בקשה | תוכנת אנטי וירוס למחשב
-
@צדיק-וטוב-לו-0 אמר בבקשה | תוכנת אנטי וירוס למחשב:
אבל לפשוטי העם, זה ה'רע במיעוטו'...
לא חושב שיש מישהו שחושב שזה רע במיעוטו
יש כאלה שמסתדרים בלי.. אבל זה לא הופך את איסט לרע במיעוטו! -
@ראובן-שבתי אמר בבקשה | תוכנת אנטי וירוס למחשב:
אבל לפשוטי העם, זה ה'רע במיעוטו'...
לא חושב שיש מישהו שחושב שזה רע במיעוטו
יש כאלה שמסתדרים בלי.. אבל זה לא הופך את איסט לרע במיעוטו!הם אוחזים של אנטי וירוס הוא מוצר מעצבן.
ומימלא, זה מוגדר כ'הרע במיעוטו'... -
ומימלא, זה מוגדר כ'הרע במיעוטו'...
אני לא הולך להתווכח איתך מה ה"מומחים" (בדגש על מרכאות) אוחזים
איסט זה אנטי וירוס מומלץ מאוד ומי שמחפש הגנה טובה שיקח אותה!!:::
אני מדגיש את זה כי הבן אדם ביקש אנטי וירוס מומלץ ולא ביקש לדעת מה אנשים "מומחים" עושים
:::
-
@צדיק-וטוב-לו-0 איסט מעולה, בפרט למי שהתנסה בו.
-
@משהקפלן אמר בבקשה | תוכנת אנטי וירוס למחשב:
@ראובן-שבתיאתם לא מבינים אותי
לי יש ESET ואני נהנה מאוד.
ראיתי כאן בפורום שכמה וכמה פעמים המומחים טענו, שכל המושג 'אנטי וירוס' האו דבר מיותר.
ולכן כתבתי בסגנון שכתבתי.
למשל אם אני לא טועה היו ביניהם:
@KINGYOS @משחזר-מידע ??? -
@ראובן-שבתיאתם לא מבינים אותי
לי יש ESET ואני נהנה מאוד.
ראיתי כאן בפורום שכמה וכמה פעמים המומחים טענו, שכל המושג 'אנטי וירוס' האו דבר מיותר.
ולכן כתבתי בסגנון שכתבתי.
למשל אם אני לא טועה היו ביניהם:
@KINGYOS @משחזר-מידע ???טעות חמורה, אין דבר כזה מיותר, כבר נפגשתי עם המון בעיות בגלל וירוסים
-
@משהקפלן KINGKOS כתב שאין לו שום אנטי וירוס
@KINGYOS אמר בלהורדה | Ubuntu RescuePack 22.01 - דיסק הצלה וסריקה למחשב נגוע:
הרבה משתמשים בתוכנות של אנטי וירוס למיניהם, כל אחד והתוכנה שהוא אוהב, בהחלט מדובר במוצר שהוא חשוב מאוד במחשב ונצרך כל כך ולא רק לאיומי הוירוס הרבים אלא אף לאיומי כופר וכדומה.
אני אישית פתחתי סלידה מכל הנושא הזה של אנטי וירוסים מכל מיני סיבות, המחשב שלי הוא טהור מכל התוכנות האלה, אני מאמין שהרבה חושבים שאני משוגע או משהו כזה, אבל אני נוהג לומר בנושא הזה שהמחשב שלי פועל בצורה מושלמת ולא נס ליחו ולא כהתה מעבדו והוא עובד מושלם עם הדופק שאני אוהב ובלי כל ההודעות והתוכנות האלה שמשגעות את השכל ועושות נזקים לתוכנות ומשחקים שאני מריץ.
בכל אופן, אני לא כאן כדי לדבר (רק) על עצמי אלא לפעמים יש מחשב שהוא דורש סריקה רצינית של אנטי וירוס בגלל מתקפה שהוא עבר או בגלל סיבה אחרת והדבר ידוע שלא מריצים תוכנות של סריקה באתחול הרגיל, אלא צריך להיכנס למצב בטוח ולהפעיל סריקה ולקוות שהכל יעבוד ויחזור למצבו הקודם, וכאן נכנס הדסיק הבא שלפניכם.ההדגשות אינם במקור
אממה שצריך לראות מה שהוא כתב למשל כאן
@KINGYOS אמר בלהורדה | אוסף תוכנות של אנטי מאלוור / סוס טרויאני בהתקנה שקטה + גירסא ניידת:
חשוב להזכיר, אין להשתמש בתוכנות האלה כהגנה יחידה, הם מומלצות רק בתוספת הגנה של אנטי וירוס פעיל.
