בקשה | הצגת אפליקציות מותקנות
-
@יצחק-א קודם כל תמצא לך הרחבה של פריסת מסך כמו שאתה רוצה (תמונה כותרת ואולי גם תת כותרת, וכפתור) ושתהיה דינמית
דבר שני תוריד הרחבה לניהול אפליקציות (כדי לקבל את הסמל, שם, וחבילה)
שלב שלישי בתחילת המסך תטען את התמונות של כל האפליקציות לרשימה משתנה אחת ואת כל השמות לרשימה שניה וכן את החבילות
שלב רביעי תטען את הרשימות האלו לאריחים הדינמים
שלב חמישי תגדיר בכפתור רכיב הסרת חבילות ואז תכניס לתוכו את השם חבילה של אותו "שורה" שנלחצה ע"י שליפה של השם חבילה מתוך הרשימה
וכאן בטח תשאל, נו פה נתקעתי.. איך הרכיב הסרה או הפקודת shell יודעים את השם חבילה (מה הם נביאים?!)
אז כך תצטרך לשלוף את זה מתוך הרשימה המשתנה, אז מה שתעשה זה תגרור רכיב של מה יקרה כאשר ילחץ הכפתור ומכיוון שזה דינמי אז הוא לא אומר איזה כפתור נלחץ אלא יש לך בלוק id לוקלי להוספה לבלוק הזה שם תגדיר רכיב הסרה ואז תעשה שליפה מתוך הרשימה ותגדיר את המיקום ברשימה לשליפה, את ה id שהוספת...
מקווה שלא דיברתי סינית
ואם הבנת אותי ואתה מנסה את זה שים לב שיש הבדל בין גרסאות האנדרואיד לגבי נראות של האפליקציות לאפליקציות חיצוניות וכן לגבי ההרשאות שצריך לתת
הא עוד משהו, לפעמים לוקח כמה שניות עד שהרשימה של האפליקציות עולה, אז לעיצוב מודרני יותר תוסיף רכיב ספינר....
הנה תמונה של ההתחלה
כאן יש לך את ההרחבה לקבלת רשימת אפליקציות כולל תמונה ושם
וכאן יש לך הרחבה להסרת אפליקציה לפי שם חבילה -
קודם כל תודה על כל ההסבר אבל לא כ"כ הבנתי יש לך דף כזה מוכן ? (ais) תמונת בלוקים מלאה?
לא היה לי פרויקט מוכן, מה שכן היה לי קצת זמן לבנות לך משהו, אבל לא הרבה זמן אז כך שתיקח בחשבון שעיצוב והתאמה, עליך..
השתמשתי בשתי הרחבות
ColinTreeListView
Launcher
הבעיות שלך זה שאין כפתור ברשימה הדינמית שאני השתמשתי - חיסרון קוסמטי
הבעיה השניה זה בהרחבת לאנצ'ר להצגת כל האפליקציות שהיא גם יוצרת מסך בית
עוד הערה קטנה אני השתמשתי במסיר המובנה של אנדרואיד ולא בפקודת shell אם תרצה בכל אופן להשתמש ב shell התהליך אותו תהליך אבל אז זה ידרוש רוט
הא וגם לא עשיתי ספינר אז כך שכל החסרי סבלנות יצאו מהאפליקציה לפני שהרשימה תטען (פשוט לוקח לה קצת זמן...)
דוגמה להסרת אפליקציות.aia
מסיר אפליקציות.apk