כרגע, כי אין צורך בכך..
רציתי להציע לציבור היקר כאן קורס סגנונות באינדיזיין בסכום של רק 200 ש"ח!!
הקורס הוא באורך כמעט 7 שעות. ומי שיעבור על הקורס הזה, יקבל המון כלים וטיפים בשביל לעמד באינדיזיין!
אני אישית כבר תקופה מתעסק קצת עם אינדיזיין, ואחרי שרכשתי ועברתי על הקורס זה קידם אותי מאות קילומטרים...
מצרף לינק לקורס.
העתק מהאתר הנ"ל:מיני קורס - סגנונות טקסט באינדיזיין
הקלטת שלושה מפגשי זום בהם למדנו על סגנונות תו ופסקה באינדיזיין.בין הנושאים שנלמדו:
מאפייני הטקסט השונים
סגנונות עוקבים
סגנונות GREP
סגנונות מקוננים לפסקה ולשורה
ייבוא קובץ וורד עם סגנונות ועוד.
על מנת לצפות בשיעורים יש צורך בגישה ליוטיוב, כולל כניסה לחשבון.
(הסרטונים פתוחים בנטפרי במסלול הרגיל)
ליתר פרטים כנסו ללינק המצורף ותראו מה הלקוחות אומרים.
נ.ב. איני מעוניין לחדש כאן דיונים שכבר נידונו לעיל, וד"ל.
רק ממליץ ולמי שנראה לו מתאים שילך על זה.
למי שיש שאלה ספציפית טכנית בעניין הקורס אשמח לענות בל"נ.
בהצלחה לכולם !!האם יש מישהו לשאול אותו 400 פעם עד שמבינים? או שצריך לצפות במשהו אחיד שמישהו הכין פעם וזהו?
זה הבדל שמים וארץ! גם בהרגשה וגם בקנין הלימודי במציאות. -
@es0583292679 ולכולם.
מריבוי התגובות בנושא זה [108 ביומיים שלשה] אנו יכולים ללמוד על גודל הנחיצות של הענין ומרכזיותו בסדר היום של חברי הפורום.
אני מציע בזאת להקים כאן בפורום אשכול מיוחד להעלאות חומרים [לא פולמוסים!] בנושא העימוד.
למשל:
מדריך מסודר לשימוש באינדיזיין,
תוספים שונים בחינם / תשלום / פרוץ [אם זה לא מחברי הפורום ;)]
מדריך לעימוד בפאבלישר
ועוד...
מה אתם אומרים? -
@ששמעון אמר בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
מריבוי התגובות בנושא זה [108 ביומיים שלשה] אנו יכולים ללמוד על גודל הנחיצות של הענין ומרכזיותו בסדר היום של חברי הפורום.
אני מציע בזאת להקים כאן בפורום אשכול מיוחד להעלאות חומרים [לא פולמוסים!] בנושא העימוד.
למשל:
מדריך מסודר לשימוש באינדיזיין,למדריכים באינדזיין יש כבר תת קטגוריה נפרדת https://mitmachim.top/category/94/מדריכים-באינדיזיין
אבל בהחלט אולי כדאי לרכז את הדברים הנוספים שהעלית, וכן לכתוב מדריך מקיף וממצה יותר על אינדזיין .
-
@גגגג אמר בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
למי שלא ראה המדריך של @תודה רבא4 (באג בתיוג)נמצא כאן:https://mitmachim.top/topic/43607/מדריך-מדריך-לעימוד-בוורד
כריש אחי
לא להגיב שם
לנעוץ! -
@simcha33345 אמר בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
שלום לכולם
עברתי די מלמעלה עד כל הנושא כאן..
והיות וראיתי שמישהוא כאן הציע קורס לוורד בסכום של 2000 שח או 150 שח לשעה.
וכן בגלל עוד כמה וכמה הודעות בנושא שלא אפרטם כרגע, כי אין צורך בכך..
