שאלה | יישום- מפות [Symbian] | ניווט GPS ל-C5
-
@מישהו12 האפליקציה בעברית ועם תמיכה במפות כביש+שטח. הבעיה שבעיקרון אין לה תמיכה במפות אופליין..
בנוסף היא בנויה בצורה של מפת שטח, כלומר אין חיפוש יעד כתובת וכדו' צריך ליצור נקודות ציון ידנית. ואין הדרכה פנה ימינה שמאלה וכדו' לא על המסך ולא קולי. בקיצור היא טובה בתור ניווט שטח בלבד
לגבי המפה
לפי מה שהם אומרים האפליקציה יודעת להשתמש במטמון אז אולי צריך ליצור מטמון של כל ישראל ואז זה לא בעיה לשתול אותו בתוכנה. השאלה איך יוצרים מטמון כזה. אין לי מושג באיזה צורה התוכנה שומרת את המפה שהיא הורידה במטמון.אפשר אולי באמת להכין מטמון דרך המכשיר אבל זה עלול להיות קצת עבודת נמלים.. נראה שהיא תומכת בהעתקה של התיקיה Data\S60Maps ממכשיר למכשיר.
כך זה כתוב שם:
אריחי מפה במטמון (ניתן לראות אזור שנצפה בעבר ללא חיבור רשת)
כל הנתונים המאוחסנים בספרייה (הערה: כונן E השתמש ביחסים של איזו תוכנית כונן מותקן). מטמון מפה הממוקם בספרייה:E:\Data\S60Maps\E:\Data\S60Maps\cache\_PAlbTN\<map service>\
הגדרות מאוחסנות בקובץ. אם יש לך בעיות עם יישום להפעלה, נסה למחוק קובץ זה ולהפעיל שוב.store.dat
עד כאן ציטוט
מדובר באפליקציה מינימלית ביותר שלא נותנת אפילו מהירות נסיעה לדוגמה.
זה גם סוג של יתרון כי היא קלה מאוד וזה מגדיל את הסיכוי שהיא תעבוד טוב על C5.. -
@אלי-TZA אמר בשאלה | יישום- מפות [Symbian] | ניווט GPS ל-C5:
הבעיה שבעיקרון אין לה תמיכה במפות אופליין..
אפשר להוריד מפות לcache
@אלי-TZA אמר בשאלה | יישום- מפות [Symbian] | ניווט GPS ל-C5:לפי מה שהם אומרים האפליקציה יודעת להשתמש במטמון אז אולי צריך ליצור מטמון של כל ישראל ואז זה לא בעיה לשתול אותו בתוכנה.
@יוסי-הגאון או @men770 יצרו בעבר
-
@מישהו12 אמר בשאלה | יישום- מפות [Symbian] | ניווט GPS ל-C5:
איפה? מה שמצאתי זה זה ושם עדיין מחכים למטמון..
מצאתי.. -
הבעיה שבעיקרון אין לה תמיכה במפות אופליין..
אפשר להוריד מפות לcache
@אלי-TZA אמר בשאלה | יישום- מפות [Symbian] | ניווט GPS ל-C5:לפי מה שהם אומרים האפליקציה יודעת להשתמש במטמון אז אולי צריך ליצור מטמון של כל ישראל ואז זה לא בעיה לשתול אותו בתוכנה.
לא אני ולא הוא
איפה? מה שמצאתי זה זה ושם עדיין מחכים למטמון..
מצאתי..זה גם לא זה
יש את של @DU וכו' לא זוכר את שמו. @משה-מזרחי אולי זוכראבל זה תוקע מאוד את המכשיר, ולכן זה לא מומלץ
-
@יוסי-הגאון אתה בטח מתכוון לזה אבל ניסית את הפתרון שהציעו שם בסוף?
@jack אמר במפות מעודכנות של ישראל (2021) לC5 להורדה:@aaaa אמר במפות מעודכנות של ישראל (2021) לC5 להורדה:
שימו לב!
