באג | קטגוריית "אחר"
-
יש לי מכשרי טאבלט A8 ויש לו באג שכל הזמן צובר אחסון בשם "אחר" בתיקיית קבצים, בהגדרות באחסון הוא לא מופיע רק בתיקיית קבצים, הוא מפוצץ לי את המכשיר, אין לי מושג איך למחוק את זה או לעצור את הצבירת אחסון, כבר עשיתי למכשיר 5 פעמים ריקברי איפוס, אם יש למישהו פיתרון למחוק את זה אפליקציה או תוכנה או דרך לעצור את זה אולי באג בגירסה, זה מאוד יעזור לי
-
@mefateach לא ניתן ללחןץ על אחר, אני כבר הבנתי זה קשור לתיקיית data שיש בתיקיית android אבל אין דרך למחוק אותו, התקנתי אפליקתיה שמראה לי את התיקייה אל לא נותן למחוק, ואני מחפש דרך למחוק או לעתור את זה, אני עכשיו נאלצתי לעשות פעם שישת תוך 3 חודשים איפוס למכשיר
-
@יצחק-מאיר התיקייה הזאת מכילה את הנתונים של האפליקציות... זה אומר שאם תמחק את זה... כנראה התקנת הרבה אפליקציות, אם יש לך ווצאפ, טלגרם או כל אפליקציה אחרת שמורידה הרבה נתונים תנקה מטמון, ואם לא עוזר, תנקה נתונים, ניקוי נתונים פירושו למחוק את כל הקבצים של האפליקציה כך שהאפליקצה כמו שהתקנת אותו, מסתבר גם שזה יגרום לניתוק מהחשבון... ועוד.
לא לוקח אחריות! -
@mefateach תודה על המשוב, באם המטמון מראה לי רק נגיד 250 מגה בייט, זה אומר שזה המטמון או שבאמת יש עוד, כי חיפשתי באפלקציות והכל ביחד לא מגיע ל40 ג'גיה, שזה בעצם "אחר", וגן הוואטסאפ, אני מוחק את הקבצים המיותרים דרך האפלקיצה SD ... וכלום לא עוזר, זה עושה ניקוי מערכת ומוחק את הגיבויים וכו' אבל לא מקטין את ה "אחר"