שאלה | יישום- מפות [Symbian] | ניווט GPS ל-C5
-
@אלי-TZA אמר בשאלה | יישום- מפות [Symbian] | ניווט GPS ל-C5:
היא נקראה AFTrack.v1.1.S60v3.Cracked-XRAIPDA
והייתה חלק מאוסף ענק של אפליקציות s60V3 שנקרא Mega Pack Apps S60 v3 More Of 400 Appsאני חושב זה מה שאתה מתכוון
נמחק עקב חסימה של התוכן הנכתב כאן...
הנושא בטיפול..... -
@אלי-TZA יש כאן לינק, אבל חסום ברימון.
לא יודע אם חי
https://vdocuments.mx/aftrack-symbian-cracked-added-bhojpuri-a-to-z-movies-in-3gp-mp4-hd-quality.html?page=1 -
@יוסי-הגאון אמר בשאלה | יישום- מפות [Symbian] | ניווט GPS ל-C5:
אני חושב זה מה שאתה מתכוון
אכן לזה. לא מצאתי קישור פעיל.
@מישהו12 אמר בשאלה | יישום- מפות [Symbian] | ניווט GPS ל-C5:
@אלי-TZA יש כאן לינק, אבל חסום ברימון.
לא יודע אם חי
https://vdocuments.mx/aftrack-symbian-cracked-added-bhojpuri-a-to-z-movies-in-3gp-mp4-hd-quality.html?page=1אחד ספאם אחד מת
מצאתי 2 ישומי ג'אווה
TrekBuddy
Mobile Trail Explorerשלכאורה אפשר להכין להם מפות שטח וסימון שבילים שיעבדו אופליין מהכרטיס גם על C2.
יש לי אותם, אבל קצת נתקעתי בהכנת המפות לא הצלחתי להוסיף לMOBAC את המפה הישראלית שרציתי. אולי שבוע הבא נמשיך.לגבי מפות כביש אכן ה-GARMIN נראה כרגע האופציה הכי מעשית אבל זה לא מעט עבודה עם שורת פקודה ואולי גם עם לינוקס אז כרגע אני לא כ"כ בעניין להשקיע בזה. תכלס מאיזה שנה המפה האחרונה שעובדת?
-
אכן לזה. לא מצאתי קישור פעיל.
אחפש.
לגבי מפות כביש אכן ה-GARMIN נראה כרגע האופציה הכי מעשית אבל זה לא מעט עבודה עם שורת פקודה ואולי גם עם לינוקס אז כרגע אני לא כ"כ בעניין להשקיע בזה. תכלס מאיזה שנה המפה האחרונה שעובדת?
הבאתי בנושא השני מפות מעודכנות כמדומני
-
שלכאורה אפשר להכין להם מפות שטח וסימון שבילים שיעבדו אופליין מהכרטיס גם על C2.
עכשיו אני חושב שיש חיסרון בג'אווה שכל הזמן הוא יקפיץ בקשות גישה לקבצים של המפות. יתכן שזה קובץ אחד גדול ואז זה לא בעיה. קודם שנצליח להכין מפה..
-
יש שם המון קישורים ומפות ותגובות שהרבה לא עובד.
השאלה איזה מפה הכי מעודכנת של כל ישראל עובדת אם בכלל. -
מישהו מבין איך עושים זום במפה? לא הצלחתי
-
השאלה איזה מפה הכי מעודכנת של כל ישראל עובדת אם בכלל. -
שלכאורה אפשר להכין להם מפות שטח וסימון שבילים שיעבדו אופליין מהכרטיס גם על C2.
עכשיו אני חושב שיש חיסרון בג'אווה שכל הזמן הוא יקפיץ בקשות גישה לקבצים של המפות. יתכן שזה קובץ אחד גדול ואז זה לא בעיה. קודם שנצליח להכין מפה..
תמיד אפשר לעשות רוט גם לJAVA
לגבי מפות כביש אכן ה-GARMIN נראה כרגע האופציה הכי מעשית אבל זה לא מעט עבודה עם שורת פקודה ואולי גם עם לינוקס אז כרגע אני לא כ"כ בעניין להשקיע
יש בין הזמנים וזה נשמע פרוייקט מעניין. לא רוצה להתחייב, אבל... תן מראי מקומות
-
תמיד אפשר לעשות רוט גם לJAVA
עדיין לא ידוע איך עושים את זה.