לעת עתה מבדיקות שערכנו (אני ו @משה-מזרחי) יצא שהימצאות המפות בכרטיס גורמת למכשיר
א. לעליה חדה בשימוש בזיכרון הראם
ב. לפעימות כל הזמן במעבד (שניה עובד על 100% שניה לא פועל)
וכתוצאה מזה להאטה מטורפת בביצועי המכשיר (עובד נורא לאט, כל הזמן נתקע)
ולגמירה מואצת של הסוללה (הגעתי למצב שהסוללה נגמרת לי תוך 8 שעות)
הדרך היחידה למי שכבר שם את המפות בכרטיס למנוע את זה, היא ע"י מחיקת המפות, ופרמוט הפלאפון ע"י #7370#*אני יודע שזה נורא נורא מוזר אבל מבדיקות שערכנו זה המציאות, עם מישהו יגיע לתוצאה אחרת נשמח לשמוע
המכשיר צורך ראם ומעבד גם כשהתוכנה סגורה?
אם זה המצב אני משער שהבעיה היא בסנכרון גלריה של נוקיה שמחפש ללא הרף תמונות (ושירים)
צריך למחוק קובץ שיכול להגיע אפילו ליותר מאה מגהבית בשם glxmdstn מתחת לתיקיית private/101ffc31 שנמצא בכרטיס זיכרון(ייתכן שנמצאת תיקייה זהה גם במכשיר שנוצרת להבנתי בהיעדר כרטיס זיכרון)
תסתיר את התיקיה של המפות ותפעיל מחדש את המכשיר.
-
@אלי-TZA
שלחו לי את זה במייל
עם קישור לשרת קבצים הזה
https://cloud.twonav.co.il/index.php/s/aeyCzPJG8QAY9zp(הורדה ישירה: https://cloud.twonav.co.il/index.php/s/aeyCzPJG8QAY9zp/download/Israel Ortho 2M.zip )
זה יכול לעזור?
-
@יוסי-הגאון אני מבין שהם נותנים מפות בחינם כי אפשר לנווט איתם רק באפליקציה בתשלום שלהם..
אני מאוד עמוס אבל אנסה למצוא זמן לגשש אם ניתן להתאימם לאפליקציות אחרות. -
@יוסי-הגאון אני מנסה להתקדם בכיוון אחר כי קשה לי להאמין שאמצא אפליקציה לסימביאן שתתמוך במפות הנעולות שלהם או שאצליח לפרוץ אותם.
הדרך "הישרה" זה להכין מפות עם תוכנת Mobile Atlas Creator בין זום 6 ל 15 ולמצוא אפליקציה לסימביאן שתפעיל אותם. להתאים לGARMIN שלך או לAFTrack (Symbian) שהם מציעים. -
@יוסי-הגאון אני מנסה להתקדם בכיוון אחר כי קשה לי להאמין שאמצא אפליקציה לסימביאן שתתמוך במפות הנעולות שלהם או שאצליח לפרוץ אותם.
הדרך "הישרה" זה להכין מפות עם תוכנת Mobile Atlas Creator בין זום 6 ל 15 ולמצוא אפליקציה לסימביאן שתפעיל אותם. להתאים לGARMIN שלך או לAFTrack (Symbian) שהם מציעים.אפשר להוריד מהפלאפון עצמו?
-
@יוסי-הגאון לא נראה לי
-
AFTrack
מישהו מצליח למצוא הורדה של האפליקציה הזאת לS60V3? כל מה שמצאתי כבר לא קיים.
בכבוד:
תיאור:
תוכנה זו מיועדת לעבודה עם מתאמי GPS חיצוניים, למרות שהיא לא שוללת את העבודה עם מכשיר GPS פנימי, אבל בשביל זה תצטרך כדי להתקין תוסף נוסף.
