מענק ממשלת ארה"ב לרגל הקורונה
-
@חצקל לכאורה אתה צודק אבל זו בעצם ההודעה האחרונה שמקבלים שהכל בסדר וזה עובר אישור לפעמים יש בעיה ואז מקבלים הוד' שזה לא בסדר א"א לדעת סופית כלום לפני שהכסף ביד
בהצלחה -
@חצקל לא כי הכסף אמור להישלח בדואר אלא א"כ יש לך חשבון בנק בארה"ב
[ואני חושב שמישהו כתב בפרוג שהוא קיבל לחשבון אבל אני לא בטוח במאה אחוז]אם יש למישהו צורה לברר אם אפשר לקבל את הכסף לפייפל זה יעזור לי מאוד
בתודה מראש -
@חצקל לכאורה אתה צודק אבל זו בעצם ההודעה האחרונה שמקבלים שהכל בסדר וזה עובר אישור לפעמים יש בעיה ואז מקבלים הוד' שזה לא בסדר א"א לדעת סופית כלום לפני שהכסף ביד
בהצלחה -
@חצקל אני יודע ולכן לא השקעתי בזה כ"כ אלא רק שאלתי עכשיו,
גם לא ראיתי שם כזו אופציה אבל עם האמריקאים לך תדע אולי יש איזו אופציה כלשהיאקיצער בהצלחה
-
@חצקל המייל שאליו קיבלת את קוד האימות,
המייל שאליו קיבלת את ההוד' שהבקשה נקלטה ושתוך 24\48 שעות תקבלת עוד הודעה -
@חצקל מישהו טען לי שהם מאוד סומכים על האזרחים ולכן אם הבקשה מלאה ונראית טוב תקבל את הכסף יש ביקורת כלשהי ומי ששיקר וכו' צריך לשלם +25% אין לי שום מידע אבל ככה מישהו טען לי ולכך לאחר ההוד' ה-2 בטוח תקבל אבל שוב זה ממש לא מידיעה, אם אני אזכור אברר בימים הקרובים אצל מישהו שאני מכיר שמתמצא בזה מאוד
-
@MERS אמר במענק ממשלת ארה"ב לרגל הקורונה:
@aiib אם תהיה לך צורה לברר ע"ז זה מאוד יעזור לי
בתודה מראשלא תהיה לי..
-
@aiib @חצקל מצאתי משהו על קבלת מענק דרך פייפאל הנה הקישור לא הבנתי אבל מה למלאות ואיפה אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד
-
@aiib @חצקל מצאתי משהו על קבלת מענק דרך פייפאל הנה הקישור לא הבנתי אבל מה למלאות ואיפה אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד
-
@חצקל לא הבנתי לאן אתה חותר אבל בדקתי כבר אתמול זה כתב לי מזל טו וכו' ושהכל התקבל וכו',
אולי תסביר לי יותר למה התכוונת ואוכל לענות יותר טוב
בהצלחה -
@חצקל האתר שם לא מכיר ב-SSN שלי בכלל ,
וזה נשמע לי חשוד אני מקווה מאוד שזה אתר דמה של פישינג- למישהו יש מושג איך מבררים את זה?