המלצה | העברת כספים ב"ביט" בשיחה קולית מטלפון כשר!
-
בהמשך לנושא כאן, ולעובדה שנחסמה האפשרות להשתמש בביט שלא הותקן מהחנות, מה שמונע ממשתמשי נטפרי להשתמש בו, אנו מגבשים פנייה להנהלת בנק הפועלים שיפתחו אופציה לעשות זאת מהטלפון הכשר, כפי שבבנק שלהם הוא היחיד בו אפשר לעשות העברה בנקאית בצורה כזו.
ברגע שיגיע למספר חתימות נכבד יועבר לבנק הפועלים.
גם אתם מעוניינים? כנסו וחתמו:
https://www.atzuma.co.il/bitkosher
שתפו את העצומה
@צוות-פיקוח מקווה שזה בסדר כאן, אם לא - פשוט תמחקו -
-
-
@EBA המעלה בביט בשונה משאר הבנקים שאפשר להעביר כסף לפי מספר פלאפון ולא לפי מספר חשבון בנק...
הרי כולנו יודעים מספרי פלאפון של חברים אבל את המספר חשבון בנק והסניף- לא...
כדאי שתדגיש את זה.. שאנשים יבינו למה זה נצרך
נ.ב. נשאלת השאלה איך ירשמו לדבר כזה... בשונה מבנק שאתה כבר מחובר לחשבון בנק שלך ואתה עושה העברה מהפלאפון רק אחרי שהבנקאי מביא לך קוד...
בשביל ליצור חשבון בביט הם יצטרכו להקים אתר או משהו כזה שתוכל ליצור חשבון על המספר שלך... ולא מאמין שישקיעו בזה כסף -
@ראובן-שבתי שאלת את עצמך פעם למה אי אפשר להשתמש בביט דרך אתר אינטרנט?!
אין לי תשובה ברורה אבל מסתבר שתחילת התשובה שחלק מהרעיון של ביט זה הקלות וה'קוליות' שקיים רק באפליקציה וא"כ כמו שאתר לא פיתחו בוודאי שגם טלפון לא.מה שכן, לא ברור למה לא ניתן כיום בבנק להעביר מחשבון לחשבון לפי כתובת מייל או מספר טלפון כפי שניתן בארצות הברית. אולי בקטע הזה אפשר להפעיל לחץ
-
@aiib אמר בהמלצה | העברת כספים ב"ביט" בשיחה קולית מטלפון כשר!:
מה שכן, לא ברור למה לא ניתן כיום בבנק להעביר מחשבון לחשבון לפי כתובת מייל או מספר טלפון כפי שניתן בארצות הברית. אולי בקטע הזה אפשר להפעיל לחץ
בשביל זה אתה צריך לפנות למפקח על הבנקים כדי יגיד לכל הבנקים להיערך לכך ואז
במקרה הטוב עוד כמה שנים זה יקרה
מדובר פה על שינוי מדיניות רציני מאוד
@EBA לא הצלחתי להבין איך זה יעזור הפיתרון של העברה טלפונית
בסוף אתה צריך אפליקציה כדי לנהל את החשבון שלך
אני כבר הייתי פונה אליהם ומבקש שגם אפליקציות שהותקנו מחוץ לחנות יעבדו כרגיל -