סקר | סקר מחשבים
-
@תמיד-עוזר לפי מה שנאמר כאן, אז כל אחד צריך עבוד על 2 מחשבים, 1 windows ואחד mac כדי שנוכל להביע דעתנו. מעולם לא ראיתי mac, למרות שניסתי כמה פעמים להתקין אותו על מכונה וירטואלית (ללא הצלחה).
וכדי לקבל חוו"ד מצויינת, כולם צריכים להיו גיימרים או אדריכלים ולהשתמש בכל החברות.
בכל אופן, שכחתי לענות על החלק השני של השאלה - ברור שמחשב נייח עדיף, הביצועים הם הרבה יותר טובים (בהתאמה של מפרט) מאשר הניידים. אני משתמש בנייד כי אין ברירה.... -
@סקרן-להבין חלק מהחברות לעיל לא מייצרות מחשבים כלל.
נ. ב. לעניות דעתי אין טעם בסקר. כל חברה יש סדרות יותר טובות ופחות טובות.
כל מחשב תלוי למה צריכים אותו.
אדם יכול לקנות מחשב (נייד) ב 20000 ש"ח ולא להיות מרוצה כי זה לא מתאים לו. לעומת אדם אחר שיהיה הפוך.
אותו דבר לגבי נייח/נייד. -
קודם כל אי אפשר להסיק מהסקר הזה כלום כיון שכל חברה יש לה סידרה מוצלחת ופחות. וכן אפל עם כל הכבוד לזה שהם מחשבים חזקים יותר קשה להשיג להם תכנות אז זה מינוס. וכו'וכו'
ולמעשה יחידים יכולים לענות על הסקר הזה אולי KINGYOS ועוד יחידים יכולים שהם באמת עברו על הרבה מחשבים בחיים שלהם מאידך המשתמש הפשוט שהתנסה במספר מחשבים בודדים לא יכול להעיד על שום חברה.
-
@סקרן-להבין
לנובו כמובן הכוונה לסינקפד
ודל אני מתכוון ללטיטיוד ומעלה כי אינספיריון הוא לא יותר מסינקפד ומבחינת מחיר ודאי שהלנובו הרבה יותר זול
בכל מקרה מי שרוצה להשקיע שילך רק על העסקיים הביתיים זה פח במקרה הטוב,
רק עסקיים אני רואה 10 שנים בשוק, יש לי חבר שעד היום משתמש בסינקפד סדרה T דור 1!!! -
@תמיד-עוזר אמר בסקר | סקר מחשבים:
יש להם את המעבד הכי טוב בעולם
בכלל לא בטוח
אינטל דור 12 צמוד מאוד ואף עוקף בחלק מהמדדים
אבל זה בהחלט חברה מעולה -
@סקרן-להבין אמר בסקר | סקר מחשבים:
במחשבים ניידים רגילים בדרך כלל המחשב צריך לרוץ בין הראם לזיכרון למעבד וכו וכו, במחשבים של אפל הכל באותו קופסא ולכן לא צריך להטעין במשך הרבה זמן...
אתה בטוח שהבנת מה כתבת?
-
@תורה-צוה-לנו-משה אמר בסקר | סקר מחשבים:
למרות שניסתי כמה פעמים להתקין אותו על מכונה וירטואלית (ללא הצלחה).
זה פשוט לא דומה ולא כמעט.
הביצועים על מכונה הם מאית מהביצועים בחומרה מקורית ותואמת, כלומר מחשב אפל. מנסיון.
מעבר לזה באפל זה לא רק המערכת הפעלה או המעבד, זה כל המעטפת של מקלדת מעולה, משטח מגע שאין לו מתחרים (משום מה), רמקולים טובים, ביצועים טובים גם בגדלים של 14/13 אינצ', וכו'
גם יש כל מיני דברים שיש רק באפל, לדוגמה מקשי הcommand/option/control, שבווינדוס מחולקים בצורה שונה לגמרי -
@סקרן-להבין תלוי...
-
@Android-0 אמר בסקר | סקר מחשבים:
@MERS אמר בסקר | סקר מחשבים:
הביתיים זה פח במקרה הטוב
אתה מדבר על לנובו?
לי יש מחשב נייד lenovo legion 5 (מחשב גיימינג בעיקרון) הוא אצלי שנה פלוס ואני דיי מרוצה
למען האמת הוא לא הכי חזק מבחינה פיזית, אבל מבחינת ביצועים הוא פצצההשילוב של חוזק ועוצמה קיים רק בעסקיים,
אני שהסינקפד הכי טוב בשילוב,
אולי יהיו יותר טובים בכל צד לחוד אבל רק בו יש שילוב מנצח -
@סקרן-להבין
אם איכות הבניה של המחשב והמפרט שלו טובים זה לא באמת משנה של איזה חברה הוא.
המחשבים של אפל טובים אבל לא משתלמים.
כל מי שהוא לא גיימר מטורף שחייב את הביצועים הכי חזקים בשוק ייהנה יותר ממחשב נייד. -
@סקרן-להבין אמר בסקר | סקר מחשבים:
אני ממליץ בחום לכל אחד אפל!
קשה קצת להתרגל בהתחלה, אבל אח״כ קשה לעזוב.
-
@א-מ אמר בסקר | סקר מחשבים:
גיימר מטורף
כמדומני שמשחקי מחשב זה במפורש לא אפל
רק ווינדוסאפל מעולים לגרפיקה
ועוד תחומים מהסוג הזה
הם יעבדו טוב מאד בשביל מתכנת ו\או משתמש רגיל שמשתמש בגלישה ואופיס - אבל לא בטוח שמשתלם לאחד כזה לקנות אפל -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!