האם שיחה בתוך ימות המשיח הם חינמיים?
-
-
@QJDTOP אמר בהאם שיחה בתוך ימות המשיח הם חינמיים?:
@MERS אמר בהאם שיחה בתוך ימות המשיח הם חינמיים?:
בסוף הצלחתי להתקין SIP אבל יש לי שגיאה 408 תם זמן בקשה או משהו כזה
מישהו יכול לעזור לי
@sh774 @QJDTOP @אבובורציתי גם לשאול לאיפה אפשר להוציא שיחות [רק למי שיש לו כזה דבר או שיש עוד אופציות]
בתודה מראש
תוסיף גם את @MGM-IVR ואני ספציפי לא מבין בזה
@אבוב מבין בזה הרבה יותר ממני
@שמואל גם כן אני חושב שמבין בזה -
@MGM-IVR אמר בהאם שיחה בתוך ימות המשיח הם חינמיים?:
בסוף הצלחתי להתקין SIP אבל יש לי שגיאה 408 תם זמן בקשה או משהו כזה
מישהו יכול לעזור לי
@sh774 @QJDTOP @אבובורציתי גם לשאול לאיפה אפשר להוציא שיחות [רק למי שיש לו כזה דבר או שיש עוד אופציות]
בתודה מראש
תוסיף גם את @MGM-IVR ואני ספציפי לא מבין בזה
@אבוב מבין בזה הרבה יותר ממני
@שמואל גם כן אני חושב שמבין בזהלא אמרתי שהם לא מבינים אבל אתה גם מבין בזה
-
@MERS
אז ככה הSIP כמו שאמרו פה זה קומבינה לקבל שיחות דרך מערכת בימות המשיח ללא עלות יחידות זה עובד שמגדירים את החשבון SIP במערכת של ימות המשיח ומתקינים תוכנה על המחשב ושמה גם מגדירים את החשבון SIP וזהו אתם מקבלים שיחות מהקו למחשב הבנת?
יש אופצייה רק לקבל שיחות ולהוציא שיחות אפשר רק למי שיש לו גם חשבון SIP או שיש בתשלום שאז אפשר להוציא לכל מספר שרוצים -
@אהרן-שובקס אמר בהאם שיחה בתוך ימות המשיח הם חינמיים?:
@MERS
יש אופצייה רק לקבל שיחות ולהוציא שיחות אפשר רק למי שיש לו גם חשבון SIP או שיש בתשלום שאז אפשר להוציא לכל מספר שרוציםהאם שיחות SIP בתוך מערכת ימות הם ללא עלות?
זאת אומרת אם אני יחייג למספר אחר של חמות זה לא יעלה לי יחידות? -
@מנדי אמר בהאם שיחה בתוך ימות המשיח הם חינמיים?:
@אהרן-שובקס אמר בהאם שיחה בתוך ימות המשיח הם חינמיים?:
@MERS
יש אופצייה רק לקבל שיחות ולהוציא שיחות אפשר רק למי שיש לו גם חשבון SIP או שיש בתשלום שאז אפשר להוציא לכל מספר שרוציםהאם שיחות SIP בתוך מערכת ימות הם ללא עלות?
זאת אומרת אם אני יחייג למספר אחר של חמות זה לא יעלה לי יחידות?אתה ו @QJDTOP כנראה לא הבינו מה זה ההגדרה הזאתי:
ההגדרה הזאתי היא לא הגדרה שאתה יכול להתקשר מהמערכת שלך לאיפה שאתה רוצה זה הגדרה שעושה שבמקום שתפרסם את המספר טלפון שלך למשל בשביל העבודה שלך אז אתה מפרסם מספר של ימות ששמה מוגדרת ההגדרה הזאתי ומי שמתקשר למערכת זה מיד מתקשר למחשב שלך
מקווה שעכשיו כן מבינים אותי! -
אתה שם השלוחה ראוטינג
טוב סליחה אתה פשוט מבלבל פה את העוילם תמחק מהר את כל ההודעות שלך !
אז עוד פעם מהתחלה מה @MERS צריך? -
תודה @אהרן-שובקס
אני צריך ניתוב מהמערכת למחשב שלי ומעניין אותי מהם כל האופציות שאני יכול עוד לקבל עם זה- חיוג לעוד מערכות של ימות וכו'כמו כן רציתי לדעת איך אני מוציא שיחות לעוד SIP דהיינו מה בדיוק אני צריך לכתוב בשורה ההתקשרות
והאם שייך לנתב מספר סלולארי רגיל למערכת כזו
בתודה מראש
-
תודה @אהרן-שובקס
אני צריך ניתוב מהמערכת למחשב שליזה כתוב לך פה מאוד ברור
ומעניין אותי מהם כל האופציות שאני יכול עוד לקבל עם זה- חיוג לעוד מערכות של ימות וכו'
זה אתה יכול לעשות בלי קשר כמו ש @QJDTOP אמר הגדרה של ראוטינג
כמו כן רציתי לדעת איך אני מוציא שיחות לעוד SIP דהיינו מה בדיוק אני צריך לכתוב בשורה ההתקשרות
אם יש לך את התוכנה אז תראה שאפשר להקיש שמה מספרים לאן להתקשר אז במקום לשים מספרים תשים את הקוד של השני
והאם שייך לנתב מספר סלולארי רגיל למערכת כזו
כן מי שירצה יתקשר למערכת בימות ויקיש על השלוחה שאתה תגדיר ויגיע למחשב שלך
בתודה מראש