עזרה | נעילת קבצים בנוקיה C2
-
@צוק שכחתי....
אני לא זוכר בדיוק איך עובד סי-2 - כי אני משתמש ב-208,
אבל ממה שזכור לי - תנסה לעשות תיקיה מוסתרת כמו ש @ephraum-tzvi כתב לך,
ואח''כ תכניס קישור לתיקיה זו באחד מאנשי-הקשר שלך ב''מעבר לכתובת'' - כמדומני שזה כן יפתח לך את התיקיה למרות שהיא מוסתרת -
@צוק אמר בעזרה | נעילת קבצים בנוקיה C2:
@זבון-וזבין אמר בעזרה | נעילת קבצים בנוקיה C2:
@צוק נכון,
תוכל לפתוח רק דרך ה-blueftp עם הקוד שבחרתמה הכוונה?
הקובץ הדחוס לא ייפתח בכלל גם לא דרך היישום בלי הקשת הקוד שבחרת,
ובמכשיר לא תוכל בכלל לפתוח את זה - רק דרך היישום עם הקשת הקוד -
@זבון-וזבין איך אני עושה את זה? להעתיק את כתובת הקובץ?
-
@צוק שכחתי....
אני לא זוכר בדיוק איך עובד סי-2 - כי אני משתמש ב-208,
אבל ממה שזכור לי - תנסה לעשות תיקיה מוסתרת כמו ש @ephraum-tzvi כתב לך,
ואח''כ תכניס קישור לתיקיה זו באחד מאנשי-הקשר שלך ב''מעבר לכתובת'' - כמדומני שזה כן יפתח לך את התיקיה למרות שהיא מוסתרתאיך?
-
ואח''כ תכניס קישור לתיקיה זו באחד מאנשי-הקשר שלך ב''מעבר לכתובת'' - כמדומני שזה כן יפתח לך את התיקיה למרות שהיא מוסתרת
אם החברים שלו מהישיבה יודעים לעשות את זה וזוכרים את הכתובת שהם צריכים להוסיף וכו'- הם גם יודעים להוריד יישום של בלוטוס+ חדש ולפתוח את הקבצים בלי סיסמא..(למרות שאולי בקבצים דחוסים יש בכל זאת סיסמא? אתה יכול לבדוק???)
-
@ephraum-tzvi הגזמת
אני לא צריך כזה נעילה חזקה
הם לא כזה יטרחו פשוט רציתי שכשמישהו לוקח לי תפלאפון לעיין בו לא יראה כמה תיקיות זה הכל?
ולפתוח כל פעם את התיקיות דרך היישום זה לא כל כך נוח לי יש אפשרות להכניס לקובץ עצמו סיסמא? -
@ephraum-tzvi אמר בעזרה | נעילת קבצים בנוקיה C2:
ואח''כ תכניס קישור לתיקיה זו באחד מאנשי-הקשר שלך ב''מעבר לכתובת'' - כמדומני שזה כן יפתח לך את התיקיה למרות שהיא מוסתרת
אם החברים שלו מהישיבה יודעים לעשות את זה וזוכרים את הכתובת שהם צריכים להוסיף וכו'- הם גם יודעים להוריד יישום של בלוטוס+ חדש ולפתוח את הקבצים בלי סיסמא..(למרות שאולי בקבצים דחוסים יש בכל זאת סיסמא? אתה יכול לבדוק???)
בקבצים דחוסים אפשר להגדיר סיסמא