בקשת מידע | ייצוא ערך רישום [רגיסטרי - registry] לא בשפה בינארית
-
אשמח מאד אם יש למישהו מידע איך אפשר לייצא ערך רישום מהרגיסטרי ושלא יהפך לשפה בינארית.
תוכנות המרה כלשהם לא יעזרו לי פה, כי אני רוצה ליצור פקודת bat שתיצור ערך חדש, וב bat להגדיר משתנה שהוא יהיה חלק מהערך, ולהעביר למחשבים אחרים. אז אני חייב בשפה נורמלית.
הבנתם מה אני רוצה?
תודה רבה! -
@תודה-רבה-4 מה רע ב reg query ?
-
@מתכנת-חובב אני לא מבין... אם תוכל קצת יותר מפורט.
-
@תודה-רבה-4 תוכל לפרט בדיוק מה אתה רוצה ?
אתה רוצה לייצא קובץ reg ? כי אם כן תשתמש ב reg export -
פוסט זה נמחק!
-
@מתכנת-חובב מתנצל...
פשוט, אני רוצה לייצא קובץ reg שכולל גם data ולא רק type,
לדוגמה:
ולא טוב לי שהוא מייצא את זה בינארי, כי אני רוצה ליצור bat שיכין קובץ reg עם הערך הזה שב data ע"פ הגדרת המשתמש.
וככל שהמשתמש לא מזין ל bat בשפה בינארית, יוצא לי תקלת תקשורת ביניהם [משתמש>אצווה], כיון שהמשתמש מזין בשפה רגילה, והאצווה צריך בינארי.
יצאתי ברור? -
@יוסי-מחשבים אני רוצה שהאצווה יצור קובץ .reg ולא ישנה לבד את הערכים.
כי אני רוצה לשמור את ה .reg לאפשרות אח"כ להסיר את מה שהוסיפו, וכיון שאני משתמש במשתנים אין לי איך לדעת מראש מה המשתמש יבחר אלא אם אני יצור גם .reg שישמר בקרבי המחשב.
כעין מה שעשיתי ב https://mitmachim.top/post/527220
רק שאני רוצה להוסיף גם data ובזה זה מסתבך, כי זה בינארי.תודה לכולם! אני פורש כרגע לשינה...
-
@תודה-רבה-4 מסובך לי להבין למה אתה מתעקש על יצירה של קובץ reg ולא כתיבת הערך לרגיסטרי מתוך ה batch עצמו עם קובץ לוג שישמור את כל השינויים ?
-
@תודה-רבה-4 תבדוק אם הייצוא ע"י התוכנה הזאת שונה
-
@מתכנת-חובב עכשיו אני אוחז שגם בלי עוד רג' או לוג אני יכול לעשות הסרה, אני צריך לבדוק אם זה יעבוד לי
-
@יוסי-מחשבים בסקירה מהירה אני חושב שחלק חלק. לא יודע לפי מה. אבל בכל מקרה זה לא מצליח לייבא את זה בפתיחה רגילה של הקובץ המיוצא.
אבל בכל אופן, תודה על התוכנה. יש לי מה לשבת עליה...