בעיה | תיקייה שנמחקה באופן מפתיע מהאונקי
-
@משחזר-מידע אמר בבעיה | תיקייה שנמחקה באופן מפתיע מהאונקי:
תיקנתי.
טעות פטאלית
זה באופן גורף? כלומר אף פעם אסור לתת לווינדוס לתקן? ראיתי כל מיני דעות בעניין גם כאן בפורום והתבלבלתי לגמרי.... ואם כן למה המחשב מציע את זה כל פעם?
@סקרן-0 אמר בבעיה | תיקייה שנמחקה באופן מפתיע מהאונקי:
אף פעם אסור לתת לווינדוס לתקן?
אני לא יודע. אבל איך אמר מישהו, 'אם זה לא מקולקל, אל תנסה לתקן'... [אגב, הוא אמר את זה על זה בדיוק...]
-
אף פעם אסור לתת לווינדוס לתקן?
אני לא יודע. אבל איך אמר מישהו, 'אם זה לא מקולקל, אל תנסה לתקן'... [אגב, הוא אמר את זה על זה בדיוק...]
@תודה-רבה-4 זה לא מדוייק כי באופן הגיוני אם המחשב מציע לתקן משמע מזה שהוא מבין שיש איזה קלקול... וזה מה שבא @משחזר מידע לאפוקי - שאין שום קלקול...
-
@תודה-רבה-4 זה לא מדוייק כי באופן הגיוני אם המחשב מציע לתקן משמע מזה שהוא מבין שיש איזה קלקול... וזה מה שבא @משחזר מידע לאפוקי - שאין שום קלקול...
שהוא מבין שיש איזה קלקול
נתקלת בבעיה? מה איכפת לך שכך הוא סובר...
[בעצם, אולי אני כבר אחרי שאני יודע את מה ש @משחזר-מידע יודע, ולכן אני אומר זאת. כלומר, אני מנסה לחשוב איך הייתי מגיב להודעה הזו של המחשב אם לא הייתי בעניינים, ומסתבר שאתה צודק...] -
שהוא מבין שיש איזה קלקול
נתקלת בבעיה? מה איכפת לך שכך הוא סובר...
[בעצם, אולי אני כבר אחרי שאני יודע את מה ש @משחזר-מידע יודע, ולכן אני אומר זאת. כלומר, אני מנסה לחשוב איך הייתי מגיב להודעה הזו של המחשב אם לא הייתי בעניינים, ומסתבר שאתה צודק...]@תודה-רבה-4 ומכאן לשאלה, האם יש דרך למנוע את ההודעה הזו?
-
@תודה-רבה-4 ומכאן לשאלה, האם יש דרך למנוע את ההודעה הזו?
-
@תודה-רבה-4 ומכאן לשאלה, האם יש דרך למנוע את ההודעה הזו?
-
@סקרן-0 לתמיד ? או רק לאותו דיסק ספציפי ? אם זה לאותו דיסק ספציפי אפשר רק שזה טיפל'ה מסובך
@מתכנת-חובב אמר בבעיה | תיקייה שנמחקה באופן מפתיע מהאונקי:
אם זה לאותו דיסק ספציפי אפשר רק שזה טיפל'ה מסובך
אני לא יכול לומר שזה דחוף לי - כי מדובר בס"ה על עיכוב של כמה שניות כל פעם... ובכל זאת הייתי שמח מאד (ואני בטוח שרבים משהמשתמשים ג"כ) לפתרון לדבר הזה
-
@מתכנת-חובב אמר בבעיה | תיקייה שנמחקה באופן מפתיע מהאונקי:
אם זה לאותו דיסק ספציפי אפשר רק שזה טיפל'ה מסובך
אני לא יכול לומר שזה דחוף לי - כי מדובר בס"ה על עיכוב של כמה שניות כל פעם... ובכל זאת הייתי שמח מאד (ואני בטוח שרבים משהמשתמשים ג"כ) לפתרון לדבר הזה
-
@יוסלה-שוכמכר אמר בבעיה | תיקייה שנמחקה באופן מפתיע מהאונקי:
היה לי דיסק אונקי יקר מאד
מה כבר שייך יקר באונקי ?
עשוי מרודיום ?@יוסלה-שוכמכר אמר בבעיה | תיקייה שנמחקה באופן מפתיע מהאונקי:
ושצריך לתקן את האונקי.
תיקנתי.טעות פטאלית
@יוסלה-שוכמכר אמר בבעיה | תיקייה שנמחקה באופן מפתיע מהאונקי:
מה ניתן לעשות בעניין?
האם זה נמחק לגמרי?חסר פרטים בשביל לענות
טעות פטאלית
אף פעם לא לסרוק ולא לתקן ?
אז למה הם מציעים את האופצייה הזו אם זה רק מזיק ?
-
@יוסלה-שוכמכר קצת מצחיק שקיבלתי הודעה שיוסלה שוכמכר התחיל לעקוב אחרי
בעוד שלפני 60 שנה כל העולם עקב אחרי יוסלה שוכמכר@משחזר-מידע אמר בבעיה | תיקייה שנמחקה באופן מפתיע מהאונקי:
@יוסלה-שוכמכר קצת מצחיק שקיבלתי הודעה שיוסלה שוכמכר התחיל לעקוב אחרי
בעוד שלפני 60 שנה כל העולם עקב אחרי יוסלה שוכמכרלא ידענו שאתה גם היסטוריון חוץ מהאליפות באחסונים
-
טעות פטאלית
@avramk100
כמו הרבה דברים שהם מציעים ועדיף לא לעשות והסיבה שהם רוצים שהדסק ישוחזר בכדי שיהיה אישור למחשב למחוק את התיקיות התקולות -
טעות פטאלית
@avramk100 אמר בבעיה | תיקייה שנמחקה באופן מפתיע מהאונקי:
זה כן מועיל, בוודאות רק שאם זה נתקל בחומר שיש לו בעיות גישה אליו, הוא פשוט מוחק את ההפניה לאותו חומר, וזאת הבעיה בכלי הזה
-
@avramk100 אמר בבעיה | תיקייה שנמחקה באופן מפתיע מהאונקי:
זה כן מועיל, בוודאות רק שאם זה נתקל בחומר שיש לו בעיות גישה אליו, הוא פשוט מוחק את ההפניה לאותו חומר, וזאת הבעיה בכלי הזה
@מתכנת-חובב פעם שמעתי שזה קורה אם מוציאים את הדיסק נשלף בלי לעשות 'הוצא'. זה נכון?
בעצם, המחשב בעצמו אומר כך
אני פשוט לא טורח לקרוא את מה שהוא אומר... -
@מתכנת-חובב פעם שמעתי שזה קורה אם מוציאים את הדיסק נשלף בלי לעשות 'הוצא'. זה נכון?
בעצם, המחשב בעצמו אומר כך
אני פשוט לא טורח לקרוא את מה שהוא אומר...@תודה-רבה-4 וודאי אמרו לי את זה כמה טכנאים והוסיפו שעדיף פעם בשנתיים לערך להחליף דיסק