רציתי להציע לציבור היקר כאן קורס סגנונות באינדיזיין בסכום של רק 200 ש"ח!!
הקורס הוא באורך כמעט 7 שעות. ומי שיעבור על הקורס הזה, יקבל המון כלים וטיפים בשביל לעמד באינדיזיין!
אני אישית כבר תקופה מתעסק קצת עם אינדיזיין, ואחרי שרכשתי ועברתי על הקורס זה קידם אותי מאות קילומטרים...
מצרף לינק לקורס.
העתק מהאתר הנ"ל:מיני קורס - סגנונות טקסט באינדיזיין
הקלטת שלושה מפגשי זום בהם למדנו על סגנונות תו ופסקה באינדיזיין.בין הנושאים שנלמדו:
מאפייני הטקסט השונים
סגנונות עוקבים
סגנונות GREP
סגנונות מקוננים לפסקה ולשורה
ייבוא קובץ וורד עם סגנונות ועוד.
על מנת לצפות בשיעורים יש צורך בגישה ליוטיוב, כולל כניסה לחשבון.
(הסרטונים פתוחים בנטפרי במסלול הרגיל)
ליתר פרטים כנסו ללינק המצורף ותראו מה הלקוחות אומרים.
נ.ב. איני מעוניין לחדש כאן דיונים שכבר נידונו לעיל, וד"ל.
רק ממליץ ולמי שנראה לו מתאים שילך על זה.
למי שיש שאלה ספציפית טכנית בעניין הקורס אשמח לענות בל"נ.
בהצלחה לכולם !!מרגיש לי ממומן אחי
-
מדריכים באינדזיין יש כבר תת קטגוריה נפרדת https://mitmachim.top/category/94/מדריכים-באינדיזיין
אבל בהחלט אולי כדאי לרכז את הדברים הנוספים שהעלית, וכן לכתוב מדריך מקיף וממצה יותר על אינדזיין .המדריך על אינדיזיין הוא כללי, צריך לכתוב מדריך ייעודי לספרי קודש באינדיזיין (אני חושב שאין מקום שיש מדריך מסודר לעימוד ספרי קודש באינדיזיין).
-
@poker אמר בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
צריך לכתוב מדריך ייעודי לספרי קודש באינדיזיין
מאחר ואני לא למדתי בקורס מסודר אלא מתוך עימוד ספרים - ספרי קודש בלבד - אני יודע ויכול לכתוב (אעלה זאת בל"נ בבית הזמנים. התחלתי לכתוב) מדריך מסודר ומקיף מנסיוני האישי בעימוד ספרי קודש.
באם יהיו מי שילמדו מכך כיצד לעמד גם ספרי חול - יערב להם. לא בזה אני מתמחה (לא שישנו הבדל עצום כ"כ.. אך עדיין), ועל כן לא בזה אני יתמקד.
ולפי הנשמע מתגובות הכותבים לעיל, הנה לאברך פשוט מן השורה לא פשוט כיצד להתחיל לעמד מאחר והתוכנה באנגלית ואינה נעימה ומסבירה למשתמש המתחיל, ועל כן גם לצורך עימוד ספרי קודש ישנו צורך למעט 'מדריך כללי על אינדיזיין'. ועל כן אשתדל לעשות גם זאת.
בעזרת השם.
-
מאחר ואני לא למדתי בקורס מסודר אלא מתוך עימוד ספרים - ספרי קודש בלבד - אני יודע ויכול לכתוב (אעלה זאת בל"נ בבית הזמנים. התחלתי לכתוב) מדריך מסודר ומקיף מנסיוני האישי בעימוד ספרי קודש.
אני מאוד מאוד אשמח, לו היה זמן בידי הייתי הולך לקורס מסודר, אני מודה לך על היוזמה-מראש!
