בקשה | שיומי עם נגן
-
@ארי-צ א.
אתה לא כ"כ בקטגוריה הנכונה, תחפש ותמצא.
ב. המכשיר פתוח להתקנות? איזו גרסה קנית? (הרבה, אם לא רוב השיאומי החצי כשרים מגיעים עם אפליקציות כאלה ואחרות, אך לא ניתן להתקין עליהם נוספות).
ג. איזה שיומי בדיוק יש לך?
ד. כדי להוריד את כל האפליקציות תצטרך חיבור אינטרנט ממש חזק, וכמות משמעותית של כוננים קשיחים כדי לשמור את כל החומר (הרבה-הרבה יותר מ64 ג'יגה...) -
@ארי-צ
מפות
תוריד את הקובץ הזה ותפעל לפי הההוראות כאןלחלץ לטלפון כך שהתיקיה בשם IGO_israel תהיה ישירות על תיקיית האחסון הראשי (ולא בתוך תיקייה) ולהתקין מבפנים קובץ עם סיומת APKיש לווודאות לפני ההתקנה שמצב התקנת אפליקציות ממקורות חיצוניים מאושרת בטלפון שלכם-ואם לא לאשרר אותה בהגדרות
הקובץ מגיע עם קובץ מפות ומצלמות ותחנות אין צורך להוריד את הקבצים בנפרד.
מעת לעת יתעדכן כאן קבצי מפות\מצלמות מעודכנים: להוריד את הקובץ הזה ולהיכנס לתיקיית CONTENT ולהדביק שם את התיקיות (לאשר מיזוג תיקיות והחלפה של כל הקבצים) . הקובץ מעודכן לתאריך 6.20
מעת לעת יתעדכן כאן קבצי התחנות (קובץ עם המיקום ומספר תחנה של כל תחנות האוטובוס בארץ) הורידו את הקובץ הזה: תחנות , והעתיקו אותו לתיקיית content>USERDATA>POI, אם התיקיות לא קיימות יש ליצור אותם.(מעודכן 16.11.20)
הקבצים של העדכון מתאימים גם למי שיש מכשיר לא מבוסס אנדרואיד, כמו MIO ודומיו.
קרדיט: @אלי-TZA הכריש, פורום קארספורום .
אם האיגו שלמעלה לא מתאים למכשיר שלכם, תוכלו לנסות את ה האייגו הזה שזה אפליקציה מעט ישנה ( ללא מפות ושאר תוספות, תצטרכו להוסיף לבד בתיקיית CONTEN,לפי ההוראות לעיל)
הקודים הרגילים הם:
תדיראן= Gree
אלקטרה= Midea
טורנדו (saga) =Aux -
@dfhzrhree
למה את המפות האלה? ולא זה?
וזה המקור -
@אלוף-העולם-1 משום מה רוב הדברים לא עובדים
הגסה שלי היא:F21S
ם יש לך לזה אני מאוד אשמח -
@ארי-צ אמר בבקשה | שיומי עם נגן:
@אלוף-העולם-1 משום מה רוב הדברים לא עובדים
הגסה שלי היא:F21S
ם יש לך לזה אני מאוד אשמחזו לא גרסה אלא דגם של מכשיר, אבל שיהיה
מה הכונה 'לא עובדים', פרט! (לא נפתח בכלל/נפתח חלון ההתקנה וקופצת הודעת שגיאה/מותקן אבל לא עובד) -
@dfhzrhree מקרית ספר נמצא הרבה בירושליםWIN_20220807_22_59_54_Pro.mp4