בירור | להוריד מגוגל פליי (לא להתקין)
-
צודק, גם לי עובד
@יוסי-הגאון עכשיו ניסיתי לכתוב כמו שכתבת וזה מה שכתב לי

-
@mefateach בהתחלה העתקתי קישור ועשיתי העתק הדבק ואחר כך כתבתי באותיות קטנות
-
@יוסי-הגאון עכשיו ניסיתי לכתוב כמו שכתבת וזה מה שכתב לי

-
@פקז תראה מה כתבת??!!!!!!!!
לא הייתי ממליץ ליך ללמוד תיכנות
(צריך מאוד להבדיל בין אותיות גדולות לקטות ולדייק ב 100%)@mefateach צודק טעות
-
@mefateach צודק טעות
@mefateach עכשיו עבד

-
@פקז תראה מה כתבת??!!!!!!!!
לא הייתי ממליץ ליך ללמוד תיכנות
(צריך מאוד להבדיל בין אותיות גדולות לקטות ולדייק ב 100%)@mefateach אמר בבירור | להוריד מגוגל פליי (לא להתקין):
לא הייתי ממליץ ליך ללמוד תיכנות (צריך מאוד להבדיל בין אותיות גדולות לקטות ולדייק ב 100%)
-
@mefateach אמר בבירור | להוריד מגוגל פליי (לא להתקין):
לא הייתי ממליץ ליך ללמוד תיכנות (צריך מאוד להבדיל בין אותיות גדולות לקטות ולדייק ב 100%)
@מתכנת-חובב אמר בבירור | להוריד מגוגל פליי (לא להתקין):
כמעט בכל השפות
אגב, לא מובן שם, איך שאני הבנתי הם כתבו ש java ו c# לא רגישות, ואני יודע בוודאות שהם כן רגישות -
כמעט בכל השפות
אגב, לא מובן שם, איך שאני הבנתי הם כתבו ש java ו c# לא רגישות, ואני יודע בוודאות שהם כן רגישות@mefateach כתבת שמתכנת צריך לדייק ב 100 אחוז...
-
כמעט בכל השפות
אגב, לא מובן שם, איך שאני הבנתי הם כתבו ש java ו c# לא רגישות, ואני יודע בוודאות שהם כן רגישות@mefateach כתוב שבמקרים מסויימים
-
@mefateach כתוב שבמקרים מסויימים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות