בקשת מידע | מה הסיכונים באפליקציות פרוצות?
-
אם מותקנות לי אפליקציות פרוצות יש חשש שהם יקראו את המידע הבנקאי שלי? ,ואם כן השבתה שלהם תעזור?
(למשל כשאני פותח את האפליקציה של הבנק אני אשבית את הכל ,ואחרי שאני יוצא אני מחזיר) -
אם מותקנות לי אפליקציות פרוצות יש חשש שהם יקראו את המידע הבנקאי שלי? ,ואם כן השבתה שלהם תעזור?
(למשל כשאני פותח את האפליקציה של הבנק אני אשבית את הכל ,ואחרי שאני יוצא אני מחזיר) -
(למשל כשאני פותח את האפליקציה של הבנק אני אשבית את הכל ,ואחרי שאני יוצא אני מחזיר)@האדם-החושב אמר בבקשת מידע | מה הסיכונים באפליקציות פרוצות?:
ואם כן השבתה שלהם תעזור?
בהנחה שהם עוקבים אחריך בזמן אמת אז זה יעזור, אבל אם הם עוקבים באמצעות גישה לכל מיני קבצים ברגע שתפתח הם יבצעו את הפעולה הזדונית.
ואגב נתקלתי לא פעם שחיפשתי אפליקציות פרוצות והגעתי לכל מיני אתרים שהציעו את המבוקש וכשהורדתי והתקנתי גיליתי שאין אפשרות לפתוח את האפליקציה או שאין סמל באיקון וכדו' מה שאומר שזה אפליקציה זדונית. -
@האדם-החושב אמר בבקשת מידע | מה הסיכונים באפליקציות פרוצות?:
ואם כן השבתה שלהם תעזור?
בהנחה שהם עוקבים אחריך בזמן אמת אז זה יעזור, אבל אם הם עוקבים באמצעות גישה לכל מיני קבצים ברגע שתפתח הם יבצעו את הפעולה הזדונית.
ואגב נתקלתי לא פעם שחיפשתי אפליקציות פרוצות והגעתי לכל מיני אתרים שהציעו את המבוקש וכשהורדתי והתקנתי גיליתי שאין אפשרות לפתוח את האפליקציה או שאין סמל באיקון וכדו' מה שאומר שזה אפליקציה זדונית.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות