בקשה | שיומי עם נגן
-
@אלוף-העולם-1 משום מה רוב הדברים לא עובדים
הגסה שלי היא:F21S
ם יש לך לזה אני מאוד אשמח@ארי-צ אמר בבקשה | שיומי עם נגן:
ם יש לך לזה אני מאוד אשמחזו לא גרסה אלא דגם של מכשיר, אבל שיהיה
מה הכונה 'לא עובדים', פרט! (לא נפתח בכלל/נפתח חלון ההתקנה וקופצת הודעת שגיאה/מותקן אבל לא עובד) -
@ארי-צ אמר בבקשה | שיומי עם נגן:
מה הכונה 'לא עובדים', פרט! (לא נפתח בכלל/נפתח חלון ההתקנה וקופצת הודעת שגיאה/מותקן אבל לא עובד)@dfhzrhree כשאני פותח אתIGO זה נתקע לי על חיפוש ואת השאר בכלל לא הצלחתי להתקין
-
@dfhzrhree כשאני פותח אתIGO זה נתקע לי על חיפוש ואת השאר בכלל לא הצלחתי להתקין
-
@ארי-צ שמת את הקבצים כמוסבר במדריך שהובא לעיל?
מה הכוונה לא הצלחתי להתקין?
אם לא תפרט אני פשוט לא אדע!@dfhzrhree שמתי כמו שכתוב ועל השאר זה כותב לי אירע שגיאה בניתוח החבילה
-
@ארי-צ אמר בבקשה | שיומי עם נגן:
מה הכונה 'לא עובדים', פרט! (לא נפתח בכלל/נפתח חלון ההתקנה וקופצת הודעת שגיאה/מותקן אבל לא עובד)@dfhzrhree צלמתיאת המסך זה מה שקורה כשאני פותח את igo

-
@dfhzrhree צלמתיאת המסך זה מה שקורה כשאני פותח את igo

-
לחלץ לטלפון כך שהתיקיה בשם IGO_israel תהיה ישירות על תיקיית האחסון הראשי
לדוגמא:sdcard/IGO_israel@dfhzrhree התכוונת אני אשים את זה בתקיה הראשית של האחסון הפנימי כי זה עדיין לא עובד סליחה שאני משגע אבל זה דחוף לי תודה
-
@dfhzrhree התכוונת אני אשים את זה בתקיה הראשית של האחסון הפנימי כי זה עדיין לא עובד סליחה שאני משגע אבל זה דחוף לי תודה
-
@dfhzrhree התכוונת אני אשים את זה בתקיה הראשית של האחסון הפנימי כי זה עדיין לא עובד סליחה שאני משגע אבל זה דחוף לי תודה
-
@dfhzrhree מקרית ספר נמצא הרבה בירושליםWIN_20220807_22_59_54_Pro.mp4
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות