מחפש אנטיוירוס חינמי מצויין
-
-
-
-
@A0533057932 אמר במחפש אנטיוירוס חינמי מצויין:
@a-y-f מה לא מובן
הן AVG והן אווסט (כמדומני שכיום הם אותו מוצר בשני שמות) וכן מקקפי רק הורסים מחשבים עוד לא נתקלתי במחשב שהם לא האטו מהירות ברמה מחרידה
ועוד תקלות שונות ומשונותדווקא היה לי AVAST ודיי נהנתי ממנו חוץ מהפרסומות המשגעות של ( לכן הסרתי אותו )
שמתי על המחשב שלי לבינתיים bitdefender הוא טוב? -
@a-y-f
bitdefnder הוא אנטי-וירוס מצויין, אם התקנת ואתה מרוצה (מהמהירות, הממשק וכד') אין לך עניין בלחפש תחליף -
@a-y-f זה סתירה אין חינמי מצוין לא קיים
Windows Defender נחשב למצויין על אף שהוא חינמי (בעבר היו איתו בעיות אבל היום הוא מהמובילים)
-
@יוסי-מחשבים בווינדוס 10
לא ב7 -
@a-y-f אמר במחפש אנטיוירוס חינמי מצויין:
@a-y-f מה לא מובן
הן AVG והן אווסט (כמדומני שכיום הם אותו מוצר בשני שמות) וכן מקקפי רק הורסים מחשבים עוד לא נתקלתי במחשב שהם לא האטו מהירות ברמה מחרידה
ועוד תקלות שונות ומשונותדווקא היה לי AVAST ודיי נהנתי ממנו חוץ מהפרסומות המשגעות של ( לכן הסרתי אותו )
שמתי על המחשב שלי לבינתיים bitdefender הוא טוב?זה אנטי וירוס גרוע היה לי מחשב שהיה איטי נורא והוזעקתי להצילו, ברגע שהסרתי את האטי וירוס הזה המחשב כאילו נולד מחדש
(אולי אני קצת מגזים אבל תפוס את העיקרון..) -
@חיים-כהן-1 אמר במחפש אנטיוירוס חינמי מצויין:
@a-y-f מה לא מובן
שמתי על המחשב שלי לבינתיים bitdefender הוא טוב?זה אנטי וירוס גרוע היה לי מחשב שהיה איטי נורא והוזעקתי להצילו, ברגע שהסרתי את האטי וירוס הזה המחשב כאילו נולד מחדש
(אולי אני קצת מגזים אבל תפוס את העיקרון..)אתה מדבר על ביטדפנדר?
גם אם כן, הכל תלוי בחומרה של המחשב, אם אתה מתקין והמהירות לא משתנה אין בעיה להמשיך ולהשתמש איתו -
@יוסי-מחשבים בווינדוס 10
לא ב7צודק, כוונתי היתה שזה לא סתירה
-
@יוסי-מחשבים אמר במחפש אנטיוירוס חינמי מצויין:
@חיים-כהן-1 אמר במחפש אנטיוירוס חינמי מצויין:
@a-y-f מה לא מובן
(אולי אני קצת מגזים אבל תפוס את העיקרון..)אתה מדבר על ביטדפנדר?
גם אם כן, הכל תלוי בחומרה של המחשב, אם אתה מתקין והמהירות לא משתנה אין בעיה להמשיך ולהשתמש איתולא. דיברתי על AVAST