שאלה | שדרוג ווינדוס XP לווינדוס יותר מתקדם
-
@Ykingsmart מהמשך למה ש @משהקפלן אמר, תוכל להשתמש בווינxp ש @KINGYOS העלה, שם יש עדכונים ועוד הרבה דברים שיש גם בווינדוס 10 וכמובן, זה בעברית..
@הנני-העני @משהקפלן יכול להיות שזה כבד מידי?? -
@משהקפלן אמר בשאלה | שדרוג ווינדוס XP לווינדוס יותר מתקדם:
@הנני-העני אל תנסה לשדרג לשום וינ' 7. גם הקל ביותר כבד עליו.
תשתמש בו עם XP ועם וורד 2007לדעתי עדיף שינסה ווינ 7 לייט (התקנה נקייה! לא שידרוג!) ואחכ ינסה xp.
לנסות לא מזיק... -
@הנני-העני ווינדוס 7 זה מערכת ממש כבדה בכללי
-
@Ykingsmart אמר בשאלה | שדרוג ווינדוס XP לווינדוס יותר מתקדם:
קיבלתי מחבר מחשב שהאמת הכינוי 'טטריס' יהלום אותו יותר, הצעצוע מתאפיין בווינדוס XP, ב144 ג'יגה פנימי, ואם אני רואה נכון 1 ראם...
המחשב במצב חדש ממש ואולי יצליח להביא תועלת בWORD ודברים קלילים, השאלה אם אפשרי לשדרג אותו לווינדוס 7 נניח או שממש הגזמתי...אפשר לקבל קישור למחשב מאיפה שהוא? שנדע מה המפרטים המדוייקים(לא יודע אם אוכל לעזור אבל רוצה לשמוע על מחשבים כמה שיותר )
-
@משהקפלן אמר בשאלה | שדרוג ווינדוס XP לווינדוס יותר מתקדם:
@הנני-העני אל תנסה לשדרג לשום וינ' 7. גם הקל ביותר כבד עליו.
תשתמש בו עם XP ועם וורד 2007וינ7 לייט יעבוד מעולה
@ephraum-tzvi אמר בשאלה | שדרוג ווינדוס XP לווינדוס יותר מתקדם:
@Ykingsmart מהמשך למה ש @משהקפלן אמר, תוכל להשתמש בווינxp ש @KINGYOS העלה, שם יש עדכונים ועוד הרבה דברים שיש גם בווינדוס 10 וכמובן, זה בעברית..
@הנני-העני @משהקפלן יכול להיות שזה כבד מידי??XP מעודכן גם כבד.
-
@סקרן-להבין אמר בשאלה | שדרוג ווינדוס XP לווינדוס יותר מתקדם:
קיבלתי מחבר מחשב שהאמת הכינוי 'טטריס' יהלום אותו יותר, הצעצוע מתאפיין בווינדוס XP, ב144 ג'יגה פנימי, ואם אני רואה נכון 1 ראם...
המחשב במצב חדש ממש ואולי יצליח להביא תועלת בWORD ודברים קלילים, השאלה אם אפשרי לשדרג אותו לווינדוס 7 נניח או שממש הגזמתי...אפשר לקבל קישור למחשב מאיפה שהוא? שנדע מה המפרטים המדוייקים(לא יודע אם אוכל לעזור אבל רוצה לשמוע על מחשבים כמה שיותר )
לא יודע, תנסה לגגל 'מחשב מוזיאון העתיקות'
-
-
ואם אני רואה נכון 1 ראם...
יש כזה דבר?
על הצד שיש אני מסופק אם הוא ייסחב דפדפן עדכני. -
@cannon אמר בשאלה | שדרוג ווינדוס XP לווינדוס יותר מתקדם:
יש כזה דבר?
בשביל XP זה תותח על... רק למחשבים עסקיים היה כזה דבר.