עזרה בקניית כונן קשיח למחשב
-
@משחזר-מידע מתברר שכל הזמן לא הבנתי מה אתה מתכווין "גיבוי"
כשאאני כותב "גיבוי" אני מתכווין לגיבוי בענן. בדרייב, וואן דרייב מולטקלאוד - מה שלא תבחר - גיבוי באינטרנט. כאן זה בחיים לא ייעלם, ואפשר להגדיר בקלות גיבוי אוטומטי לתיקיות מהמחשב וכדו'
הבעיה - שזה באינטרנט. אז - א' זה לא זמין 100 אחוז. צריך להוריד וכו'. ב' - זה מוגבל במקום. גם אם תמצא איזה חברה שנותנת בחינם איזה 100ג'יגה זה הרי צחוק - מה זה 100 ג'יגה. ג' - הרבה משתמשים באינטרנט סלולרי וזה לא משתלם לגבות שם יותר מידי כי ייגמר החבילה החודשית רק על הגיבוי.
ובדיוק על זה אני מדבר - שמה שאתה כותב שיש חומרים אישיים\חשובים באמת!! שאם יימחקו יצטערו עליהם - אותם חומרים בהחלט משתלם לגבות!! אבל לא בהרדיסק חיצוני (אפשר גם) כי הוא - כמו שאתה תמיד כותב - תכל'ס בלתי אמין לחלוטין ויכול להיות שיום אחד יקפוץ לו וימות.
על כן הכי טוב לגבות כאלה דברים באינטרנט. יש לכל אחד דרייב, 15 ג'יגה, (אפשר תמיד לפתוח עוד חשבון גוגל בעת הצורך) חוץ מזה תמונות - אפשר לשמור בגוגל ללא הגבלה (לי יש לפחות 20 ג'יגה תמונות על החשבון גוגל שלי) וגם נראה לי סרטונים אפשר לאחסן שם.
בקיצור הכי חשוב לגבות בענן חומרים חשובים
והשאר - מה שצריך בשבילו מקום - בשביל זה יש הרדיסקים חיצוניים.
ומי צריך SSD בדיסק חיצוני? זה סתם השקעה מיותרת
זה יקר מידי. בסך הכל הלא SSD די בסדר (כבר כתבתי כאן - transcend מעתיק 100 מגה לשניה והוא לא SSD. זה מהירות סבירה לגמרי)
וואו איזה מגילה!! נראה לי הולך לישון -
-
@aiib אמר בעזרה בקניית כונן קשיח למחשב:
@chv אמר בעזרה בקניית כונן קשיח למחשב:
@aiib מניסיון עשיר - לא מוריד באיכות כלום
מדבר מבחינת הדפסה וכו' המדדים הכי מקצועייםאז סתם הם כותבים?
דיברת עם צלמים וגרפיקאים?אולי הם דיברו על וואצפ כי בענן בחיים זה לא מכווץ
-
@chv אחסון בחינם ללא הגבלה.
התמונות יכווצו כדי לחסוך במקום. אם התמונה היא ברזולוציה גבוהה יותר מ-16MP, היא תוקטן ל-16MP.
רזולוציה של 16MP היא איכות טובה לתמונות, המאפשרת להדפיס אותן בגדלים של עד 60x40 ס"מ.
סרטונים ברזולוציה גבוהה יותר מ-1080p יוקטנו לרזולוציה של 1080p HD. סרטון ברזולוציה של 1080p או ברזולוציה קצת יותר נמוכה ייראה קרוב למקור. ייתכן שיאבדו פרטים מסוימים, כמו כתוביות. -
@chv אמר בעזרה בקניית כונן קשיח למחשב:
@aiib אמר בעזרה בקניית כונן קשיח למחשב:
@DANI123 אולי לא הייתי אתנו. גוגל תמונות נותנים אסון ללא הגבלה והם מצהירים שיורד איכות התמונות
לא נכון לומר כך
הם לא מצהירים שיורד האיכותמה שהם כותבים זה - איכות גבוהה עם "צמצום גודל הקובץ"
זה בדרך כלל תלוי אחד בשני.
כפי שצירפתי ציטוט בהודעה הקודמת -
@aiib להעלות RAW זה אפשרי. בזה אני בטוח - עשיתי את זה בעצמי
השאלה אם זה מומר לJPEG? עכשיו שכתבת הסתכלתי קצת ברשת וראיתי שכנראה שאתה צודק..
אם כי תמונות ברזולוציה של 16MP זה סבבה לגמרי (תלוי ביזה מצלמה צילמת את זה)
במצלמה שלי יכול להגיע תמונה של 16MP למשקל של 100 מגה (RAW).מה שכתבת עם הוידאו - ל העלית את זה לתמונות לכן זה תפס מקום.
אם היית מעלה את זה לתמונות זה חד משמעית לא היה תופס כלום!!