בירור | מכשירי פלאפון עם סים כפול
-
2 דגמים: [מצורפים תמונות]
- פיליפס עם 2 סימים
- שיומי מקשים +טאצ' F21 PRO
מה יותר טוב מביניהם? מה איכות הטאצ' בפיליפס? בשיאומי?
האם יש שיאומי של מקשים פלוס טאצ' שיש לו 2 סימים?!
איפה הכי זול לקנות כאלו חדש בדווקא? אני מחפש את הדגם החדש של כל אחד מהם!תודה רבה
-
@חייםבמים12 יש לך מכשיר שאתה ממליץ עליו?! [2 סימים טאצ פלוס מקשים]
-
-
@aiib אני לא מכיר את הפיליפס אבל בתור אחד שיש לו שיאומי f21pro אני חייב לומר לך שזה טלפון מצוין מכל הבחינות שהצגת, ומנסיון המקום הכי מומלץ זה איפה שאתה נמצא כרגע (אני גם קניתי שם) המוכר אמין ואדיב מאד (ועונה על כל השאלות שלך...) ואגב הוא נמצא גם כאן בפורום קוראים לו @קרן-הסלולר
-
@aiib אמר בבירור | מכשירי פלאפון עם סים כפול:
@חזק-חזק הבעיה היא שאין לו סים כפול וזה לכאורה קריטי מבחינתי.... [סים כשר+ לא כשר עבור וויז הודעות וכדו']
יש דאבל מס' דהיינו סים אחד עם 2 מספרים אחד כשר ואחד לא כשר + הודעות + 150/200 ג'יגה בסלקום.
חיסרון לפני כל שיחה מהמס' הכשר צריך להוסיף 888, וכן כל הנכנסות לכשר בתוספת 888 לפני המס'. -
@משהקפלן אמר בבירור | מכשירי פלאפון עם סים כפול:
@aiib יש את נוקיה 215
אבל לדעתי הוא על הפנים:::
כמה שאלות:
- קראת את הפוסט של פותח הנושא?
- אם לטעמך הוא על הפנים אז למה להפיל מישהו בפח?
- צפיתי בפרופיל שלך ואתה לא נראה חדש בפורום, אז מה פשר תגובתך?
נ.ב. אשמח שתסביר, לא מתכוון חס ושלום לפגוע אלא להבין !!!
:::
-
@משהקפלן @aiib לי יש נוקיה 215 ואני די מרוצה ממנו, כמה דברים. קודם כל הוא זול משמעותית, אם אני זוכר נכון 250 שקל עם חותמת מזוייפת והתאמה של אחד מהחריצי סימים לתומך כשר, וב' אני די מרוצה מהתפריט של סים כפול והאופציות לנהל אותם.
חוץ מזה, כללית יש כמה חסרונות בממשק החדש של נוקיה שהוא בכל המכשירים שלהם, ואת רובם אפשר לסדר כמו את החיזוי טקסט אוטומטי המעצבן, ועוד. החיסרון הרציני היחיד הוא שאין קיצור להעביר למצב שקט. וגם אין אופציה להגדיר קיצורי מקשים של החיצים (ימינה שמאלה למעלה למטה) איך שאתה רוצה, עד כמה שידוע לי. רק את המקשים העליונים בצדדים. -
@חייים-א אמר בבירור | מכשירי פלאפון עם סים כפול:
@משהקפלן @aiib לי יש נוקיה 215 ואני די מרוצה ממנו, כמה דברים. קודם כל הוא זול משמעותית, אם אני זוכר נכון 250 שקל עם חותמת מזוייפת והתאמה של אחד מהחריצי סימים לתומך כשר, וב' אני די מרוצה מהתפריט של סים כפול והאופציות לנהל אותם.
חוץ מזה, כללית יש כמה חסרונות בממשק החדש של נוקיה שהוא בכל המכשירים שלהם, ואת רובם אפשר לסדר כמו את החיזוי טקסט אוטומטי המעצבן, ועוד. החיסרון הרציני היחיד הוא שאין קיצור להעביר למצב שקט. וגם אין אופציה להגדיר קיצורי מקשים של החיצים (ימינה שמאלה למעלה למטה) איך שאתה רוצה, עד כמה שידוע לי. רק את המקשים העליונים בצדדים.הלחיצים שלו לא מוצלחים, אתה יכול ללחוץ כמה פעמים ולא יעזור. צריך ללחוץ בדיוק באמצע. אחרת לא מגיב