בירור | חסימת הצגת תמונות באופן כללי במחשב אפשרי?
-
כמו שיש חסימת אינטרנט וסרטים האם יש דרך לחסום הצגת תמונות. יש תוכנות לחסימת תוכנות (ואפשר לחסום את מציגי התמונות) אבל תמיד אפשרי פשוט דרך הוורד לעשות הוספת תמונה. האם יש דרך לחסום אותם ולא את התוכנות שמפעילים אותם ? וגם אם יש תוכנות האם יחסמו ממה שמביא מהתקן חיצוני (למשל שמוסיף תמונה לוורד ממה שנמצא באונקי). כי ראיתי תוכנה שחוסמת קבצים לפי סיומת אבל לא חוסמת מהתקן חיצוני
-
@שעטנ-ז-ג-ץ יש בהחלט. זה עדיין רלוונטי?
-
ראשית כל תודה.
א. יש לך נסיון איתה?
ב. יש לך רשיון או פריצה?
ג. מה המעלות על פני hide foider?עריכה:
ראיתי שיש לה שלל אפשרויות לשמור על המחשב
כגון אלו:
הגן על הנתונים שלך מפני שינויים
למנוע הורדות תוכנה
שליטה בגישה לכוננים חיצוניים
הגבל את הגישה להגדרות ולוח הבקרה של Windowsוזה נשמע מאד מעניין.
יש לה עברית?
-
@מנחמן
א. כן (של כשנתיים וחצי)
ב. לא רישיון (ניסיתי כמה דברים של ירונס, אבל לא באמת עבד), כן קומבינה. והיא - הסתרת כל קבצי ה- EXE של התוכנה בתוכנת Wise Folder Hider שחינמית (וכמובן הגדרת סיסמת הסתרה בה).
זה מבוסס על כך, שבלי רישיון התוכנה עובדת באופן מלא, אך מאפשרת לכל מאן דבעי להחליף סיסמת הגנה כראות עיניו... מה שכמובן מוציא את כל המיץ מהרעיון... אבל כאשר מסתירים את קבצי ה- EXE בתוכנה הנ"ל, אין אפשרות טכנית להגיע לממשק הגרפי של שינוי הסיסמה, וממילא אין אפשרות להחליף סיסמה. מנגד, ההגנה עצמה ממשיכה לפעול בכל מקרה, ע"י קבצי Dll אחרים וכדו', וקבצים שאיני זוכר כעת את שמם. והכל טוב. (כמובן שבשביל לשנות הגדרות חסימה, צריך קודם לבטל את ההסתרה וכו').
ג. רבות מספור. אין לי זמן וכוח לפרט. תתנסה בעצמך. אבל כמובן המעלה הראשית שדיברת עליה - חסימה לפי סיומת מכל מקום שהוא (פרט, חשוב להדגיש, להתקני WPD (של פלאפונים וכדו') שצריך לחסום את חיבורם מראש ע"י תוכנה זו - בעברית, באפשרויות).בהצלחה!
עריכה:
לגבי שאר הדברים שציינת - הגבלת הגדרות ולוח הבקרה יש הרבה יותר טוב, באופן כללי, באתר הזה (קשה לי לתת קישורים מדוייקים לתוכנות שם, תחפור קצת ותמצא).
שאר הדברים נכונים, אך הצגת אותם בצורה מפוצצתהבאג העיקרי אכן - שזה באנגלית, ושיהיה לך בהצלחה...
-
@שלל כתב בבירור | חסימת הצגת תמונות באופן כללי במחשב אפשרי?:
בלי רישיון התוכנה עובדת באופן מלא
זה סותר לנאמר באתר החברה
בשיטה זו, אתה יכול לציין כיצד תוכניות נבחרות צריכות להיות מסוגלות לגשת לכל מחלקות הקבצים. לדוגמה, עם מסנן מתאים, תוכל למנוע גישה לכל קובץ EXE ו/או DLL אם הוא מופעל מכל כונן חיצוני המחובר למחשב שלך, וכך למנוע ממשתמשים להפעיל תוכניות מהכוננים החיצוניים. (הערה: המסננים זמינים רק אם Folder Guard רשום עם רישיון עסק.)
זה לא מדויק?
לגבי שאר הדברים שציינת - הגבלת הגדרות ולוח הבקרה יש הרבה יותר טוב,
אני התלהבתי כי קיוויתי למצוא תוכנה שעושה הכל במקום אחד, עשר שיעשו כל דבר בנפרד אני יכול למצוא בלי הרבה מאמץ...
שאר הדברים נכונים, אך הצגת אותם בצורה מפוצצת
זה ישר מאתר החברה...
אם זה לא מדויק, אין לך אלא להלין עליהם. -
@מנחמן כתב בבירור | חסימת הצגת תמונות באופן כללי במחשב אפשרי?:
(הערה: המסננים זמינים רק אם Folder Guard רשום עם רישיון עסק.)
אולי השתנה משהו בגירסאות החדשות?... לא עוקב בשביל לדעת. בכל אופן תוריד, תבדוק, ואם יצא לך שכן - דבר איתי ואעלה לך גירסה ישנה.
אני התלהבתי כי קיוויתי למצוא תוכנה שעושה הכל במקום אחד, עשר שיעשו כל דבר בנפרד אני יכול למצוא בלי הרבה מאמץ...
מהניסיון שלי, לחסימה הרמטית תמיד תצטרך עשר תוכנות (אולי קצת פחות ), אבל תמיד תמיד זו התוכנה שתוביל ותחסום את הרוב, בגלל שהיא לא תלותית במערכת של וינדוס כלל (כלומר, במדיניות מערכת וכדו'), והיא עצמאית לחלוטין - ומוצלחת.
זה ישר מאתר החברה...
אם זה לא מדויק, אין לך אלא להלין עליהם.אכן, הבנתי את זה, ולכן כתבתי לך שאל תיסחף אחרי "ההבטחות" שכותב לך כל נחתום שמעיד על עיסתו...
גם אם זה עובד, זה לא תמיד מרגש... ובכלל, באופן כללי, אם להיסחף קצת לנישה השקפתית, זה דבר שהורס את הרגש הבריא שלנו בדורינו - כל השוואוו, והוואוו, והתהלבות המוגזמת והמדומה ממה שאפשר להישאר אדישים כלפיו, ולהתייחס אליו בענייניות.וכמובן - גם שפע הבטחות בלי כיסוי:
הגן על הנתונים שלך מפני שינויים
עריכה:
Folder Guard v20.10.3.3031.exe - הגירסה הישנה למעוניינים. התוכנה עובדת היטב גם ב- Windows 11, אין מה לדאוג.