-
@לוי-ק אמר בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
@poker אמר בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
צריך לכתוב מדריך ייעודי לספרי קודש באינדיזיין
באם יהיו מי שילמדו מכך כיצד לעמד גם ספרי חול - יערב להם. לא בזה אני מתמחה (לא שישנו הבדל עצום כ"כ.. אך עדיין), ועל כן לא בזה אני יתמקד.
ולפי הנשמע מתגובות הכותבים לעיל, הנה לאברך פשוט מן השורה לא פשוט כיצד להתחיל לעמד מאחר והתוכנה באנגלית ואינה נעימה ומסבירה למשתמש המתחיל, ועל כן גם לצורך עימוד ספרי קודש ישנו צורך למעט 'מדריך כללי על אינדיזיין'. ועל כן אשתדל לעשות גם זאת.
בעזרת השם.
חשוב מאוד!
-
@לוי-ק אמר בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
בעזרת השם.כל הכבוד על היוזמה הברוכה!
הצעת יעול: אם תוכל להתאים את ההדרכה גם לאינדזיין בעברית שיש בפורום זה יהיה ענק!!! (כך לרוב האנשים יחסך הזמן לזהות כל דבר היכן הוא באנגלית, וגם בדר"כ בעברית האינטואיציה עובדת טוב יותר גם בייחס לדברים שלא נלמדו) -זה יכול ליהיות גם בשלב שני לאחר סיום ההדרכה באנגלית.
ובכל אופן תודה רבה והצלחה עצומה. -
@הרב-יעקב-ישראל זה באמת מעצבן הרבה פעמים שהמדריכים הם לאנגלית, ואתה צריך לעבוד קשה להבין על מה המדריך מדבר
דא עקא ש @לוי-ק בעצמו, אם הוא רגיל לאנגלית יהיה לו קשה לכתוב על עברית, אבל אולי באמת יותר קל לחפש ב'עברית' את ה'אנגלית', וכן מסתבר
עוד בעיה, שאם ההדרכה היא על חיפוש והחלפה - אנחנו בבעיה
-
@es0583292679
אין מי לשאול, אבל כל דבר הוא מסביר בטוב טעם וכולל הדגמות בתוך טקסטים איך לבצע כל דבר בפועל.
יתכן שיהיו כאלו שלא יספיק להם.
@עניו-כמשה אכן כמו ש @גגגג כתב, וכמו שאני אישית כתבתי בהודעה שאני השתמשתי בקורס והרגשתי שזה יכול לעזור לאחרים...:::
ואני לא ממומן מאף אחד.
:::
ואחרי שרכשתי ועברתי על הקורס זה קידם אותי מאות קילומטרים...
ואני ידגיש שוב שמדובר בסה"כ 200 ש"ח שזה סכום מצחיק ביחס למידע שהוא נותן שם.
-
הצעת יעול: אם תוכל להתאים את ההדרכה גם לאינדזיין בעברית שיש בפורום זה יהיה ענק!!! (כך לרוב האנשים יחסך הזמן לזהות כל דבר היכן הוא באנגלית, וגם בדר"כ בעברית האינטואיציה עובדת טוב יותר גם בייחס לדברים שלא נלמדו) -זה יכול ליהיות גם בשלב שני לאחר סיום ההדרכה באנגלית.
ובכל אופן תודה רבה והצלחה עצומה.לידיעתך ישנם כמה דברים שניתוספו באינדיזיין המתקדמים יותר שלא קיימים בעברית.
-
@simcha33345 לכן לא אמרתי שייעשה רק הדרכה לעברית, אלא שאם אח"כ יהיה אפשר לעשות התאמות לעברית, זה יהיה עצום!
( מה גם, שלדעתי רוב המשתמשים לא זקוקים לכל הפיצ'רים שנוספו בהמשך, והנוחות בעברית עדיפה להם) -
@הרב-יעקב-ישראל אמר בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
התאמות לעברית
אי"ה והזמן יאפשר - בשמחה. בינתיים אני מנסה להתקדם במדריך הכללי - באנגלית (תוך הדרכות מפורטות ותמונות וכו' וכו').