דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אזור המערכת
  3. באגים/הצעות ייעול
  4. הצעת ייעול | נעילה אוטומטית של נושאים שהיוצר לא עונה לתגובות

הצעת ייעול | נעילה אוטומטית של נושאים שהיוצר לא עונה לתגובות

מתוזמן נעוץ נעול הועבר באגים/הצעות ייעול
14 פוסטים 6 כותבים 293 צפיות 6 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • תורה צוה לנו משהת תורה צוה לנו משה

@ephraum-tzvi נכון.
    אבל אז צריך לערוך את התשובות בסדר של פתרונות ולא להשאיר משא ומתן בין המשתמשים, אני חושב, כדי להגביר את היעילות. אם כבר מדברים על התערבות בפוסט

8 מנותק
    8 מנותק
    87937
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי

@תורה-צוה-לנו-משה
    אולי באמת?
    או לעשות תקציר של הפוסטים בתחילת נושא

א תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • 8 87937

@תורה-צוה-לנו-משה
      אולי באמת?
      או לעשות תקציר של הפוסטים בתחילת נושא

א מנותק
      א מנותק
      אורי ש

@87937 מי יעשה את זה?
      יש לא מעט נושאים ושרשורים שנפתחים מידי יום, אתה חושב שיהיה מישהו שימצא זמן לעבור על כל השרשור ולנסח כמו שצריך אותו כסיכום???
      אני די בספק

8 תורה צוה לנו משהת 2 תגובות תגובה אחרונה
      0
      • א אורי ש

@87937 מי יעשה את זה?
        יש לא מעט נושאים ושרשורים שנפתחים מידי יום, אתה חושב שיהיה מישהו שימצא זמן לעבור על כל השרשור ולנסח כמו שצריך אותו כסיכום???
        אני די בספק

8 מנותק
        8 מנותק
        87937

@אורי-ש
        לא לנסח
        אלא כמו שהציעו בעבר להעלות את הפוסטים שפטרו את הבעיה

א ephraum tzviE 2 תגובות תגובה אחרונה
        0
        • 8 87937

@אורי-ש
          לא לנסח

א מנותק
          א מנותק
          אורי ש

@87937 זה כבר יש היום.

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • 8 87937

@אורי-ש
            לא לנסח

ephraum tzviE מנותק
            ephraum tzviE מנותק
            ephraum tzvi
            מדריכים

@87937 אם הנושא מסומן אצלך כשאלה ויש לך פוסט שהוא התשובה- תלחץ על השלוש נקודות ליד הפוסט ויש שם "סמן כתשובה הנכונה"...

תגובה 1 תגובה אחרונה
            1
            • א אורי ש

@87937 מי יעשה את זה?
              אני די בספק

תורה צוה לנו משהת מנותק
              תורה צוה לנו משהת מנותק
              תורה צוה לנו משה

@אורי-ש בקצור יש 2 אפשרויות:

1. הכסף יענה את הכל. אז תפתחו את הארנקים עם תרומת חודשית של 25 ש"ח חודשית. זה לא הרבה לנו, והמנהלים משקיעים שעות בפורום בחינם במקום לפרנס את הבית.
              2. שכל אחד מהמשתמשים פה יקח חלק אחד קטן ואפילו לשעות מסויימות. יש יותר מ17 אלף משתמשים. כ"א יתן משהו קטן בשעה-שעתיים מהיום. הניהול פה עובד בחינם, אז גם אתם יכולים לתת משהו בחינם.

תמיד תזכור: לא ימוש ספר התורה הזה מפיך והגית בו יומם ולילה. למה? כי אז תצליח את דרכיך ואז תשכיל.

