הצעת ייעול | נעילה אוטומטית של נושאים שהיוצר לא עונה לתגובות
-
@ephraum-tzvi נכון.
אבל אז צריך לערוך את התשובות בסדר של פתרונות ולא להשאיר משא ומתן בין המשתמשים, אני חושב, כדי להגביר את היעילות. אם כבר מדברים על התערבות בפוסט -
@תורה-צוה-לנו-משה
אולי באמת?
או לעשות תקציר של הפוסטים בתחילת נושא -
@אורי-ש בקצור יש 2 אפשרויות:
- הכסף יענה את הכל. אז תפתחו את הארנקים עם תרומת חודשית של 25 ש"ח חודשית. זה לא הרבה לנו, והמנהלים משקיעים שעות בפורום בחינם במקום לפרנס את הבית.
- שכל אחד מהמשתמשים פה יקח חלק אחד קטן ואפילו לשעות מסויימות. יש יותר מ17 אלף משתמשים. כ"א יתן משהו קטן בשעה-שעתיים מהיום. הניהול פה עובד בחינם, אז גם אתם יכולים לתת משהו בחינם.
-
@תורה-צוה-לנו-משה אמר בהצעת ייעול | נעילה אוטומטית של נושאים שהיוצר לא עונה לתגובות:
כ"א יתן משהו קטן בשעה-שעתיים מהיום
אוי ואבוי, חושב שאם המקצוענים האמיתיים בפורום ייקחו ע"ע בין 15-30 דקות אחריות בפורום זה יספיק די והותר
-
@ephraum-tzvi אמר בהצעת ייעול | נעילה אוטומטית של נושאים שהיוצר לא עונה לתגובות:
יצא לי הרבה פעמים להיפגש בנושאים שאנשים כותבים שם תגובות ויוצא הנושא בכלל לא פעיל בנידון
וזה גרם לסתם שרשורים ארוכים ודיונים ארוכים שסתם מעמיסים על הפורום.. אז חשבתי שאם תוכלו לעשות נעילה אוטומטית שאם יוצא הנושא לא עונה לתגובות ולא פעיל בכלל בנושא שהוא עצמו יצר- תיהיה נעילה אוטומטית וכך לא יהיו יותר מידי סיבוכים שבסוף הוא (יוצר הנושא) מקפיץ וזה עוד יותר מבלבל..
אם זה מסובך מידי אז אפשר להוסיף את זה בתור עוד סעיף בחוקי הפורום..
@שמואל @אלישי תודה ענקית על הפורום הנפלא הזה ועל התמיכה מבאג הכי קטן- להצעות לשיפור ובכללי על העזרה בפורום!!זה בעיה גדולה כי..
01 יש הרבה מקרים שאנשים לא מגיבים אבל תכלס זה עוזר למישהו אחר נכון?
אם כן אז זה שירת את המטרה של הפורום לעזור אז מה אם לא עזרו למבקש הראשון אז עזרו לשני!
02 בנוסף הרבה פעמים המבקש הראשון ע"י שעזרו לשני הוא פתר את בעייתו ממילא רק לא היה לו את השכל לכתוב תודה ע"כ בפוסט או בלייק
וזה לא סיבה לסגור
ע"כ מה שאתה אומר זה דבר מאוד גבולי וכל מקרה לגופו
03 אני יכול לומר לך שגם לי היה מקרה שלקח 2 ימים עד שענו לי ועד אז נפטר לי הבעיה כמובן לי היה שכל להגיב אבל לא כולם מבינים את זה.
עצם הרעיון נכון אבל במקרים קיצוניים מסוימים בלבד! -
@אשר אמר בהצעת ייעול | נעילה אוטומטית של נושאים שהיוצר לא עונה לתגובות:
03 אני יכול לומר לך שגם לי היה מקרה שלקח 2 ימים עד שענו לי ועד אז נפטר לי הבעיה כמובן לי היה שכל להגיב אבל לא כולם מבינים את זה.
עצם הרעיון נכון אבל במקרים קיצוניים מסוימים בלבד!הבעיה היא לא במענה, הבעיה יותר ביוצר הנושא כך שהמקרה זה מקרה שלא אמורים לנעול נושא על זה שלא עונים לך ולא עוזרים..
בנוסף הרבה פעמים המבקש הראשון ע"י שעזרו לשני הוא פתר את בעייתו ממילא רק לא היה לו את השכל לכתוב תודה ע"כ בפוסט או בלייק
וזה לא סיבה לסגורלכן בד''כ כותבים משו כמו "תעדכן"..
01 יש הרבה מקרים שאנשים לא מגיבים אבל תכלס זה עוזר למישהו אחר נכון?
לכן אמרתי לנעול, לא אמרתי למחוק..ואם זה עוזר למשתמשים אחרים- הם כמובן יכולים לקרוא את הפתרון/ות שנתנו שם ואם זה לא עזר הם יכולים לפתוח נושא חדש (למרות שכשאני חושב על זה זה יכול קצת לגרום לאי סדר בכך שיש כמה נושאים על אותו דבר..אבל במחשבה שניה- אם נושא אחד לא עזר אז המשתמשים הבאים יבדקו בנושא השני שזה מה שיש כבר עכשיו בפורום)
מצטער שעניתי בסדר ההפוף אבל מקווה שהובנתי