באג | הגדלת מרחק לפני הפיסקה ב-Word אחרי מעבר עמוד
-
@אינטרקום אמר בבאג | הגדלת מרחק לפני הפיסקה ב-Word אחרי מעבר עמוד:
אבל אם המטרה היא רק שיתחיל יותר נמוך - צריך פשוט להגדיר שוליים עליונים יותר גדולים.
נראה לי מהלך לא מוצלח במיוחד
הרי הוא רוצה את זה באופן מקומי ולא לכל המסמך
אני עושה אנטר בכה"ג, אע"פ שהדבר (אנטרים טובא) שנאוי עלי מאד מאד. -
@אינטרקום בכרטיסיית 'פריסה' במחלקת 'פיסקה' יש אפשרות של "לפני" ו"אחרי", אז יש את האפשרויות של השינוי מימין ומשמאל העמוד, ויש את האפשרות של למעלה ולמטה בעמוד,
אז ראשית! אני מדבר על האפשרות של למעלה ולמטה בעמוד.
ובכן: כפי ש @ישראליק כותב פה ש@ישראליק אמר בבאג | הגדלת מרחק לפני הפיסקה ב-Word אחרי מעבר עמוד:
נראה לי מהלך לא מוצלח במיוחד
הרי הוא רוצה את זה באופן מקומי ולא לכל המסמךהאפשרות של הגדרת שוליים זה לכל הקובץ או עכ"פ בקובץ מהמקום שמגדירים זאת ועד לסוף הקובץ (זה בגדול, יש כן אפשרות להחיל את שיוי הגדרה רק על טקסט נבחר - אבל גם שזה פעולה יותר מסובכת, וגם שזה יכול לשבש טקסט אחר: לדוגמא - אם בעמוד קודם החלטתי להוסיף עוד כמה שורות טקסט ואז הטקסט ירד לעמוד שבו הגדרתי שוליים עליונים גדולים יותר,,, ושם לא רציתי את השוליים העליונים גדולים יותר.
האפשרות של הגדלת פריסה לפני ואחרי זה ההגדרה הקלאסית של מרחקי פיסקאות מכל הצדדים.
ואכן כפי ש @ישראליק הזכיר ש@ישראליק אמר בבאג | הגדלת מרחק לפני הפיסקה ב-Word אחרי מעבר עמוד:
אני עושה אנטר בכה"ג,
זה עושים רוב האנשים, אבל גם אצלי:
@ישראליק אמר בבאג | הגדלת מרחק לפני הפיסקה ב-Word אחרי מעבר עמוד:
הדבר (אנטרים טובא) שנאוי עלי מאד מאד
בגלל שזה כ"כ לא מדויק ולא מקצועי.
אז תכל'ס מה הפיתרון המקצועי בכה"ג?
-
@ישראליק וגם שלפעמים - זה לא נותן לך את המרחק המדויק שרצית, וכן בכלל אם אתה רוצה תבנית עוקבת של מרחק של לפני פיסקה ברצף סוגי פיסקאות, זה בכלל לא ההתנהגות המקצועית.
(וגם - אתם מכירים את זה שאתם פותחים קובץ Word, ולא יודעים מה קורה שמה, וכשבודקים רואים שוירוס האנטרים התגנב לשמה?
)
(בקיצור - אפשר להביא אין ספור דוגמאות על השימוש הלא נכון באנטרים, שורה תחתונה: זה לא מקצועי כלל!!! השימוש באנטר בוורד הוא אך ורק למעבר פיסקה {אפילו לא למעבר שורה כי לזה יש את שיפט+אנטר-אלא רק למעבר פיסקא})
חייב להיות שיש פיתרון ו/או הכוונה מקצועית לתופעה הזאת.