אני גם ינסה לבדוק את זה. -
פוסט זה נמחק!
-
השאלה איזה מפה הכי מעודכנת של כל ישראל עובדת אם בכלל.אני שואל מה עובד לך ושוב אתה מביא קישורים?
תכלס מה עבד לך?
תבין יש לגרמין כמה סוגי מכשירים וכמה סוגי מפות, הקישור הזה מלמעלה לא נראה מתאים לתוכנה שלנו. היא הרי משתמשת בקבצי img, לא?תגידו מישהו יודע היום מה זה מפות סימון שבילים? משתמשים בזה? החברה יודעים לקרוא מפות טופוגרפיות/סימון שבילים?אני מתכוון למפות מנייר..
פשוט לקראת בין הזמנים חשבתי שאם יש ביקוש אפשר להכין אפליקציות עם מפות מעודכנות ללא אינטרנט לכמעט כל מכשיר שעולה בדעתכם, מה שאני חשבתי: c2 c5 שיומי ושאר אנדרואיד, כף.יד ומכשירי ניווט-gps על igo primo או על תוכנה אחרת. רעיונות לעוד מכשירים?
בשלב הראשון מדובר במפות מקבילות למפות ניר כלומר בלי חיפוש רק מפה והשאר תלוי במכשיר כמו מיקום gps או חיפוש מבוסס גוגל אם יש אינטרנט וחיפוש באפליקציה.יש ביקוש?
כמובן שהעבודה לא שווה לכל המכשירים, לאנדרואיד יש רק צריך לוודא שעובד בשיומי. לc2 אני בשלב מתקדם וכדו'אולי צריך לשאול את זה במקום יותר ציבורי בפורום. יש לכם רעיון איפה כדאי? אני לא ישאל הרי בנפרד בפורום של כל מכשיר ומכשיר..
-
@מיכאלוש לאיזה מכשיר? נתחיל עם שיומי תבדקו אם האפליקציה הזאת עובדת בשיומי:
OruxMaps7.4.25.apkמפות יש כאן https://israelhiking.osm.org.il/Hebrew/OruxMaps/ אני יסביר במשך מה כל אחד מתאים
המפות מתעדכנות כל יוםאגב @מישהו12 בתחום מיפוי השטח יש המון חומר וכלים חינמיים. זה לאנדרואיד לדוגמה גם האפליקציה וגם המפות חינמי וחוקי למהדרין
-
תגידו מישהו יודע היום מה זה מפות סימון שבילים? משתמשים בזה? החברה יודעים לקרוא מפות טופוגרפיות/סימון שבילים?אני מתכוון למפות מנייר..
לא להעליב אותי! אני יודע לקרוא מפות סימון שבילי וטופוגרפיות! יותר טוב מאטלס כבישים.
הערה - לנוקיה C5 יש. -
תגידו מישהו יודע היום מה זה מפות סימון שבילים? משתמשים בזה? החברה יודעים לקרוא מפות טופוגרפיות/סימון שבילים?אני מתכוון למפות מנייר..
לא להעליב אותי! אני יודע לקרוא מפות סימון שבילי וטופוגרפיות! יותר טוב מאטלס כבישים.
הערה - לנוקיה C5 יש.לא שאלתי עליכם כי אתם רק 2.. שאלתי על החברה שלכם אם יהיה ביקוש.
מה יש לc5?
S60maps?
מפות טופוגרפיות בסיסיות ביותר לדוגמה בלי סימון השבילים בצבע שמסומן בשטח ועוד הרבה חוסרים יש מפות ישראל היקינג שזה ברמה הרבה יותר גבוהה רק צריך להכין שיעבוד על c2/c5 -
לא שאלתי עליכם כי אתם רק 2.. שאלתי על החברה שלכם אם יהיה ביקוש.
אני מעריך שיהיה.
נ.ב בדקת על הC5 את זה?@מישהו12 אמר בשאלה | יישום- מפות [Symbian] | ניווט GPS ל-C5:
אני חושב שזה פרוץ (מ4PDA...)