החלת ערכת נושא ללא שליחה דרך בלוטוס
-
כדי להחליף קובץ NTH (קובץ ערכת נושא) אני שולח מפלאפון אחר אלי ולפני זה אני שם את הערכות נושא ואת קבצי ה-jar בתקיה קבצים שהתקבלו ורק אז אני שולח אלי ורק אז יש לי אפשרות יישום ושאלתי הוא איך אני יכול להחליף בלי לשלוח כל פעם מפלאפון אחר אלי (לדוג' כשאין לי משהו אחר לידי)
-
@זבון-וזבין
עם אפשר תשובה ברורה איזה קישור כי משהו הביא לי איזה קישור אבל אפשר ליישם איתו רק לסייר בפלאפון -
@שבע-יפול-צדיק תלוי מה שם הקובץ של היישום,
למשל אם השם הוא abc.jar והוא נמצא בתיקיית הקלטות-הנתיב הוא:
file:///c:/predefgallery/predefrecordings/abc.jar -
@זבון-וזבין ואם אני מכניס את הקישור הזה באנשי קשר הוא מיישם אותו כי פעם עשיתי כך וזה לא הצליח לי ומה הקישור לבחוץ כי יש לי כרטיס ואני שם הכול בכרטיס וכמו כן מה אם קבצי jar
תודה רבה -
@שבע-יפול-צדיק קבצי jar אותו דבר או שתעשה jad עם גירסא מוקטנת שלו,
מהכרטיס לא אמור להיות בעיה. -
@שבע-יפול-צדיק הוא מוריד ואח"כ כמדומני שואל אותך אם ליישם אותו.
-
א' תודה רבה גדולה עזר לי מאוד
ב' לא הבנת את כוונתי בהקשר לכרטיס הכוונה הוא כך אם יש לי המון חומר ואני לא רוצה להעמיס את זה על הפלאפון לכן אני שם את זה על הכרטיס וכך אני יכול להכניס ללא גבול כי הפלאפון כבר מפוצץ הוא לא נותן לי להכניס יותר ולכן אני שואל מה הקישור לכרטיס בחוץ או לתיקייה בתוך הכרטיס
ג' כמו כן האם אפשרי לעשות שעל ידי לחיצה ימנית יפתח לי ישום מסיום כגון לוח שנה ערכת נושא מסוימת
תודה רבה -
@שבע-יפול-צדיק הקישור לכרטיס הוא עם E במקום C, כך:
file:///e:/XXX.XXX
. (ביישומים לא תמיד עבד לי מהכרטיס)
רק שים לב שפתיחת ערכת נושא מהכרטיס תופסת מקום בפלאפון שא"א למחוק אותו רק ע"י חיבור למחשב עם תוכנה, לפירוט עיין כאן.
ג. זה אפשרי ע"י שינוי בקובץ menusettings עייין במדריכים. -
ג. זה אפשרי ע"י שינוי בקובץ menusettings עייין במדריכים
איפה בדיוק?? -
@צפוני הנתיב הזה פותח לך את כל הפלאפון
file:///c:/predefgallery/predefrecordings/
אבל שים לב לא ללחוץ על הורדה אלא על אפשרויות פתח או מקש שמאל כשהתצוגה הוא רשימה או רשימה אם פרטים לא בסמלים
כשיש כרטיס בפנים הוא מגיע לכרטיס לכן אפשר להוציא את הכרטיס להיכנס לקישור ולהחזיר את הכרטיס וככה גם אפשר להפעיל ערכות נושא בלי שתצטרך לשלוח את זה זה לא עוזר לפתוח ישומים ישומים צריך נתיב מלא -
לא הבנתי מה הבעיה, פשוט תחליף תפריט.
ויש גם תפריט כשר אורגינל, שבהגדרות יש תקיית ערכת נושא.
אם אתה רוצה, אני יעלה לך. -
@מתחיל-מומחה אבל הוא רוצה תפריט כשר
-
@מתחיל-מומחה אז הוא לא כשר לגמרי
200לללםםם