להורדה | עולם של בית המקדש
-
היי חברים, אנחנו בחודש תמוז, חודש שבו התחיל פורענות חורבן בית המקדש, לעיתים אנו שוכחים קצת מה זה בית המקדש, ולפעמים אנו מחפשים איזה דרך לראות משהו ממנו, אז הגיתי פתרון.
יש לי עולם שבניתי בו את בית המקדש והר הבית, די לפרטי פרטים, אפשר להסתובב בו ולממש חווית כניסה לבית המקדש. [כמובן שאי"ז התכלית בבית המקדש היופי אלא הרוחניות, אבל את זה אני אשאיר לשיחה של הרב בליל תשעה באב...]
דא עקא, שבניתי אותו בפלטפורמה של minecraft שאחרי הכל שסה"כ מדובר בבניית לבנים וכזה, זה משחק לכל דבר וענין, שאסור לדון בו ע"ג הפורום הנהדר הזה.
לכן לא אפרט את האופן בו אפשר להשיג את המשחק או לדון על המשחק בשום אופן!,
לא לפנות אליי בצ'אט וכזה!!!, ואני לא הולך לשתף את המשחק הנ"ל בשום אופן!מי שכבר יש לו את זה החלטתי לשתף אותו בעולם היפהפה הזה של בית המקדש, כל שאלה בעניין תגרום למחיקת הפוסט לצערי!!!
[שימו לב, כפי שידוע לי באנדרואיד כן מותר לדון פה על משחקים, והוא זמין באנדרואיד, אלא שאין לי מושג איך מעבירים עולם שמבוסס ג'אווה למיינקראפט של אנדרואיד]
אז חשוב לפני שאתחיל בסקירה:
העולם הזה הוא פרטי ואני שומר על כל זכויות היוצרים, לרבות שינויים לאחר זמן, אין להעביר אותו בצורה שאינו הורדה מהפורום, או לפרסם קישור לפה בשם מישהו שאינו אני!
זוהי עבודה של שנים, ונחשב גזל גמור!תמונות:
הורדה:
העולם הוא כאן: לחלץ מהכיווץ, ולהעביר לתייקית ה saves:
sa.rarמוד לבהמות וכלי המקדש כאן: להעביר לתיקיית המודים. [נתמך ב 1.16.5]
לא חובה אבל חשוב!
השמיים והצל כאן, [לתיקיית ה shaderpacks חייבים optiphine!]
העולם הבסיסי כאן את ההמשך אני אעלה כשאתפנה
-
פוסט זה נמחק!
-
מעודכן
-