בעיה | תקלה בשחזור קבצים מדיסק קשיח
-
@ברוך1 אמר בבעיה | תקלה בשחזור קבצים מדיסק קשיח:
בקבצי NTFS
אין כזה דבר
(אתה אולי מתכוון "מערכת הקבצים NTFS")@ברוך1 אמר בבעיה | תקלה בשחזור קבצים מדיסק קשיח:
בכל התוכנות זה מראה לי שיש איזה בעיה בקבצים
אילו תוכנות בדיוק ואיזה סוג קבצים מדובר ?
כמו כן, יתכן שמדובר בקבצים ישנים שכבר נדרסו ולכן התוכנה מסמנת אותם ככאלו שאין טעם לשחזר
וכמו שאמרו - צילום מסך יעזור כאן מאוד -
@מתכנת-חובב הצעה: אני חושב שכדאי אולי לתייג באופן קבוע בכל נושאי השיחזורים אותך ואת @משחזר-מידע (ואולי עוד? איני בקיא מידי)...
ואולי גם אפשר לעשות כמו שיש תיוג ל@ צוות פיקוח, לעשות תיוג @משחזרים...עריכה: רצוני לומר: כל הכבוד על העזרה הקבועה שאתם מגישים לחבר'ה כאן בפורום בכל הנושאים הקשורים לשיחזורי מידע, על אף שמדבריכם ניכר התסכול שנובע מחוסר המידע בנושא אצל כלל הציבור, ואתם בכל זאת מסייעים בלב שלם ובשמחה לכולם! תודה רבה!!
-
@לוי-ק אמר בבעיה | תקלה בשחזור קבצים מדיסק קשיח:
@מתכנת-חובב הצעה: אני חושב שכדאי אולי לתייג באופן קבוע בכל נושאי השיחזורים אותך ואת @משחזר-מידע (ואולי גם את @משהקפלן ? - איני בקיא מידי)...
יש לך טעות קטנה. אי אפשר לתייג אותי באותה שורה עם משחזר מידע.
הוא משחזר מידע מקצועי ומנוסה, ואני לא הרבה יודע. אני בס"ה מנסה לעזור מנסיוני הדל מה שאני יכול. -
@משהקפלן אמר בבעיה | תקלה בשחזור קבצים מדיסק קשיח:
יש לך טעות קטנה. אי אפשר לתייג אותי באותה שורה עם משחזר מידע.
הוא משחזר מידע מקצועי ומנוסה, ואני לא הרבה יודע. אני בס"ה מנסה לעזור מנסיוני הדל מה שאני יכול.גם אותי לא, יש לי מספיק ידע כדי לא להרוס וקצת גם כדי לתקן (והרבה מאוד ממנו הגיע מ @משחזר-מידע
אבל ככלל הרעיון נכון לדעתי.
ואגב, בלי קשר להשוואה ביני לבין הנ"ל, אני חושב שבאמת יעזור לתייג גם אותי כי בעוד ש @משחזר-מידע נותן חוות דעת מקצועית, הוא לא יעשה תיקונים בשליטה מרחוק ואני ההפך - כך שמי ששאל יקבל עזרה מקיפה יותר -
@ברוך1 למטה יש "מקרא" לסימנים האלו - איקס אומר קבצים שנמחקו ואפשר לשחזר אותם, סימן שאלה - לקבצים אבודים (קשה להבין במה מדובר אבל כנראה מדובר בקבצים שאיבדו את השם והתיקייה שלהם)
רק שים לב לכמה דברים
א. יש סיכוי שאפשר להוציא את הקבצים בלי שחזור
ב. הרצת על זה את התיקון של ווינדוס ?
ג. יש תוכנות טובות יותר
ד. מה מצב הדיסק ? הוא נפתח אבל ריק ?
ה. אולי כדאי לחבר את הכרטיס דרך מתאם מהיר יותר
ו. רוצה שאני יעזור לך בשליטה מרחוק ? (אם כן, תשלח צ'אט)