הסבר | פתיחת C2 לכל החברות
-
@A0533057932 אתה בטוח שאי אפשר??
אם אני יחליף תפריט זה יעזור???
או משהו כזה או אחר -
@מישהו-טוב-מאד תפריט לא קשור לעניין
בחלק מהחברות ניתן לפרוץ את הסים -
@A0533057932 בפרטנר???
-
@מישהו-טוב-מאד אפשר לפרוץ את הסים
-
@מישהו-טוב-מאד אצל מי שפורץ
זה לא משהו שאתה יכול לעשות
יש מצב שאתה תוכל לעשות את זה אבל זה קצת פרוצדורה ולא תמיד הצליח -
@מישהו-טוב-מאד @דניאל-לוי בד"כ בפרטנר מכניסים לטלפון מחכים שינעל ואז מעבירים לטלפון כשר רשמי מתקשרים לפתיחת החסימה (אוטומטי) וא שהם אומרים שהם פותחים מיד להעביר ל c2 . לפעמים גם לא צריך את הפרוצדורה הזו וזה פשוט עובד ב c2
-
@ARI אמר בהסבר | פתיחת C2 לכל החברות:
@מישהו-טוב-מאד @דניאל-לוי בד"כ בפרטנר מכניסים לטלפון מחכים שינעל ואז מעבירים לטלפון כשר רשמי מתקשרים לפתיחת החסימה (אוטומטי) וא שהם אומרים שהם פותחים מיד להעביר ל c2 . לפעמים גם לא צריך את הפרוצדורה הזו וזה פשוט עובד ב c2
מנסיון של כמה פעמים זה לא עובד
מה שאתה מדבר תקף לרמי לוי או הוט מובייל אני לא זוכר..
אבל פרטנר הכי קשוחים הקטע הזה -
@ראובן-שבתי אמר בהסבר | פתיחת C2 לכל החברות:
אבל פרטנר הכי קשוחים הקטע הזההשמשתי ככה יותר מכמה טלפונים..
-
@ARI
@ARI אמר בהסבר | פתיחת C2 לכל החברות:@מישהו-טוב-מאד @דניאל-לוי בד"כ בפרטנר מכניסים לטלפון מחכים שינעל ואז מעבירים לטלפון כשר רשמי מתקשרים לפתיחת החסימה (אוטומטי) וא שהם אומרים שהם פותחים מיד להעביר ל c2 . לפעמים גם לא צריך את הפרוצדורה הזו וזה פשוט עובד ב c2
צריך לעבוד מנסיון
-
@יוסל-ה-0 אמר בהסבר | פתיחת C2 לכל החברות:
@מישהו-טוב-מאד אצל מי שפורץ
זה לא משהו שאתה יכול לעשות
יש מצב שאתה תוכל לעשות את זה אבל זה קצת פרוצדורה ולא תמיד הצליח@ARI אמר בהסבר | פתיחת C2 לכל החברות:
@ראובן-שבתי אמר בהסבר | פתיחת C2 לכל החברות:
@ARI אמר בהסבר | פתיחת C2 לכל החברות:
אבל פרטנר הכי קשוחים הקטע הזהאין לי מושג על מה אתם מדברים פרטנר נכנס חופשי בC2 בלי שום פריצה מנסיון של הרבה מכשירים!!!!