בירור | מתי נותנים דיסליק
-
@avraham-s אולי אצלך, יש מחשבים שהמגע על הפנים או שאין מספיק מתח באצבעות של הבנאדם
-
מה דעתכם שכשילחצו על הדיסלייק יקפוץ חלון:
משתמש יקר שים לב
נתינת דיסלייק הינה רק במידה והפוסט מכיל תוכן שאינו נכון ומטעה, ולא אם אינך חולק על תוכן הפוסט.
זכור:נתינת דיסלייק בפוסט שאינו מכיל תוכן מטעה וכדו' עלולה להביא להרחקתך.האם אתה בטוח שברצונך לתת דיסלייק
לא
כן -
@ראובן-שבתי חושב שאם תהיה חלונית קופצת שתצטרך לתת אישור לנתינת דיסלייק זה יפתור חלק ן הבעיה
יום אחד גיליתי שמישהו דיסלייק אותי דיווחתי לפיקוח אחרי שעה פונה אלי משתמש ואומר שפנה אליו יוסי מחשבים ושאל אותו ע"מ הוא דיסלייק אותי
למעשה מדובר בטעותוהוא חשב בכלל לתת לייק וכו'
אבל אם תהיה חלונית קופצת זה ימנע את הבעיה -
@צור אמר בבירור | מתי נותנים דיסליק:
@ראובן-שבתי חושב שאם תהיה חלונית קופצת שתצטרך לתת אישור לנתינת דיסלייק זה יפתור חלק ן הבעיה
יום אחד גיליתי שמישהו דיסלייק אותי דיווחתי לפיקוח אחרי שעה פונה אלי משתמש ואומר שפנה אליו יוסי מחשבים ושאל אותו ע"מ הוא דיסלייק אותי
למעשה מדובר בטעותוהוא חשב בכלל לתת לייק וכו'
אבל אם תהיה חלונית קופצת זה ימנע את הבעיהמסכים איתך אבל זה קצת נאיביות משום שרק אחוז אחד מכל הדיס לייקים הבעייתים זה טעויות..
-
@ראובן-שבתי אמר בבירור | מתי נותנים דיסליק:
מה דעתכם שכשילחצו על הדיסלייק יקפוץ חלון:
משתמש יקר שים לב וכו'פעם ראשונה וואלה..
פעם שנייה זכור לי משהו
פעם שלישית מי רואה בכלללא כל כך נכון כי עדיין אנשים יראו את ההבדל הגדול בין לייק לדיסלייק
וחוץ מזה מי שנותן יותר מפעם בשבוע כנראה אצלו הבעיה והוא ממילה יגזים ויתרגל ובסוף יחסם
וממילה לרוב האנשים זה יעזור כי הם לא עושים את זה כל יום