בירור | האם צריך גם רכיב של מצלמה ומיקרופון כשמזמינים מולטימדיה לרכב או שמספיק מה שיש כבר?
-
יש לי רכב טיוטה ורסו 2016
אני רוצה להזמין מערת מולטימדיה אנדרואיד
השאלה אם צריך להזמין גם ריכב של מצלמה ומיקרופון בשביל זה או שהמערכת מתחברת לרכיבים שיש כבר על הרכב? -
@שמעון-חבצלת יש לך כבר מצלמת רוורס?
כי אם יש לך אפשר לחבר אותו למערכת ורכיב שמע זה מיקרופון שעולה כמה שקלים אבל אם יש לך מיקרופון חיצוני אז אתה יכול לחבר אותו -
@מוטי-ברנד אמר בבירור | האם צריך גם רכיב של מצלמה ומיקרופון כשמזמינים מולטימדיה לרכב או שמספיק מה שיש כבר?:
@שמעון-חבצלת יש לך כבר מצלמת רוורס?
כי אם יש לך אפשר לחבר אותו למערכת ורכיב שמע זה מיקרופון שעולה כמה שקלים אבל אם יש לך מיקרופון חיצוני אז אתה יכול לחבר אותוזה לא נכון
אם בצמה אין חיבור למיקרופון חיצוני אז הוא לא יצליח לחבר מיקרופון (תמיד תוכל להשתמש במקרופון מובנה רק תדע שבדרך כלל זה דפוק על גבול הלא שימושי)
מצלמה תמיד יש חיבור (לפחות אני לא נתקלתי במערכת שאינה תומכת) -
@ראובן-שבתי אבל היום יש לי כבר מיקרופון על הרכב כי יש לי כבר מסך רק שהוא לא אנדרואיד... (זה 2016)
-
@שמעון-חבצלת אמר בבירור | האם צריך גם רכיב של מצלמה ומיקרופון כשמזמינים מולטימדיה לרכב או שמספיק מה שיש כבר?:
@ראובן-שבתי אבל היום יש לי כבר מיקרופון על הרכב כי יש לי כבר מסך רק שהוא לא אנדרואיד... (זה 2016)
זה לא משנה מה יש לך היום
כי ביחד עם המכשיר מחליפים את כל החיבורים.. -
@ראובן-שבתי אמר בבירור | האם צריך גם רכיב של מצלמה ומיקרופון כשמזמינים מולטימדיה לרכב או שמספיק מה שיש כבר?:
אם בצמה אין חיבור למיקרופון חיצוני אז הוא לא יצליח לחבר מיקרופון
בדרך כלל בכל המערכות יש חיבור למיקרופון, או בצמה או חיבור ישיר במערכת
-
@ITAMAR25 אמר בבירור | האם צריך גם רכיב של מצלמה ומיקרופון כשמזמינים מולטימדיה לרכב או שמספיק מה שיש כבר?:
@ראובן-שבתי אמר בבירור | האם צריך גם רכיב של מצלמה ומיקרופון כשמזמינים מולטימדיה לרכב או שמספיק מה שיש כבר?:
אם בצמה אין חיבור למיקרופון חיצוני אז הוא לא יצליח לחבר מיקרופון
בדרך כלל בכל המערכות יש חיבור למיקרופון, או בצמה או חיבור ישיר במערכת
אני לא יודע מה אתה קורה בדרך כלל..
ממה שאני ראיתי בהרבה מהמערכות אין את כל החיבורים אלא חלק
למשל- מצלמה וסים או מצלמה ודיבורית או מצלמת דרך ומצלמת רוורס
לא מכיר הרבה מערכות שכוללות את כל החיבורים
בדרך כלל דיבורית זה משהו שפחות יש.. בגלל שהמערכת מגיע עם דיבורית מובנת (שזה דפוק להחריד ברוב המקרים)
אני לא אומר שאין דבר כזה הכל אבל צריך לבדוק טוב טוב כי בצמות שהם מביאים בדרך כלל זה אחד על חשבון השני ואין הכל