צורצ תגובה 1 תגובה אחרונה
              2
              • תורה צוה לנו משהת תורה צוה לנו משה

@אורי-ש בקצור יש 2 אפשרויות:

1. הכסף יענה את הכל. אז תפתחו את הארנקים עם תרומת חודשית של 25 ש"ח חודשית. זה לא הרבה לנו, והמנהלים משקיעים שעות בפורום בחינם במקום לפרנס את הבית.
                2. שכל אחד מהמשתמשים פה יקח חלק אחד קטן ואפילו לשעות מסויימות. יש יותר מ17 אלף משתמשים. כ"א יתן משהו קטן בשעה-שעתיים מהיום. הניהול פה עובד בחינם, אז גם אתם יכולים לתת משהו בחינם.
                צורצ מנותק
                צורצ מנותק
                צור
                צוות פיקוח

@תורה-צוה-לנו-משה אמר בהצעת ייעול | נעילה אוטומטית של נושאים שהיוצר לא עונה לתגובות:

כ"א יתן משהו קטן בשעה-שעתיים מהיום

אוי ואבוי, חושב שאם המקצוענים האמיתיים בפורום ייקחו ע"ע בין 15-30 דקות אחריות בפורום זה יספיק די והותר

תורה צוה לנו משהת תגובה 1 תגובה אחרונה
                1
                • צורצ צור

@תורה-צוה-לנו-משה אמר בהצעת ייעול | נעילה אוטומטית של נושאים שהיוצר לא עונה לתגובות:

כ"א יתן משהו קטן בשעה-שעתיים מהיום

אוי ואבוי, חושב שאם המקצוענים האמיתיים בפורום ייקחו ע"ע בין 15-30 דקות אחריות בפורום זה יספיק די והותר

תורה צוה לנו משהת מנותק
                  תורה צוה לנו משהת מנותק
                  תורה צוה לנו משה

@צור נכון, קבל תיקון.
                  אבל אל תשכח שגם הזוטרים שבינינו גם נהנים מהפורום, אולי להם מתאים סעיף 2?
                  אני פשוט בדעה שאם אדם נהנה ממשהו, שגם יועיל לאותה מערכת. זה צריך להיות הדדי.

תמיד תזכור: לא ימוש ספר התורה הזה מפיך והגית בו יומם ולילה. למה? כי אז תצליח את דרכיך ואז תשכיל.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • ephraum tzviE ephraum tzvi

יצא לי הרבה פעמים להיפגש בנושאים שאנשים כותבים שם תגובות ויוצא הנושא בכלל לא פעיל בנידון
                    וזה גרם לסתם שרשורים ארוכים ודיונים ארוכים שסתם מעמיסים על הפורום.. אז חשבתי שאם תוכלו לעשות נעילה אוטומטית שאם יוצא הנושא לא עונה לתגובות ולא פעיל בכלל בנושא שהוא עצמו יצר- תיהיה נעילה אוטומטית וכך לא יהיו יותר מידי סיבוכים שבסוף הוא (יוצר הנושא) מקפיץ וזה עוד יותר מבלבל..
                    אם זה מסובך מידי אז אפשר להוסיף את זה בתור עוד סעיף בחוקי הפורום..
                    @שמואל @אלישי תודה ענקית על הפורום הנפלא הזה ועל התמיכה מבאג הכי קטן- להצעות לשיפור ובכללי על העזרה בפורום!!

א מנותק
                    א מנותק
                    אשר
                    כתב ב נערך לאחרונה על ידי אשר

@ephraum-tzvi אמר בהצעת ייעול | נעילה אוטומטית של נושאים שהיוצר לא עונה לתגובות:

יצא לי הרבה פעמים להיפגש בנושאים שאנשים כותבים שם תגובות ויוצא הנושא בכלל לא פעיל בנידון
                    וזה גרם לסתם שרשורים ארוכים ודיונים ארוכים שסתם מעמיסים על הפורום.. אז חשבתי שאם תוכלו לעשות נעילה אוטומטית שאם יוצא הנושא לא עונה לתגובות ולא פעיל בכלל בנושא שהוא עצמו יצר- תיהיה נעילה אוטומטית וכך לא יהיו יותר מידי סיבוכים שבסוף הוא (יוצר הנושא) מקפיץ וזה עוד יותר מבלבל..
                    @שמואל @אלישי תודה ענקית על הפורום הנפלא הזה ועל התמיכה מבאג הכי קטן- להצעות לשיפור ובכללי על העזרה בפורום!!

