בקשת מידע | שני סינונים על מחשב אחד
-
שלום לכולם
יש לי בבית סינון נטפרי בראוטר וויפי, ואני צריך מלבד זאת למחשב הנייד גם סינון אתרוג בשביל וואצאפ (נטפרי לא אישרו לי למרות הצורך המובהק, לא יודע למה).- האם יש כזו אופציה של גלישה בדאבל דרך סטיק לאתרוג + דרך ויפיי לנטפרי?
- והאם זה עושה לי בעיות עם התעודות אבטחה?
- וכן במקרה כזה איזו חסימה ניתן לשים על המחשב שלא יוכל לגלוש עם ויפיי/סטיק אחר בכל רחבי הרשת?
ממש תודה לכל העוזרים.
-
@tcrvosusvsx אם הבנתי נכון את שאלתך
אתה מתכוין שתרצה לחבר את הנייד לאתרוג ולנטפרי לסירוגין.
אז:- כן. אין בעיה להתחבר בכל פעם לרשת שתרצה
- לא. תעודת אבטחה מספקת אישור אבל לא מגבילה
-
@tcrvosusvsx
כמו ש @MAKRO אמר לך,
אבל!
אני מניח שאם תהיה מחובר גם וגם באותו זמן, אז 'נותנים עליו חומרי מקום שהלך משם וחומרי מקום שהלך לשם' וכו', כך שווצאפ לא יעבוד!
כמו כן אם תבחר להשתמש בנייד רק באתרוג אני חושב שיש להם גם תוכנה למחשב (אם זכרוני אינו מטעני), ואם כך אתה צריך אותה וזהו, לא? ואז אתה מוגן מגישה לרשתות שהם לא אתרוג.. -
@dfhzrhree אמר בבקשת מידע | שני סינונים על מחשב אחד:
אני מניח שאם תהיה מחובר גם וגם באותו זמן, אז 'נותנים עליו חומרי מקום שהלך משם וחומרי מקום שהלך לשם' וכו', כך שווצאפ לא יעבוד!
אין גם וגם, בכל אופן בדרך שהוא הביא של ווייפיי + נטסטיק ...
@tcrvosusvsx אמר בבקשת מידע | שני סינונים על מחשב אחד:
וכן במקרה כזה איזו חסימה ניתן לשים על המחשב שלא יוכל לגלוש עם ויפיי/סטיק אחר בכל רחבי הרשת?
זה בעיה, כי התוכנה של נטפרי חוסמת את הגלישה של אתרוג. ושל אתרוג כמדומני חוסם את נטפרי.
-
תודה רבה לכל העונים על התשובגות והמהירות.
@יהודה-12 אמר בבקשת מידע | שני סינונים על מחשב אחד:
אין גם וגם, בכל אופן בדרך שהוא הביא של ווייפיי + נטסטיק ...
אם כן האם יש פיתרון בדרך אחרת שתהיה גלישה בו-זמנית (אם לא בצורה של וייפי+סטיק)?
אני אסביר את כל התמונה, אולי זה יעזור לי:
אני צריך את הוואצאפ לא רק ככלי תקשורת אלא בעיקר ככלי עבודה שמסתנכרן עם אתרים אחרים, ולכן אני צריך גישה לוואצאפ בו-זמנית עם גישה לאתרים אחרים.
בבית יש לי קו-אינטרנט עם נטפרי שאני צריך להשאיר בכל מקרה בגלל אתרים אחרים (תמונות לגרפיקה). אני יכול מהמחשב הנייד לגלוש עם הוויפיי, ויש לי רק חיסרון שהם לא פותחים לי וואצאפ.
לשם כך אני צריך את אתרוג, ואין לי אפשרות אלא לסטיק, אבל יש 2 חסרונות: 1. הבנתי שבסטיק הגלישה לא משהו, 2. אני לא מעונין לפתוח את כל אתרוג (כי אין שם שליטה על תגיות אתרים כמו בנטפרי).
לכן חשבתי לפתוח את אתרוג רק וואצאפ בסטיק, ושאר האתרים יהיו לי מנטפרי מהווייפי.
אם יש אופציה אחרת אשמח לשמוע.
תודה רבה לכל מי שקרא עד כאן, ואשמח למענה.. -
@tcrvosusvsx כמדומני שיש אפשרות, אבל דרוש לזה טכנאי מקצועי. שינתב את התעבורה של הווטצאפ לנטסטיק ואת כל השאר לווייפיי.
(אני לא יודע). -
@tcrvosusvsx הייתי רוצה לנסות משהו שיעזור לך
תכתוב לי איך אני יכול לתקשר איתך.. -
@ראובן-שבתי
תכתוב לי במייל
tcrvosusvsx1@gmail.com
ממש תודה לך ול @יהודה-12 ולשאר העונים @dfhzrhree @MAKRO -
@tcrvosusvsx אם אתה שם תוכנה של אתרוג היא חוסמת את נטפרי אבל יש אופציה שלא תחסום ע''י
שתאפשר את האופציה הזאת
באתר הזה
ואז כשאתה רוצה נטפרי אתה פשוט מוציא את הסטיק טמתחבר לוויפי של נטפרי [אא'כ לא תשים את וויפרי] -