שליחת מיילים לקבוצה באופן פרטני
-
@שמעון-לאופר אתה יכול דרך קבוצות גוגל ליצור קבוצה ועל ידי הקבוצה לשלוח לכל הנמענים בקישור הזה
-
@AVIVI אמר בשליחת מיילים לקבוצה באופן פרטני:
@שמעון-לאופר אתה יכול דרך קבוצות גוגל ליצור קבוצה ועל ידי הקבוצה לשלוח לכל הנמענים בקישור הזה
יש משהו פתוח בנטפרי
-
@עזריאל חיפשתי בשבילך...
נראה לי שמצאתי עוד אופציה בקישור הזה
זה קישור לאנשי קשר של גימייל
אתה נכנס אליו ובצד ימין תראה לינק בשם 'תויות' תלחץ על הלינק 'יצירת תוית' ובו תבחר שם לתוית שלך [לא משנה מה] ולאחר מכן תבחר אנשי קשר בשורת החיפוש שלמעלה או שהם יוצגו לך כבר על עמוד הבית תלחץ עליהם ותמצא תפריט בצורת שלש נקודות בצד שמאל ואחת האופציות תהיה התוית שיצרת וא"כ תשייך את האיש קשר לתוית ולאחר שהוספת את כולם תכנס לאימייל ותפתח הודעה חדשה ובשורת הכתובת תקליד את שם התוית וזה יופיע לך בשורת האפשרויות תבחר את התוית ויופיעו לך כל האימילים שצירפת
וא"כ נשאר לך לכתוב את התוכן ולשלוח (מנסיון שלי זה לא מראה לכולם את האימילים שבתוית)
שיהיה לך בהצלחה!!! -
@עזריאל חיפשתי בשבילך...
נראה לי שמצאתי עוד אופציה בקישור הזה
זה קישור לאנשי קשר של גימייל
אתה נכנס אליו ובצד ימין תראה לינק בשם 'תויות' תלחץ על הלינק 'יצירת תוית' ובו תבחר שם לתוית שלך [לא משנה מה] ולאחר מכן תבחר אנשי קשר בשורת החיפוש שלמעלה או שהם יוצגו לך כבר על עמוד הבית תלחץ עליהם ותמצא תפריט בצורת שלש נקודות בצד שמאל ואחת האופציות תהיה התוית שיצרת וא"כ תשייך את האיש קשר לתוית ולאחר שהוספת את כולם תכנס לאימייל ותפתח הודעה חדשה ובשורת הכתובת תקליד את שם התוית וזה יופיע לך בשורת האפשרויות תבחר את התוית ויופיעו לך כל האימילים שצירפת
וא"כ נשאר לך לכתוב את התוכן ולשלוח (מנסיון שלי זה לא מראה לכולם את האימילים שבתוית)
שיהיה לך בהצלחה!!!אתה בטוח שגם אם אני שולח באופן גלוי דרך תווית זה לא מראה להם את הכתובות של האחרים???
עריכה: בדקתי את זה כעת ואתה טועה!
כולם רואים את הכתובות של כולם! -
@שמעון-לאופר ניסיתי אצלי ולא ראו אולי זה שונה
בכל אופן שמחתי לנסות לעזור.... -
@שמעון-לאופר ניסיתי אצלי ולא ראו אולי זה שונה
בכל אופן שמחתי לנסות לעזור....מעניין
אולי זה תלוי בהגדרות משהו
אולי מישהו פה יסביר לנו... -
@שמעון-לאופר ניסית את מה שאמרתי (אחרי התוית שעשית כדברי @AVIVI ) ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? ? ? ? ? ? ?? ? ? ? ?? ? ? ? ?? ? ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? ? ?? ? ? ??? ?? ?? ?? ? ? ? ?? ? ? ?? ? ?? ? ?? ? ? ??? ? ?? ? ?? ? ? ?? ?? ? ? ?? ? ?? ? ? ?? ? ? ?? ? ? ? ? ? ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ??? ? ? ??? ??? ??? ? ? ?? ?? ? ? ?? ? ? ?? ??? ? ?? ??? ? ?? ??? ?? ? ? ???? ? ??? ??? ?
-
@תורה-צוה-לנו-משה אמר בשליחת מיילים לקבוצה באופן פרטני:
@שמעון-לאופר ניסית את מה שאמרתי (אחרי התוית שעשית כדברי @AVIVI ) ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? ? ? ? ? ? ?? ? ? ? ?? ? ? ? ?? ? ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? ? ?? ? ? ??? ?? ?? ?? ? ? ? ?? ? ? ?? ? ?? ? ?? ? ? ??? ? ?? ? ?? ? ? ?? ?? ? ? ?? ? ?? ? ? ?? ? ? ?? ? ? ? ? ? ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ??? ? ? ??? ??? ??? ? ? ?? ?? ? ? ?? ? ? ?? ??? ? ?? ??? ? ?? ??? ?? ? ? ???? ? ??? ??? ?
מה? בעותק נסתר?!
אז ברור שלא יראו כל אחד את הכתובת של השני -
@שמעון-לאופר ומה אתה רצית? זה נשמע שאנחנו יודעים מה הבעיה והפתרון, ואנחנו מתעלמים ממנה...
-
שלמעלה או שהם יוצגו לך כבר על עמוד הבית תלחץ עליהם ותמצא תפריט בצורת שלש נקודות בצד שמאל ואחת האופציות תהיה התוית שיצרת וא"כ תשייך את האיש קשר לתוית ולאחר שהוספת את כולם תכנס לאימייל ותפתח הודעה חדשה ובשורת הכתובת תקליד את שם התוית וזה יופיע לך בשורת האפשרויות תבחר את התוית ויופיעו לך כל האימילים שצירפת
אני עשיתי ושאני כותב את שם התוית בכתובות זה לא מופיע לי
-
תבדוק מה עשית כי אם פעלת לפי ההוראות לא אמורה להיות שום בעיה
עשיתי בדיוק מה שאמרת מילה אחר מילה ולא עובד כתוב את כולם בתווית אבל שאני רושם את שם התווית בנמען זה לא מוצא את זה
-
@עזריאל אמר בשליחת מיילים לקבוצה באופן פרטני:
עשיתי בדיוק מה שאמרת מילה אחר מילה ולא עובד כתוב את כולם בתווית אבל שאני רושם את שם התווית בנמען זה לא מוצא את זה
עשית תווית חדשה בג'ימייל עצמו או באנשי קשר?!
כנראה טעית
אתה צריך להיכנס לאנשי קשר ושם ליצור תווית חדשה -
@שמעון-לאופר אמר בשליחת מיילים לקבוצה באופן פרטני:
@עזריאל אמר בשליחת מיילים לקבוצה באופן פרטני:
עשית תווית חדשה בג'ימייל עצמו או באנשי קשר?!
כנראה טעית
אתה צריך להיכנס לאנשי קשר ושם ליצור תווית חדשהעשיתי באנשי קשר
אבל עכשיו עובד כנראה היה צריך להפעיל מחדש בשביל שישמור את השינוים