זה בעיה גדולה כי..
                    01 יש הרבה מקרים שאנשים לא מגיבים אבל תכלס זה עוזר למישהו אחר נכון?
                    אם כן אז זה שירת את המטרה של הפורום לעזור אז מה אם לא עזרו למבקש הראשון אז עזרו לשני!
                    02 בנוסף הרבה פעמים המבקש הראשון ע"י שעזרו לשני הוא פתר את בעייתו ממילא רק לא היה לו את השכל לכתוב תודה ע"כ בפוסט או בלייק
                    וזה לא סיבה לסגור
                    ע"כ מה שאתה אומר זה דבר מאוד גבולי וכל מקרה לגופו
                    03 אני יכול לומר לך שגם לי היה מקרה שלקח 2 ימים עד שענו לי ועד אז נפטר לי הבעיה כמובן לי היה שכל להגיב אבל לא כולם מבינים את זה.
                    עצם הרעיון נכון אבל במקרים קיצוניים מסוימים בלבד!

ephraum tzviE תגובה 1 תגובה אחרונה
                    1
                    • א אשר

@ephraum-tzvi אמר בהצעת ייעול | נעילה אוטומטית של נושאים שהיוצר לא עונה לתגובות:

זה בעיה גדולה כי..
                      אם כן אז זה שירת את המטרה של הפורום לעזור אז מה אם לא עזרו למבקש הראשון אז עזרו לשני!
                      02 בנוסף הרבה פעמים המבקש הראשון ע"י שעזרו לשני הוא פתר את בעייתו ממילא רק לא היה לו את השכל לכתוב תודה ע"כ בפוסט או בלייק
                      וזה לא סיבה לסגור
                      ע"כ מה שאתה אומר זה דבר מאוד גבולי וכל מקרה לגופו
                      03 אני יכול לומר לך שגם לי היה מקרה שלקח 2 ימים עד שענו לי ועד אז נפטר לי הבעיה כמובן לי היה שכל להגיב אבל לא כולם מבינים את זה.

ephraum tzviE מנותק
                      ephraum tzviE מנותק
                      ephraum tzvi
                      מדריכים
                      כתב ב נערך לאחרונה על ידי ephraum tzvi

@אשר אמר בהצעת ייעול | נעילה אוטומטית של נושאים שהיוצר לא עונה לתגובות:

הבעיה היא לא במענה, הבעיה יותר ביוצר הנושא כך שהמקרה זה מקרה שלא אמורים לנעול נושא על זה שלא עונים לך ולא עוזרים..

בנוסף הרבה פעמים המבקש הראשון ע"י שעזרו לשני הוא פתר את בעייתו ממילא רק לא היה לו את השכל לכתוב תודה ע"כ בפוסט או בלייק
                      וזה לא סיבה לסגור

לכן בד''כ כותבים משו כמו "תעדכן"..

לכן אמרתי לנעול, לא אמרתי למחוק..ואם זה עוזר למשתמשים אחרים- הם כמובן יכולים לקרוא את הפתרון/ות שנתנו שם ואם זה לא עזר הם יכולים לפתוח נושא חדש (למרות שכשאני חושב על זה זה יכול קצת לגרום לאי סדר בכך שיש כמה נושאים על אותו דבר..אבל במחשבה שניה- אם נושא אחד לא עזר אז המשתמשים הבאים יבדקו בנושא השני שזה מה שיש כבר עכשיו בפורום)
                      מצטער שעניתי בסדר ההפוף אבל מקווה שהובנתי

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון
                      0
                      • חוקי הפורום
                      • פופולרי
                      • לא נפתר