מניח שאם נשאל את ידידנו @KINGYOS אם למשתמש הפשוט שלא מבין הרבה צריך להתקין אנטי וירוס הוא יענה שכן
הלא כן? -
כבר נפגשתי עם המון בעיות בגלל וירוסים
אתה יודע כמה בעיות פגשתי עם אנטי וירוסים?!
הייתה תקופה שהייתי מתקין לכל מחשב את האנטי וירוס הכי טוב, בראשם כמו שכבר כתבו פה זה היה איסט, חלקם רצו חברות אחרות והיו חוזרים אליי אחרי זה עם בעיות שאין לי מושג איך זה הגיע אליהם, ממש התפלאתי איך אנטי וירוס לא עושה את עבודתו כראוי.
לקח לי זמן להבין שלפעמים המחשב טוען לאט בעיקר באתחול בגלל אנטי וירוס וגם לפעמים בגלל סריקות מיותרות, וגם לפעמים יש וירוס שמדביק איזה תוכנה שיש במחשב שהייתה נקייה ואני פתאום נדהם לגלות שהאנטי וירוס מחק אותה ועוד כמה כאלה והרבה דברים הפסיקו לעבוד לי, והוירוס ממשיך לחגוג על המחשב וכול התוכנות שאני צריך נמחקות בזה אחר בזה.הבנתי מהר מאוד "מלאך המוות מה לי הכא מה לי התם"
החלטתי שאני לי מתקרב לדבר הזה במחשבים שלי אישית, החיים שלי תותים והכל עובד בדיוק כמו שאני אוהב.אבל זה לא הוראת רבים, אני כותב את הדברים כדי לתת דגש והבנה לכל אלו שחושבים שאתם בידיים טובות, אם אתה רוצים מחשב נקי וסופר מהיר, פשוט תשקיעו בלהבין את התהליכים של המחשב ומה כל דבר עושה, ואז אפשר לראות מה מרגיש לכם שונה ומה השתנה במחשב.
זה עבודה של שנים, אבל התוצאות מתוקות ביותר.
זה כמו שאני רואה הרבה תוכנות מתורגמות לעברית, ואני חושב לעצמי - למה צריך לעשות את זה? . אני בהחלט מברך על הרעיון וכל הכבוד לכל אלו שהקדישו מזמנם למען אחרים, אבל אני מדבר על אלו שרוצים להתמקצע ומחפשים את התוכנות האלה ומבקשים לתרגם עוד, אם אתה רוצה להיות מקצועי פשוט תעבוד על העיקר ותלמד אנגלית בצורה תקינה, ואז יהיה לך פתח רחב מאוד לכל העולם בנושא הזה.הלכה למעשה:
למחשבים חלשים בלי גישה לרשת אני ממליץ ממש תוכנות אנטי וירוס קטנות שסורקות רק התקנים חיצונים בגלל ששם זה עיקר החדירה של הווירוסים.
למחשבים רגילים אני כמובן ממליץ להתקין אנטי וירוס, ובמקרה של בעיות שונות ומשונות במחשב לא לפסול את האפשרות שאולי האנטי וירוס קשור לזה.הלכה ואין מורין כן:
לא להתקין שום אנטי וירוס.
לא להיכנס לאתרים שאתה לא מכיר אותם אם אתה לא בטוח ב 100 % וכל שכן לא להוריד שום דבר מהאתרים האלה.
לא להכניס התקנים חיצונים שאתה לא מכיר, רק משהו חדש ורק למחשבים שהם נקיים בצורה וודאית.והדבר האחרון שהוא בעצם הראשון זה מלא מלא תפילות וסייעתא דשמייא שלא תצא תקלה ושהמחשב יעבוד בצורה תקינה ללא בעיות.
@צור אמר בבקשה | תוכנת אנטי וירוס למחשב:
מניח שאם נשאל את ידידנו @KINGYOS אם למשתמש הפשוט שלא מבין הרבה צריך להתקין אנטי וירוס הוא יענה שכן
הלא כן?אני חשוב שהדברים למעלה עונים גם על השאלה שלך.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 קודם כל מי אמר שאנטי וירוס זה לא טוב אתה יודע כמה אנשים מעלים לפורום תוכנות שהם עם וירוסים ומשבשות את המחשב כמובן שאנטי וירוס לא תמיד טוב כשיש וירוס קיצורי דרך אז האנטי וירוס מוחק הכל
ביקשתי אנטי וירוס לנגנים שאני מחבר למחשב ואני רוצה לסרוק אותם אם אתה מגדיר את עצמך מומחה אל תתקין אני אישית צריך המלצה לאנטי וירוס טוב ולא האם להתקין או לא -
@KINGYOS ב-ESET יש להבדיל בין גירסת סקיוריטי שמאטת את המחשב, לבין הגירסה Antivirus שלא מאטת.
כמו"כ יש להגדיל בהתקנה ש-ESET לא ימחוק אפליקציות העלולות להיות לא רצויות