AFTrack תומך ברישום, עם יכולת לשלוח דוחות באמצעות GPRS או SMS. עם יישום זה, אתה יכול לשלוח ולקבל הודעות SMS עם קואורדינטות, התוכנית תומכת בנקודות דרך (PCX, Geocache LOC, GPX סימניות), עובדת עם פורמטים רבים של מפות, ויכולה גם לכייל אוטומטית מפות ב-OP50, OziExplorer map, gmi, UI- צפה ב-inf, tfw ו-jgw.תאימות: Symbian 9.1-^3
דף הבית: http://afischer-online.de/sos/AFTrack/
AFTrack91_v1.12_trial.sisx
(ראיתי באתר שיש גרסה 13, לא מצאתי קישור להורדה. אם תראה אני יעלה) -
@יוסי-הגאון 2 בעיות בגרסה הזאת:
- גרסת ניסוי בלבד.
- צריכה תוסף נוסף שאיני מכירו לעבודה עם אנטנת ה-GPS הפנימית של C5. צריך לבדוק אולי זה פשוט.
-
@יוסי-הגאון אמר בשאלה | יישום- מפות [Symbian] | ניווט GPS ל-C5:
הקישורים שם גם מתים. מאיפה הבאת את הקובץ ואת התיאור?
בזמנו הסתובבה גרסה 1.1 פרוצה אבל לא מצאתי קישור "חי".
היא נקראה AFTrack.v1.1.S60v3.Cracked-XRAIPDA
והייתה חלק מאוסף ענק של אפליקציות s60V3 שנקרא Mega Pack Apps S60 v3 More Of 400 Appsהיה גם Axel.Fischer.AFTrack91.v1.0.S60v3.SymbianOS9.1.Cracked-SyMPDA
-
הקישורים שם גם מתים. מאיפה הבאת את הקובץ ואת התיאור?
בזמנו הסתובבה גרסה 1.1 פרוצה אבל לא מצאתי קישור "חי".
והייתה חלק מאוסף ענק של אפליקציות s60V3 שנקרא Mega Pack Apps S60 v3 More Of 400 Appsהיה גם Axel.Fischer.AFTrack91.v1.0.S60v3.SymbianOS9.1.Cracked-SyMPDA
אני מקווה שזה זה
vdocuments.mx_aftrack-symbian-cracked-added-bhojpuri-a-to-z-movies-in-3gp-mp4-hd-quality.pdf
אם לא, תגיד לי מה זה מפה
-
והייתה חלק מאוסף ענק של אפליקציות s60V3 שנקרא Mega Pack Apps S60 v3 More Of 400 Appsאני חושב זה מה שאתה מתכוון
נמחק עקב חסימה של התוכן הנכתב כאן...
הנושא בטיפול..... -
@אלי-TZA יש כאן לינק, אבל חסום ברימון.
לא יודע אם חי
https://vdocuments.mx/aftrack-symbian-cracked-added-bhojpuri-a-to-z-movies-in-3gp-mp4-hd-quality.html?page=1 -
אני חושב זה מה שאתה מתכוון
אכן לזה. לא מצאתי קישור פעיל.
@אלי-TZA יש כאן לינק, אבל חסום ברימון.
לא יודע אם חי
https://vdocuments.mx/aftrack-symbian-cracked-added-bhojpuri-a-to-z-movies-in-3gp-mp4-hd-quality.html?page=1אחד ספאם אחד מת
מצאתי 2 ישומי ג'אווה
TrekBuddy
Mobile Trail Explorerשלכאורה אפשר להכין להם מפות שטח וסימון שבילים שיעבדו אופליין מהכרטיס גם על C2.
יש לי אותם, אבל קצת נתקעתי בהכנת המפות לא הצלחתי להוסיף לMOBAC את המפה הישראלית שרציתי. אולי שבוע הבא נמשיך.לגבי מפות כביש אכן ה-GARMIN נראה כרגע האופציה הכי מעשית אבל זה לא מעט עבודה עם שורת פקודה ואולי גם עם לינוקס אז כרגע אני לא כ"כ בעניין להשקיע בזה. תכלס מאיזה שנה המפה האחרונה שעובדת?