בירור | שליחת מייל אוטומטי עם צילום מסך
-
קיים בהחלט:
https://mitmachim.top/topic/35718/להורדה-תוכנת-לידע-ולהודיע-לניטור-חיבור-המחשב-לרשת-להיט
כרגע יש בעיה עם שרת גוגל, הם מצריכים כניסה דרך גוגל, ולכאורה זה גורם שצריך עדכון (לא בטוח), אבל זה עבד לי מצויין כשהשתמשתי בזה בעבר.עריכה: אין שום בעיה! הכל מסודר ב"ה, מי שצריך הסבר שיגש אליי.
בהצלחה רבה! -
גוגל החמירו את המדיניות וכך תקעו את כל הציוד בעולם כולל מכונות צילום ומדפסות שהיו סורקות למאייל
הפתרון הוא הפעלת אימות דו שלבי
הוספת סיסמה יחודית לאפליקציה (ניתן להשתמש לכל המכשירים באותה אחת) -
@אמיר אמר בבירור | שליחת מייל אוטומטי עם צילום מסך:
גוגל החמירו את המדיניות וכך תקעו את כל הציוד בעולם כולל מכונות צילום ומדפסות שהיו סורקות למאייל
הוספת סיסמה יחודית לאפליקציה (ניתן להשתמש לכל המכשירים באותה אחת)קראתי על הפיתרון הזה בסטאק אוברפלוא, צריך לברר איך זה בדיוק עובד, בינתים לא כ"כ הנבתי.
תוכל להסביר לי בטלפון: 0583292679
תודה רבה.עריכה: אגב, הקובץ המצורף בתגובה שלך לא תקין.
עריכה: הי! בעזרת ה' יתברך לעולם!
קרדיט ל @A0533057932 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא הסביר לי איך לפתור את הבעיה.בקיצור הכל בסדר, עובד מצויין! שולח את המייל והכל.
ישתבח שמו לעד! -
@לומדעס @לבנימין-אמר
הכל בסדר, התוכנה עובדת מצויין! -
-
בדקתי אצלי ותקין
לעוד מישהו לא נפתח ?
מה עובד אצלך? קנית ממני את 'לידי ולהודיע'?
-
כתבת שהקובץ שצירפתי לא תקין
-
@es0583292679 אמר בבירור | שליחת מייל אוטומטי עם צילום מסך:
הוספת סיסמה יחודית לאפליקציה (ניתן להשתמש לכל המכשירים באותה אחת)קראתי על הפיתרון הזה בסטאק אוברפלוא, צריך לברר איך זה בדיוק עובד, בינתים לא כ"כ הנבתי.
קרדיט ל @A0533057932 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא הסביר לי איך לפתור את הבעיה.בקיצור הכל בסדר, עובד מצויין! שולח את המייל והכל.
ישתבח שמו לעד!יש עוד משהו אחר שלא עולה כסף ?
-
@לומדעס אמר בבירור | שליחת מייל אוטומטי עם צילום מסך:
@es0583292679 אמר בבירור | שליחת מייל אוטומטי עם צילום מסך:
ישתבח שמו לעד!יש עוד משהו אחר שלא עולה כסף ?
התוכנה הזו
ותגדיר שהקבצים ישמרו בתיקית דרופבוקס או גוגל דרייב שמותקן התוכנה על המחשב המרוחק וגם על שלך