מערכת הפעלה WIN 3.1 על מכונה וירטואלית
-
בהשראת המדריך המפורט של @ephraum-tzvi כאן שאלה לי:
האם אפשר לבנות קובץ ISO ממע' הפעלה וינ' 3.1 (אולי 3.11) מותקנת עם התכניות שמותקנות בה וכמובן ה-DOS שעליו היא מותקנת, ולהריץ במכונה וירטואלית, ואם יש בכלל תכנת בניית ISO שרצה במע' הפ' וינ' 3.1.@ידיד אם מצאת מערכת הפעלה של ווינדוס 3.1 אבל היא מחולקת לקבצי אימ'ג- תוכל להתקין אותה בערך בצורה שהתקנו את הmsdos
אבל אם אתה רוצה סתם ככה לבנות חבילה שכלולה ms dos וקבצי האימג' של המערכת הפעלה בתוך קובץ iso- אני לא חושב שאפשרי
אנסה לברר בשבילך עוד קצת אבל לא נראה לי שאפשרי -
@ידיד אם מצאת מערכת הפעלה של ווינדוס 3.1 אבל היא מחולקת לקבצי אימ'ג- תוכל להתקין אותה בערך בצורה שהתקנו את הmsdos
אבל אם אתה רוצה סתם ככה לבנות חבילה שכלולה ms dos וקבצי האימג' של המערכת הפעלה בתוך קובץ iso- אני לא חושב שאפשרי
אנסה לברר בשבילך עוד קצת אבל לא נראה לי שאפשרי@ephraum-tzvi יש לי מע' הפ' מותקנת עם כמה תוכנות והרבה השקעה, ומכל זה ביחד הייתי רוצה לעשות קובץ ISO להרצה במ' וירטואלית.
-
@ephraum-tzvi יש לי מע' הפ' מותקנת עם כמה תוכנות והרבה השקעה, ומכל זה ביחד הייתי רוצה לעשות קובץ ISO להרצה במ' וירטואלית.
-
@ephraum-tzvi יש לי מע' הפ' מותקנת עם כמה תוכנות והרבה השקעה, ומכל זה ביחד הייתי רוצה לעשות קובץ ISO להרצה במ' וירטואלית.
-
@ephraum-tzvi אמר במערכת הפעלה WIN 3.1 על מכונה וירטואלית:
תוכל להסביר לנו אם זה אפשרי
אין לי מושג וחשק לבדוק את זה
-
בהשראת המדריך המפורט של @ephraum-tzvi כאן שאלה לי:
האם אפשר לבנות קובץ ISO ממע' הפעלה וינ' 3.1 (אולי 3.11) מותקנת עם התכניות שמותקנות בה וכמובן ה-DOS שעליו היא מותקנת, ולהריץ במכונה וירטואלית, ואם יש בכלל תכנת בניית ISO שרצה במע' הפ' וינ' 3.1.@ידיד אתה יכול לייצא, או להעתיק את המכונה הוירטואלית. לא חייב התקנה.
המעלה של זה שמי שפותח את זה, ישר עולה לו מערכת ההפעלה המדוברת, בלי התקנות בלי כלום. -
@ידיד אתה יכול לייצא, או להעתיק את המכונה הוירטואלית. לא חייב התקנה.
המעלה של זה שמי שפותח את זה, ישר עולה לו מערכת ההפעלה המדוברת, בלי התקנות בלי כלום.@תורה-צוה-לנו-משה לא הבנתי. המכונה הוירטואלית נמצאת על מחשב עם מע' הפעלה מתקדמת, נניח WIN10, קרוב לודאי שעל מחשב ישן שעליו מותקנים DOS ו-WIN3.1 כנ"ל היא לא תפעל.
-
@תורה-צוה-לנו-משה לא הבנתי. המכונה הוירטואלית נמצאת על מחשב עם מע' הפעלה מתקדמת, נניח WIN10, קרוב לודאי שעל מחשב ישן שעליו מותקנים DOS ו-WIN3.1 כנ"ל היא לא תפעל.
-
@ידיד להבנתי הוא התכוון שתעתיק את המוכנה הווירטואלית - ובהעתק תשתמש במחשב אחר
@ephraum-tzvi אכן כן.
ישנה גם אפשרות (עכ"פ בvirtualbox, בvmware אני לא משתמש אז אין לי ניסיון) לייצא מכונה וירטואלית בצורה של "קופסא" - שהוא מכניס את כל הקבצים במכונה לתוך קובץ אחד, ובמחשב אחר לפרוס אותו. בדומה להעתקה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות