בקשת מידע | בעיה רצינית בסטטוס בוואטסאפ
-
@מיכל123 אמר בבקשת מידע | בעיה רצינית בסטטוס בוואטסאפ:
**
שלום לכולכם,
אשמח ממש לעזרה, יש לי בעיה בהעלאת סטטוסים בוואטסאפ,לוקח המון זמן עד שמעלה,והרבה פעמים לא עולה,גם שמוחקת לנסות שוב,הוא מסתובב ופשוט נשאר על מחיקה!,יש לי הרבה אנשי קשר ניסתי להשתיק הרבה,לעשות עידכונים,קניתי טלפון הכי חדש של סמסונג רק בשביל זה בתקווה שיעזור(s22 ultra) וזה בכלל לא עזר לצערי!, מחוברת לחברת נתיב,**
מה אפשר לעשות? אין לי מושג מה הבעיהחבל שקנית טלפון חדש רק בשביל זה!
יש עכשיו בעיות כלליות בוואצאפ!
א. אל תתבאסי על הטלפון כי זה אחלה טלפון אז!!!!
ב. תנסי לשחק עם האנשי קשר, המלצה שלי לפני שאת עושה משהו תגבי את כל האנשי קשר לקובץ VCF למקרה שימחק לך אנשי קשר
עכשיו פשוט תתחילי למחוק אנשי קשר כפולים וגם כל מיני מספרים מוזרים!
וכן למזג אנשי קשר!
זה עבדוה קשה אבל זה הדבר היחיד שיכול לעזור!הטלפון לא משנה יהיה לך את הבעיות האלו אותו דבר גם בשיאומי מקשים וגם באייפון 13 פרו מקס וגם בסמסונג S22!
אני מכיר מישהו שאין לו עצבים לסדר את האנשי קשר והוא ממשיך לסבול, והוא מעלה סטטוס בערב, וזה עולה רק בצהריים יום למחרת
-
@מיכל123 אני גר בבית שמש ויש לי אותה בעיה, ויש פעמים שזה לא יעלה במשך כל ה24 שעות, גם תמונות/סירטונים שאני שולח זה יוצא אחרי כמה דקות... אמרו לי שאו שיש בעיה בין הסים לטלפון, {כלומר, סים מדי חדש(G4) לטלפון ישן או להפך,} או שפשוט אין קליטה טובה של כל הדורות ובפרט של דור 4 בבית שמש - בעיה ידוע בבית שמש..
-
@מיכל123 זה לא קשור לחסימה!
הבעיה בוואצאפ, ברגע שיש פול אנשי קשר זה עושה בעיות!
אני עזבתי בגלל זה את המאגרים!
הנה את אמרת בפרוש ברגע שהוספת מאגרים אז הבעיות החמירו!
כי זה מכפיל את האנשי קשר ועושה מלא בעיות!
כרגע אין פתרון וזה לא משנה איזה טלפון או איזה חסימה זה! -
**
שלום לכולכם,
אשמח ממש לעזרה, יש לי בעיה בהעלאת סטטוסים בוואטסאפ,לוקח המון זמן עד שמעלה,והרבה פעמים לא עולה,גם שמוחקת לנסות שוב,הוא מסתובב ופשוט נשאר על מחיקה!,יש לי הרבה אנשי קשר ניסתי להשתיק הרבה,לעשות עידכונים,קניתי טלפון הכי חדש של סמסונג רק בשביל זה בתקווה שיעזור(s22 ultra) וזה בכלל לא עזר לצערי!, מחוברת לחברת נתיב,**
מה אפשר לעשות? אין לי מושג מה הבעיהראוטר הוא הפיתרון היחיד
-
@חראשו אמר בבקשת מידע | בעיה רצינית בסטטוס בוואטסאפ:
**
שלום לכולכם,
מה אפשר לעשות? אין לי מושג מה הבעיהראוטר הוא הפיתרון היחיד
לא יעזור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הבעיה זה בוואצאפ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
@חיים-גרין כמה צופים יש לך שאתה כ"כ בטוח?
אני מכיר כמה עם 40K אנשי קשר ואלפי צופים ומנסיון זה מה שפתר את הבעיה (אמנם לא לגמרי, יש תקיעות לפעמים אבל הפער הוא פי כמה, מסטטוס שהיה עולה אחרי כמה שעות, רובם עולים תוך כמה דקות)
ונכון, לא עוזר לקנות פלאפון חדש (אלא א"כ אתה עובד על שיאומי הקטן..)
-
@חיים-גרין כמה צופים יש לך שאתה כ"כ בטוח?
אני מכיר כמה עם 40K אנשי קשר ואלפי צופים ומנסיון זה מה שפתר את הבעיה
ונכון, לא עוזר לקנות פלאפון חדש
1500
היה לי יותר מ 10K -
@חראשו
מאיפה קונים?זה מעניין כי ניסו לחבר אותי לוואי פיי ועדיין זה עשה בעיות,
אני גם יודעת על כאלו שיש להן אפילו יותר צופות
והן מעלות המון סטטוסים ביום! ממש אחד אחרי השני.תפני לאתרוג - https://my.etrog.net.il/he/צור-קשר
תשתית + ספק 100 לחודש
שכירות ראוטר 20 לחודש או שתקני בחנות
-
@חראשו
מאיפה קונים?זה מעניין כי ניסו לחבר אותי לוואי פיי ועדיין זה עשה בעיות,
אני גם יודעת על כאלו שיש להן אפילו יותר צופות
והן מעלות המון סטטוסים ביום! ממש אחד אחרי השני.תפני לאתרוג - https://my.etrog.net.il/he/צור-קשר
נתיב
-
@חיים-גרין חשבתי על רעיון אולי להעלות סטטוס דרך נוקס במחשב יעלה יותר מהר מפלאפון (הבעיה היא שאין אפשרות לשני אפליקציות וואטסאפ על אותו מספר אלא רק בווב )
הוואצאפ ווב לא נותן לעלות סטטוסים!!!!
אם כן זה םחות רלוונטי