בירור | פונטים לספר
-
שלום וברכה, אני כעת כותב ספר מסויים (קודש), באיזה פונטים כדאי להשתמש לעמוד השער, לטקסט, לתוכן עצמו וכו'?
-
@אבי_770 עניין של הרבה טעם
תוכל להתייעץ בצ'אט
אגב בגדול הפונטים הם בחירת המעמד (בכל אופן אם הספר יופץ לא ממליץ להשתמש בפונט פרוץ, אני קיבלתי טלפון נזעם מפונטייפ) -
תוכל להתייעץ בצ'אט
אגב בגדול הפונטים הם בחירת המעמד (בכל אופן אם הספר יופץ לא ממליץ להשתמש בפונט פרוץ, אני קיבלתי טלפון נזעם מפונטייפ) -
תוכל להתייעץ בצ'אט
@צור אמר בבירור | פונטים לספר:
תוכל להתייעץ בצ'אט
אגב בגדול הפונטים הם בחירת המעמד (בכל אופן אם הספר יופץ לא ממליץ להשתמש בפונט פרוץ, אני קיבלתי טלפון נזעם מפונטייפ)הרבה פעמים זה לא מסתיים רק בטלפון נזעם
@ישראליק אמר בבירור | פונטים לספר:
הרבה פעמים זה לא מסתיים רק בטלפון נזעם
הפונטים שאני משתמש בהם חוקיים לחלוטין
ברור שאם זה היה גנוב הייתי נאלץ לשלם -
@צור סליחה על הבורות, מאיפה הם יכולים לדעת מה מקור הפונט? וכי מי אמר שלא עימד את הספר אדם שקנה בכסף מלא?
@Ykingsmart אמר בבירור | פונטים לספר:
@צור סליחה על הבורות, מאיפה הם יכולים לדעת מה מקור הפונט? וכי מי אמר שלא עימד את הספר אדם שקנה בכסף מלא?
הם מבקשים את טלפון המעמד מן המכון / מחבר
ואז הם- יכולים לבדוק אם הוא רכש
- מתקשרים עצבניים (כמו אלי) ומבקשים את קובץ הפונט ושם הם יכולים לראות את מזהה הפונט
(שאתה רוכש פונט מספר המזהה שלך מוטבע עליו) - עוד דרך הם יכולים לגשת לבית הדפוס ולבקש לבדוק את קובץ הPDF ולראות אם רכשת
-
-
א אלישי העביר נושא זה מ-עזרה הדדית - תוכנות גרפיקה ועיצוב ב-
-
שלום וברכה, אני כעת כותב ספר מסויים (קודש), באיזה פונטים כדאי להשתמש לעמוד השער, לטקסט, לתוכן עצמו וכו'?
@אבי_770 כתב בבירור | פונטים לספר:
לספר קודש: לטקסט הרגיל פרנק ריהל , או/בנוסף הדסה , לציטוטים אפשר וילנא למברג או ליוורנו , כותרות הדסה או ליוורנו