בעיה | מחיקת הסיסמה בלי שימחק החומר בטבלט Galaxy Tab A7 2020 LTE SM-T505
-
@הרשי
עוד שאלה אם אני רוצה פשוט לאפס את הטאבלט לגמרי אבל הורידו את האפשרות של פרמוט דרך הרקוברי האם יש דרך
אחרת לעשות את הפרמוט -
@הרשי אמר בבעיה | מחיקת הסיסמה בלי שימחק החומר בטבלט Galaxy Tab A7 2020 LTE SM-T505:
עוד שאלה אם אני רוצה פשוט לאפס את הטאבלט לגמרי אבל הורידו את האפשרות של פרמוט דרך הרקוברי האם יש דרך
אחרת לעשות את הפרמוטלמשהו יש דרך ?
-
@הרשי
אחרת לעשות את הפרמוט -
@הרשי אמר בבעיה | מחיקת הסיסמה בלי שימחק החומר בטבלט Galaxy Tab A7 2020 LTE SM-T505:
@הרשי
אחרת לעשות את הפרמוטנשמע שיש סינון, פנה לסינון
-
@ישיביש אמר בבעיה | מחיקת הסיסמה בלי שימחק החומר בטבלט Galaxy Tab A7 2020 LTE SM-T505:
שמת אותו על מצב צריבה אמור להיות וליום למטה וכיבוי.
כן
@ישיביש אמר בבעיה | מחיקת הסיסמה בלי שימחק החומר בטבלט Galaxy Tab A7 2020 LTE SM-T505:
דרך אגב זה של הדרן?
לא של דלתא
-
@לידור אמר בבעיה | מחיקת הסיסמה בלי שימחק החומר בטבלט Galaxy Tab A7 2020 LTE SM-T505:
נשמע שיש סינון, פנה לסינון
פניתי לסינון אבל הם אומרים שבגלל שזה לא מחובר לאינטרנט הם לא יכולים לעזור

-
@ישיביש
אם לא עושים את הקוד הכניסה זה עדיין לא מופעל כך שאין לזה חיבור
על כל פנים הם אומרים שזה לא מחובר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות