בקשת מידע | מצלמות אבטחה IP ללא סמארטפון
-
@A0533057932 תוך כדי אני מנסה עוד משהו כי גיליתי שבחברה מסוימת ניתן להירשם באתר ולא רק באפליקציה ואז להינכס לאפליקציה הצלחתי הבעיה היא שלא ניתן להיכנס לוויפי של המכשיר בAP משהו כי בעצם לאימולטור אין וויפי אמיתי כנראה יש למישהו רעיון? עיינו בתמונה
(בינתים אני כמובן מנסה גם את הרעיון שלך תוך כדי רק שים לב מה היה כתוב לי באימולטור בלי קשר כי אולי זה יהיה יותר פשוט) -
@A0533057932 אמר בבקשת מידע | מצלמות אבטחה IP ללא סמארטפון:
@אשר https://www.osboxes.org/guide/#:~:text=How to attach/configure image with VMware (VMDK file version)%3F
זה לא אותו תוכנה כמו שהבאת או שזה גירסה אחרת אני בתפריט הראשי וזה מה שרואים בתמונה
-
@aiib אמר בבקשת מידע | מצלמות אבטחה IP ללא סמארטפון:
@אשר אולי פשוט תקנה מצלמה אחרת שלא דורשת אפליקציה?
אין חיה כזאת אא"כ אני אקנה מצלמה עם DVR מובנה עם 4 מצלמות ב1200 ש"ח לפחות או באלי אקספרס ב350 מינימום ו100% נזקים
@aiib אמר בבקשת מידע | מצלמות אבטחה IP ללא סמארטפון:
@אשר אמר בבקשת מידע | מצלמות אבטחה IP ללא סמארטפון:
עד למטה 3 קומות
יש קליטה מספיק יציבה וטובה ב3 קומות?!
זה לא הבעיה יש מגביר וויפי
-
@אשר בטוח שיש מצלמות אולי פחות משוכללות עם שמירה בכרטיס זכרון.
במידה ויש תאורה סבירה זה יכול לעלות כמה דולרים בודדים באליאקספרס.אגב, המצלמות של שיאומי, לא צריך רק צימוד חד פעמי עם האפליקציה? וגם אם לא, תקח ממישהו חד פעמי ואחר כך אם יגנבו האופניים תקח שוב ותסתכל מי גנב
-
עברתי על רוב האשכול ולא מצאתי מספיק נתונים כדי לעזור
איזו מצלמה איזה חברה
מה בדיוק המטרה וכו'יש מצלמות שאין לה גישה ברשת המקומית , רק דרך האינטרנט
יש מצלמות עם ממשק WEB ויש כאלו עם תוכנה במחשב וכו' וכו'דווקא המותגים שיומי וכדו סגורים ומצומצמים יותר
-
@אני-אני-1 אמר בבקשת מידע | מצלמות אבטחה IP ללא סמארטפון:
@אמיר
דיברתי איתו אתמול.
זה קישור לאתר החברה של המצלמות.
הוא הוריד למחשב את התוכנה ולא ידע איך להתחבר למצלמה.לייתר דיוק הצלחתי להתחבר רק לא הצלחתי להתחברר בWIFI רק עם כבלים וזה לא שייך
כעת נפלתי ואני מקווה שזה לא שבר ואני תקוע ולא יכול להמשיך אני מקווה שמחר אני אוכל לדבר
ולהיעזר
תודה רבה