בירור | קניית מחשב חדש
-
@ארי האחרון ששלחת לי הוא אותו דגם בדיוק של ה750 הקודם אבל טיפה יותר מיושן, המעבד דור אחד פחות, הבלוטוס 5 ולא 5.2, המצלמת רשת על הפנים, הגודל הוא לא מה שרצית (אתה רצית 14) מסך פחות טוב, אם כי הסוללה שלו כמו ה750 השני, ועם מסך פחות טוב זה אומר יותר שעות בטריה.
אני חושב שתוציא אותו מהמשוואה, כי אם אתה כבר משלם 750 דולר, לך על הראשון.
אבל בין השניים הראשונים (750/700 דולר) אני חושב שנתתי את כל המידע שיש לי לתת עליהם בפוסט למעלה, זה הבדל של קרוב ל200 שקל (כי כנראה יש הבדל קטן גם במיסים שהם לפי אחוז) ואני לא יעשה בשבילך את ההחלטה ביניהם. אני אישית הייתי הולך על ה750, כי אם כבר להוציא כזה סכום אני ילך על המקסימום. -
@חייים-א מה שכתבת "אל תיגע באסוס", האם בבקשה אתה יכול לפרט יותר, כי אני חשבתי לקנות בKSP את המחשב הנייד של אסוס הזה https://ksp.co.il/web/item/183359.
אני צריך מחשב לכולל, כלומר פרויקט השו"ת וורד אקרובט לקבצים של ספרים ואולי גם אוצר החכמה, אבל חשוב לי מאד רזלוציה גבוהה FHD [שיראה כאילו אני קורא מספר] ומסך לא גדול מקס' כ 14 אינצ'. לידידי בכולל יש אסוס נייד כבר כמה שנים [דגם אחר מה שציינתי].
תודה! -
@אבי-0 מה שיש לי נגד אסוס, זה שכל המחשבים אסוס שהתעסקתי איתם נתקעו לי מידי פעם, הרבה יותר ממה שהייתי מצפה לרמה שלהם. אני מתכוון, ברור שבכל החברות יש רמות ודגמים וכו', אבל באסוס המחשבים עשו בעיות שלפי המפרט שלהם הם לא היו אמורים להיתקע כל כך. אני מדבר על דגמים שונים, הם קופאים סתם הרבה פעמים, קרה לי כמה פעמים בכמה מחשבים בעיות רציניות עם העדכונים של ווינדוס, דברים שלא קרו לי בשום מחשב אחר. גם האיכות של הרכיבים הפיזיים על הפנים, נשברים דברים כמו מקשים, שברים בקצוות המסך, וכו'. זה דברים שמשליכים על כל אחד, גם אחד שצריך מחשב להקלדה בלבד ולא איכפת לו מחשב 'דפוק'.
אני מציין שזה נכתב על דעתי בלבד ואני לא טוען שזה דבר ידוע או שיש עליו הסכמה, ואדרבה, אני ישמח להציף את הנושא ולשמוע את דעתם של חברי הפורום. -
@A0533057932 אמר בבירור | קניית מחשב חדש:
דור 12 מנצח דור 11 בפערים
אכן.
אפילו I5 דור 12.@חייים-א אמר בבירור | קניית מחשב חדש:
מה שיש לי נגד אסוס ...
הם לא כאלה גרועים. (הזנבוקים שלהם בסדר גמור).
בכללות השירות של דל ולנובו קצת יותר טוב. -
@חייים-א
אני מנסה להזמין מהאתר שהבאת לי וכל הזמן אחרי שעה מההזמנה מגיע לי כזה תוצאה למרות שכל הפרטים נכוניםUSBC
ההזמנה בוטלהאנו מצטערים להודיע לך שלא הצלחנו לעבד את הזמנת Costco.com שלך.
מספר הזמנה
תאריך ביטול
24/07/2022
אנא עיין בפרטי Costco.com שלך:
פרטי כרטיס אשראי או תשלום
פרטי חיוב ו/או משלוח
אנו ממליצים לשים לב במיוחד לפריטים לעיל, ולבצע את כל השינויים הדרושים, לפני ביצוע הזמנה נוספת. למידע נוסף אנא לחץ כאן.כרטיס האשראי שלך לא חויב והודענו לבנק שלך לשחרר את האישור מראש של הבנק (אם רלוונטי).
אם הרכישה בוצעה באמצעות Costco Shop Card, אנא המתן 24-48 שעות לטעינה מחדש של כרטיס החנות הזה.
בכנות,
שירות לקוחות Costco.com
נא לא להשיב לדוא"ל זה. זוהי הודעת דוא"ל אוטומטית, ותשובות לדוא"ל זה מנותבות לתיבת דואר לא מפוקחת. לסיוע נא לפנות לשירות הלקוחות.
קנה בביטחון
אנו מחויבים להציע את התמורה הטובה ביותר לחברים שלנו, עם הבטחת שביעות רצון ללא סיכונים של 100% הן על החברות והן על הסחורה שלכם. אם יש לך שאלות לגבי החברות שלך או מוצרים שרכשת בקוסטקו, אנא בקר בדלפק החברות בקוסטקו המקומי שלך או צור קשר עם שירות הלקוחות .
הצג את מדיניות ההחזרות של קוסטקו
שירותי קונסיירז' של קוסטקו / תמיכה טכנית
תמיכה טכנית חינם בלעדית לחברי Costco עבור מוצרי אלקטרוניקה ומוצרי צריכה נבחרים. למידע נוסף .
כיצד להחזיר הזמנות Costco.com .
נא לשמור דוא"ל זה לעיון עתידי, ותודה שקנית ב- Costco.com.@A0533057932 @יהודה-12
יש לך אולי קישור באמזון למחשב במחיר 750/800 דולר איכותי ומגע? -
@A0533057932
יש לי דיינרס משולב תומך חו"ל -
@A0533057932
לא ידעתי וכבר נגמר המבצע
יש לך רעיון אחר