Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@דובי-ג ממי הבנת? וחוצמזה, מה אתה רוצה לשים וויפרי או אאוטנט?
@MAKRO וויפרי וגם את נקודת הוויפי לחסום ע"י אאוטנט
@דובי-ג אז בשביל מה הוויפרי? שים מיד אאוטנט
@MAKRO כדי שיהיה יותר הרמטתי תתקן אותי אם אני טועה
@דובי-ג וויפרי חוסם את המחשב לכל חיבור אינטרנט מלבד נטפרי אאוטנט חוסם את המחשב לכל חיבור אינטרנט כלשהו
@MAKRO אוקי אבל אתה אומר אם כך ששניהם לא חוסמים כרומבוק
@דובי-ג לדעתי לא. ברמת התוכנה. אבל אתה יכול לנתק את רכיב הוויפי פיזית
@MAKRO ואיך עושים את זה? האם זה חוסם הרמטית?
@דובי-ג זה חוסם רק את הוויפי, נשארת האפשרות להתחבר עם כבל ועושים את זה ע''י פתיחה פיזית של המכשיר
@MAKRO אבל את זה אי אפשר להחזיר או שכן?
@דובי-ג כלומר האם אפשר אח"כ להחזיר את הרכיב באיזה שהוא אופן?
@דובי-ג אם תשמור את הצ'יפ, תחזיר אותו באותה צורה שהוצאת
@MAKRO אתה יכול ללמד אותי איך עושים את זה ואח"כ איך שומרים את הצ'יפ משום שאני לא מבין בזה יותר מדי ומפחד להרוס לי את המחשב כרומבוק
@דובי-ג עשיתי את זה בקושי פעם אחת... הטכנאים של אאוטנט עושים את זה כל הזמן אבל אתה צריך לסכם איתו שאתה רוצה את הצ'יפ אצלך ושהוא יתקין בחזרה כשתבקש אני לא יודע מה המדיניות שלהם בענין הזה
@MAKRO אני לא יכול להשאיר את הצ'יפ אצלי ושאני יתקין חזרה כשאני רוצה? אמרת גם מקודם שהם לא מטפלים בכרומבוקים?
@דובי-ג אמרתי שברמת התוכנה לא יעבוד כלומר התוכנה של אאוטנט לא תעבוד אבל ניתוק פיזי זה כמו כל מחשב, וזה הם יכולים לעשות
@MAKRO אה תודה
@דובי-ג ובקשר ללהשאיר אצלך ולהחזיר אתה צריך א. שהוא לא ינתק בצורה בלתי הפיכה ב. לשמור אצלך את החתיכה הזו
@MAKRO כלומר הוא אומר לי ע"פ הדגם מה אני צריך להוציא מהמחשב?
@דובי-ג לא. אתה מביא אליו פיזית את המחשב והוא עושה את זה יש להם נציגים בכל מקום, מאיפה אתה בארץ?